? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 568 731
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 150
Сигурно ли е че е дървено ?

# 151
  • Сф
Малко странно питане имам, но може ли да ми препоръчате учител по математика (ако може в София), който да се заеме с възрастен, при когото основни познания са били изпуснати и има страх от числата? Де факто, да му преподава математиката от самото начало, все едно е ученик? Или да питам в подфорум образование?
Ученик, ученик , ама кой клас? Откъде да започне? Аз смених 3 учителя , сега е индивидуално детето ,7 клас. Обаче, ако нямаше поне малко математическо мислене, учителя нямаше да се занимава с нея със сигурност. Много внимавайте да не си хвърлите парите на вятъра.Щом човека има страх от числата и тн. Попитайте потребител Дидева някъде по темите ако я откриете, че май е забранила лични. Тя е математик. Може би ще трябва да обясните каква е целта, за да може да ви даде най подходящия съвет. За съжаление не мисля че нашия учител ще ви свърши работа, а взима и скъпо, не работи с всеки, затова не препоръчвам. На вас ви трябва нещо специфично като подход според мен.Успех!

# 152
Ако е дървено бюрото го изшкурете. Ако не, залепете фолио отгоре.

# 153
  • София
Рекламират по нова, че ще почват Полицаите от края на града, нов сезон ли ще е?

# 154
Имаме спор - колко е годишна е Светослава Стаева/ Тадаръкова/ Рудолф?

# 155
  • Сф
Имаме спор - колко е годишна е Светослава Стаева/ Тадаръкова/ Рудолф?
Не знам точно, дърта е. Защото сина и е 1971,1972 там някъде. Забравям вече ей! Бяхме в едно училище.

# 156
Повторение са Полицаите.
57 год.- намерих в един сайт за Тадаръкова.

# 157
  • In The Middle Of Nowhere
Значи не 71,72 набор сина й. По-скоро '88 г., защото в един сайт 2008 г. е посочено, че има син на 20.

# 158
Аз на син не попаднах, само на две дъщери, че имала.

# 159
  • In The Middle Of Nowhere
Пишеше, че сина й бил от първи брак... пък знам ли вярно ли е.

# 160
  • пустинята Гоби
Е как ще има син 71 набор Тадаръкова, абсурдно е. Освен, ако не е родила на 15, което пак не се връзва, защото тя се появи 90-те, което ще рече, че е родена 60-те.

# 161
  • Сф
Е ми ей така знам. Бях в един клас с едно момиче, нейния брат беше в класа на сина и. Аз съм 75, брата някъде 71,72, Тя казваше, това е сина на журналистката Светослава Тадаръкова( бяха приятели) . Браян се казваше ,черничък един, може да ровите да търсите . Не се съмнявам  в източника си аз. Виждала съм и момчето. Може пък в нета да не и е вярна рождената дата, знам ли.
Това намерих аз ,не ми се рови повече
Светослава Тадаръкова е завършила българска филология в СУ и специализация в САЩ "Емъри анд хенри". Звездата й изгрява в началото на демократичните промени през 90-те. Избрана е за репортер на годината през 1991 г. По същото време става първата жена, водещ на тв предаването "Панорама". В БНТ води публицистичното предаване "Един час със Светослава Стаева." Оттогава сменя няколко студиа на различни телевизии "7Дни" ТВ, "Нова"ТВ, Канал 3.

Голям интерес предизвикаха две събития от живота й - бракът с бизнесмена-милионер Димитър Тадаръков и книгата й "Кръстникът и силните" за Иво Карамански и Димитър Иванов, излязла през 2001 г. Светослава е майка на три деца - син от първия й брак и две дъщери от втория.
Знаеше се едно време кой кой е. Знам също ,че съм учила с дъщерята на Грета Ганчева и Слава Рачева. Знам ги тях. Няма как да бъркам . По- голем е от мен. Най- много 73, не помня наистина точно . Който иска да си смята, кога е раждала, на колко. Баш около 89 беше , известна беше вече тя, тогава го коментирахме с моята приятелка, 7 клас да съм била. Брат и и въпросния син, по- големи от нас , в един клас.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 21:36 от PureLove

# 162
  • София
Ако се вярва на медиите тя някъде 1995 година се е омъжила за Тадаръков, което й е втори брак. За него не знам. Преди това тя беше Стаева. Това го помня, защото аз самата съм набор 1970 и я помня по Канал 1 точно като Стаева. Та тя вероятно е 5-6 години по-голяма от мен.

# 163
Знам, че има син и след това 2 дъщери. Според мен е около 60годишна. Няма как да е под 50г, нали?! Абсурд

# 164
  • пустинята Гоби
Не е под 50 Тадаръкова, въпросът е дали е над 60.

Общи условия

Активация на акаунт