? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 551 483
  • 14 736
  •   3
Отговори
# 14 340
За чушките ще изчакам до утре, ама май с боба избързах Smile Сармите обаче ще ги приготвя днес, да са ми готови за събота

# 14 341
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не е рано, но ако много се притесняваш - сложи го в камерата. Боб, леща, зеле... Търпят замразяване и даже по-добри стават.
Картофи и ориз - не.

# 14 342
Каква може да е причината EON TV да прекъсва като на пауза след около 10-15 минути работа. Понякога звука си продължава- само картината спира, а понякога и двете. Оправя се като сменя канала. Потърсих в настройките, но нищо не открих. Чувствам се тотално невежа Grinning

# 14 343
  • София
Каква може да е причината EON TV да прекъсва като на пауза след около 10-15 минути работа. Понякога звука си продължава- само картината спира, а понякога и двете. Оправя се като сменя канала. Потърсих в настройките, но нищо не открих. Чувствам се тотално невежа Grinning

Рестартирай устройството, може да се оправи. Аз ползвам андроид бокс и се случват проблеми понякога. Да не говорим, че и чисто новият ми доста скъп телевизор се наложи да го рестартирам няколко пъти заради неясни проблеми - оказаха се софтуерни и се оправиха с рестарт.

# 14 344
Какво означава boot на дисплея на декодера? Купих,свързах с тв и антена, всичко като по дебелите книги ,изкара сканирането и накрая пише ЗАПИС и толкова.Няма канали,няма нищо.Мисля,че е от антената,и ще оправя този проблем,но ми е по-важно какво значи boot?

# 14 345

За пълномощното пак да попитам, понеже пише ЕГН да, но и номер на лична карта, издадена еди-кога си и тн, затова се зачудих дали ще е проблем нова лична карта...
Не е проблем.

# 14 346
здравейте,
имам такъв досаден проблем с инстаграма
всеки ден ми искат security code, който пращат на мейла ми, щото уж били засекли подозрителна дейност
понякога по 2 пъти на ден
та, ми писна да се логвам в мейла заради тази тъпотия
смених си паролата  за инста и пак същото
имате ли идея как да се оттърва от тази досада - разбира се без да се оттървавам тотално от инстаграма Simple Smile))

# 14 347
Входът с АБВ поща ли ти е? Ако да, смени я с Gmail.

# 14 348
  • София
РИНГ МОЛ и ИКЕА близо ли са? Не съм ходила в тази посока и не знам.
С метро стига ли се до тях?

# 14 349
  • София
РИНГ МОЛ и ИКЕА близо ли са? Не съм ходила в тази посока и не знам.
Едно до друго с общ паркинг.

# 14 350
  • София
Няма метро.

# 14 351
Има метро до бизнес парк и оттам безплатно бусче до ринг мол

# 14 352
  • Пловдив
И аз имам колежки, които теглят всичко при превод, от страх от измама. Не плащат с карта, камо ли да поръчват нещо онлайн и да ползват картата си. Чак на мен ми се чудят как 90% ги изпуквам по този начин.

# 14 353
Излезте малко от големия град и картата ще ви стане излишна, ще може да си я ползвате само в бензиностанция и хипермаркет.

# 14 354
  • Пловдив
Излезте малко от големия град и картата ще ви стане излишна, ще може да си я ползвате само в бензиностанция и хипермаркет.
Сопот и Карлово големи градове ли са?

Общи условия

Активация на акаунт