? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 551 070
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 14 445
Имам деанксит, дали ще се успокоя, ако пия 1 или 2?  
Преди години позната пише това хапче и от тогава помня, че лекарката, която беше моя позната и бях там, го изписа сутрин и на обяд по едно като я предупреди да не го пие след 15 чacà. Не знам точно какво му е действието, но щом не бива да се взима след 15, трябва да има някакво влияние на съня, но едва ли приспива.
Аз съм ги пила преди десетина години и е точно така. Hands Plus1 Даже след 14 часа ме посъветва да не взимам.

# 14 446
Много отдавна беше, преди повече от 10 години. Така съм запомнила, може и 14 да е казала, но понеже беше следобяд когато я заведох, докторката ѝ каза да ги започне от утрешния ден, защото било късно за взимане на хапче днес.

# 14 447
Намери някой с който да говориш и да ти препоръча медикаменти ако трябва.
Честно! Това медикаментите за бонбони тик-так ли ги имате?

Жената е написала АКО ТРЯБВА. Има специалисти, които разбират от тези неща и ще и препоръчат начин на действие най-подходящ за нея. Даже и лекарства, АКО ТРЯБВА.

# 14 448
Имате ли идея кога се изписват антидепресанти и колко масово се приемат за щяло и нещяло?

# 14 449
Имате ли идея кога се изписват антидепресанти и колко масово се приемат за щяло и нещяло?

Имаме. Даже сме чували и за “The Prozac generation”. Освен друго, знаем много за антидепресантите, видове, механизъм на действие и още много, много неща. Обаче си има специалисти, които преценяват нуждата от тях. Форумът изобщо не е подходящо място за коментари дали отделен индивид се нуждае от тях или не.
Принципно обаче съм съгласна, че се изписват с кофата, особено тук, “зад океана”.

# 14 450
  • Бургас
Имам въпрос, но първо да кажа: Относно антидепресантите, Деанксит ми е изписан от невролог заради припадъци, но не чувствах нужда да ги пия. Снощи почувствах необходимост и днес ги почнах. Но това, което ме успокои бяха съфорумки, които ми отговориха в тази тема и дългият разговор със свекърва ми. Благодарна съм! ❤️
Как да почистя кана Аквафор от котления камък, който се е насъбрал отгоре на решетката, през която се налива водата? С оцет ли е по-удачно или с лимон? Или друг начин?

# 14 451
  • UK
Радвам се, че се чустваш по - добре!

Аз нашата кана я почиствам с оцет. Сипала съм в едно празно пръскало от препарат за прозорци и редовно я пръскам, оставям да се накисне и мия.

# 14 452
Радвам се, че се чустваш по - добре!

Аз нашата кана я почиствам с оцет. Сипала съм в едно празно пръскало от препарат за прозорци и редовно я пръскам, оставям да се накисне и мия.

Моят съпруг купува едно нещо, което прилича на тел за миене на чинии, но е специално за предотвратяване на тези натрупвания. Понеже си в ОК, може да потърсиш. Аз не почиствам котлен камък, защото не се събира.

# 14 453
Аз кисна в разтвор на лимонтузу и вода. При нас е много варовита водата.

# 14 454
  • София
Дали ще е към безплатните ми минути?
*9090
Номерът е достъпен от мобилни номера от национални мрежи и Виваком Фикс, на цена съгласно тарифния Ви план за обаждане към кратки номера
.
Скрит текст:

# 14 455
  • UK
Abajieva, благодаря!
Въобще не знаех, че съществува такава тел, намерих я в Амазон.

# 14 456
Вчера автоматът на Спиди не работеше и не можах да си взема пратката. Тъй като не е наблизо, как мога да разбера кога ще е в изправност? Ако утре звънна на Спиди, дали те ще могат дистанционно да проверят?
И какво се случва с невзета пратка от автомат?

# 14 457
Същото, каквото и в офис. Седем дни те изчакват да си я получиш. Не знам дали днес ще има оператор, който да ти отговори на обаждането. По-вероятно е утре някой да вдигне.

# 14 458
Ако не е взета 3 дни от автомат, я препращат в офис.

# 14 459
  • София
Abajieva, благодаря!
Въобще не знаех, че съществува такава тел, намерих я в Амазон.

Може ли линк? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт