? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 551 031
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 14 460
  • UK
Abajieva, благодаря!
Въобще не знаех, че съществува такава тел, намерих я в Амазон.

Може ли линк? Благодаря!
Извинявай, но нещо не мога да се справя с линка. "ChefAid kettle de-scaler" потърси в гугъл.

# 14 461
  • София
Abajieva, благодаря!
Въобще не знаех, че съществува такава тел, намерих я в Амазон.

Може ли линк? Благодаря!
Извинявай, но нещо не мога да се справя с линка. "ChefAid kettle de-scaler" потърси в гугъл.

Благодаря, ето, ако някой се интересува:

Chef Aid Kettle descaler https://amzn.eu/d/212lFmk

# 14 462
  • Бургас
Нямам какво да питам. Искам да благодаря, че ви има тук! ❤️ Горе долу едни и същи хора пишем в тази тема. Тя ми е любима, защото обикновено не се зацикля на една и съща тема и научавам интересни неща и по-често пишещите ви чувствам близки. И една госпожа, която рядко пише, но винаги ми лайква коментарите 🙂 (Здравей, pvacheva! 🤗 ) Желая здраве, щастие и заедност на вас и семействата ви!

# 14 463
  • Сф
На живо ли пеят на Българската Коледа? Струва ми се, че не? Любо Киров, примерно?

# 14 464
В коя верига хранителни магазини се продават замразени поправки? Трябва ми босилек.

# 14 465
  • София-Младост
В коя верига хранителни магазини се продават замразени поправки? Трябва ми босилек.
Босилек е по-вероятно да намериш пресен, замразен аз не съм виждала да се продава.

# 14 466
В плод зеленчуци съм виждала хладилна витрина с пресни подправки, но замразени не съм виждала.

# 14 467
  • Далечният изток
Защо ти е замразен, след като целогодишно точно босилек продават пресен по веригите? В Кауфланд има със сигурност, дори и в саксия.

# 14 468
Лл може ли да ми даде две направления за различни лекари в един месец? Скоро взех за алерголог,сега ще ми даде ли и за гинеколог ?

# 14 469
  • София
Лл може ли да ми даде две направления за различни лекари в един месец? Скоро взех за алерголог,сега ще ми даде ли и за гинеколог ?
Може.

# 14 470
  • София

Пресен босилек най-често купувам от Кауфланд. Не съм виждала замразен.

# 14 471
  • София

В по-добре заредените магазини за плидове и зеленчуци винаги има босилек в саксия!

# 14 472
Единствено НЕ може за еднакви специалисти да даде две направления. Ако са различни, няма проблем.

# 14 473
И в един ден не може да даде две направления. Случая не е такъв, но може на друг да му е от полза.

# 14 474
На мен са ми давали за двама различни специалисти  и то нямащи нищо общо в един ден ( след направен профилактичен преглед )и то не инцидентно , а няколко пъти .

Общи условия

Активация на акаунт