? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 552 982
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 14 130
Сушилникът ми за дрехи е метален, но боята взе да му се олюпва. Здрав е и не ми се иска да го сменям, но пък на обелените места вече има ръжда. С блажна боя ли да го мина или с нещо друго?
Спрей, избери си цвят
https://praktiker.bg/bg//Boi-i-lakove/Boi-za-metal-i-d%C3%A0rvo/ … 126YaAnyKEALw_wcB

# 14 131
Бих купила направо нов..давам и такава гледна точка. Може и да е здрав, но е в лошо състояние и има ръжда...тоест вече е дефектирал и си е изкарал парите.

# 14 132
  • София
Всяка боя за метал ще свърши работа, но и аз мисля, че е време за нов. Спрей боята е много лесна за работа, но тази струя 90% ще отиде отстрани докато се опитваш да покриеш тези тънки елементи. А един спрей струва половин нов сушилник с периодичните им промо цени.
Бих си поиграл, ако така и така имам вече купен спрей или боя, които са ми излишни.

# 14 133
Мисля подобно упражнение да правя с пералнята, отдавна имам купени спрейове за метал, но се чудя какво да правя с пластмасовите елементи и също обозначенията на програмите са принтирани върху самия корпус, вместо върху бутоните...

# 14 134
И ам въпрос за букинг. Скоро не бях резервирала. По настоящем има места, които изискват предварително плащане и такива, които не изискват. Защо като запазя за втория вид ми иска данни за банковата карта, като ще платя на място и ако не ги въведа не ми дава да си завърша резервацията?

# 14 135
Ами облепи ги с хартиено тиксо, така се прави.

# 14 136
  • София
И ам въпрос за букинг. Скоро не бях резервирала. По настоящем има места, които изискват предварително плащане и такива, които не изискват. Защо като запазя за втория вид ми иска данни за банковата карта, като ще платя на място и ако не ги въведа не ми дава да си завърша резервацията?
Защото по условията вероятно имат право да блокират сумата по картата до фактическото плащане. Гаранция за коректност един вид - никой хотелиер не иска стаите да са му блокирани и неналични, а в края никой да не дойде.

# 14 137
Това е стандартна практика при резервации, за да гарантират пристигането, възможно е да проверят за наличност или дори да блокират нужната сума.

# 14 138
  • София
Мисля подобно упражнение да правя с пералнята, отдавна имам купени спрейове за метал, но се чудя какво да правя с пластмасовите елементи и също обозначенията на програмите са принтирани върху самия корпус, вместо върху бутоните...
Спрейовете за метал хващат на някои пластмаси - на моя дори на опаковката пише.
Боядисах 3 врати с боя, а дръжките обработих със спрей. Със същия спрей за метал боядисах и една пластмасова закачалка на вратата на банята - хвана здраво както и върху метала.

# 14 139
Благодаря ви за отговорите.
А по принцип защо смятате ,че портрет не би бил подходящ подарък.

Последна редакция: пт, 16 дек 2022, 12:46 от малката лисичка

# 14 140
На нас с мм за годишнина ни подариха портрет, рисуван по наша снимка. Ами... той е нарисуван добре, мен никой не може да ме познае. Laughing И косата ми е зелена! Стои си както беше пакетиран и не знам какво да го правя. Такова нещо не бих си окачила никъде.
Намирам, че такъв подарък - портрет, е неуместен за шеф.

# 14 141
  • София
Колкото до подаръците - разпитайте някой по-приближен какво би му харесало. Аз, например, не харесвам да ми подаряват предмети - не винаги ми харесват или мога да им намеря място.

# 14 142
Абсолютно не разбирам подаръците портрет, карикатура и подобни. Някои изобщо окача ли си ги вкъщи тези неща Grinning

# 14 143
  • София
Абсолютно не разбирам подаръците портрет, карикатура и подобни. Някои изобщо окача ли си ги вкъщи тези неща Grinning
И аз така. През годините имам 1-2 такива подаръка, даже не ги знам къде са в момента. Кой знае къде съм ги забутала.

# 14 144
Ако имам, например, зъболекарски кабинет - бих си окачила карикатурата в него 😁

Общи условия

Активация на акаунт