? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 552 180
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 14 115
Ехооо има ли девойки от Варна ?
Интересува ме какви са цените на масажите на тяло в салоните средна категория ?
Искам да подаря ваучери на моите младежи ?

# 14 116
7 клас момчетата не знаят на коя свят са,  вероятно учи и за кандидатстване, едва ли ще седне да чете книги, освен ако не е запален читател, а ако е такъв нещата, които иска са му ги купили.
А и тук избора на англоезични книги е много ограничен.
Ще заминава да учи в Англия и затова исках да е нещо,  поне да упражнява

Ами той като е приет да учи там на четиринайсет,  едва ли има нужда нещо да упражнява. Да е жив и здрав. На родителите подарете нещо (да им яко дупето Simple Smile)

# 14 117
Ще се разменят коледни подаръци с лимит до 15 лв на случаен принцип, като възрастта на участниците варира от 5 до 25 годишни. Дайте идеи какво може да се купи дето да пасне на всеки от тоя фрапиращ диапазон. Аз за друго освен някоя коледна фигурка не се сещам.

# 14 118
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ще се разменят коледни подаръци с лимит до 15 лв на случаен принцип, като възрастта на участниците варира от 5 до 25 годишни. Дайте идеи какво може да се купи дето да пасне на всеки от тоя фрапиращ диапазон. Аз за друго освен някоя коледна фигурка не се сещам.

логически пъзел?
https://tablegames.bg/product/20562/logicheski-pazel-eureka-gran … triagalnitsi.html

има и едни дървени на гьоки, интересни са и почти стават и за 5 годишни.
https://www.game.store.bg/p269365/vyzel-3d-pyzel-ot-seriata-iq-test.html

# 14 119
Един голям шоколад, към 10-тина лева са 😆

# 14 120
По въпроса с паспорта в понеделник ще бъде готов.

Да попитам за мнение за подарък за шеф-жена, щеше да е портрет, но в последния момент отказаха.

Много е хубаво, че паспорта на детето е станал с бърза поръчка. Очевидно развитие има!
   Подарък за шеф-жена... Помисли какво искаш да получиш да подарък ти. Много по-лесно се избира подарък за жена, отколкото за мъж. Много повече възможности.
    Ако си мислила за портрет (картина), помисли за снимки, колаж.
    А ако не измислиш друго, подари парфюм. Индивидуално е, да. Но ако подариш нещо масово харесвано (като Mon Guerlain, примерно), класика, едва ли ще сгрешиш.

# 14 121
По въпроса с паспорта в понеделник ще бъде готов.

Да попитам за мнение за подарък за шеф-жена, щеше да е портрет, но в последния момент отказаха.

Красив кашмирен или ръчно рисуван шал, скъп кожен портфейл или аксесоар. Неща в този дух.

# 14 122
  • Sofia
Колаж на шефка-не.Също не портрети,карикатури и др.подобни.

# 14 123

Къде трябва да проверя какви документи искат за "безплатна" винетка... майка ми има право но заради бумащината и декларации не й се занимава..
Не е бумащина, елементарно е. Но ако сто лева са ѝ излишни и е толкова заета...
Може и с ел. подпис, работа за нула време, два-три сканирани документа и това е. Последно получих онлайн потвърждението след няколко дни. Без опашки, транспортни разходи и губене на време.

# 14 124

Къде трябва да проверя какви документи искат за "безплатна" винетка... майка ми има право но заради бумащината и декларации не й се занимава..
Не е бумащина, елементарно е. Но ако сто лева са ѝ излишни и е толкова заета...
Може и с ел. подпис, работа за нула време, два-три сканирани документа и това е. Последно получих онлайн потвърждението след няколко дни. Без опашки, транспортни разходи и губене на време.

Елементарно е, но при възрастни хора не е съвсем елементарно. Най-добре заведи майка ти до "Местни данъци и такси", най-близкото място. Ще попълните няколко документа, не са съвсем за невежи, не юристи Simple Smile , макар и млади. Ще питате, ще ви връщат Simple Smile . Но стават нещата, ще станат и при вас. Успех!

# 14 125
  • София
За дете на 7 г взех игра на думи (тип скрабъл на български) за 15 лв.
Сложих обаче и едни бонбони вътре.

# 14 126
  • София
Здравейте, имам метални копчета на една риза, дали може да ги лакирам с лак за нокти, за да не ги сменям? Или някаква друга идея?

# 14 127
  • София
Здравейте, имам метални копчета на една риза, дали може да ги лакирам с лак за нокти, за да не ги сменям? Или някаква друга идея?
Може. Сложи им топ лак отгоре.

# 14 128
Сушилникът ми за дрехи е метален, но боята взе да му се олюпва. Здрав е и не ми се иска да го сменям, но пък на обелените места вече има ръжда. С блажна боя ли да го мина или с нещо друго?

# 14 129
  • София
Сушилникът ми за дрехи е метален, но боята взе да му се олюпва. Здрав е и не ми се иска да го сменям, но пък на обелените места вече има ръжда. С блажна боя ли да го мина или с нещо друго?
Наклепай го с лак за нокти Laughing . Може и само топ лак, ако няма да те дразни обеленото.

Общи условия

Активация на акаунт