? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 551 442
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 14 430
  • UK
Teta,  ММ и детето свалят много от този сайт. Редовен си е.

# 14 431
Teta,  ММ и детето свалят много от този сайт. Редовен си е.

О, благодаря ти много за отзива.
С абонамент ли и...така чета в ОУ.
Предпочитам еднократно плащане в началото, и НЕзапазване на картата ми...

# 14 432
Ябълкова, никакъв Деанксит вечер! Пие се максимум до 4-5 часа, даже това е късно.
По-добре валериан.

# 14 433
  • София
Официално прието ли е изписването на буквата "т" като ръкописно "ш" и чертичка отгоре?

# 14 434
  • Другата България
От А1 трябваше да изпратят договор с куриер. Още го няма. В момента съм на никакъв. Преди 2 дни изтвче стария, реално нямам подписан нов. От 20 г. съм им абонат, но ме нервят здраво. Да не говорим, че всеки следващ е на все по- високи цени. Въпросът е къде да отида? Има ли читави изобщо?

Не си на никакъв, а на изтеклия, евентуално с по- малко мегабайти или по-висока такса.
Ако отидеш в офис да подпишеш, ще се води, че си техен клиент и няма да можеш да разтрогнеш договора до 14 дни, ако случайно решиш.

Аз предпочитам от централата да ми правят договор, дават по- добри оферти от магазините и не са толкова нахални.
Потвърждавам.
Аз вече една година съм така. С по-малко МВ. Постоянно ми звънят, но засега не съм преподписала.

# 14 435
  • София
Нямам, Сигме. А сега да ходя до аптека не ми е вариант, че ако изкарам колата няма да намеря място за паркиране после. Рева сега, искам да се успокоя и хем осъзнавам, че нямам голям/неразрешим проблем, хем много съм притеснена.

Поплачете си, това е много добре за нервите, ще се разтоварите, ще се успокоите!

# 14 436
Намери някой с който да говориш и да ти препоръча медикаменти ако трябва.
Честно! Това медикаментите за бонбони тик-так ли ги имате?

# 14 437
  • Буркина Фасо
От А1 трябваше да изпратят договор с куриер. Още го няма. В момента съм на никакъв. Преди 2 дни изтвче стария, реално нямам подписан нов. От 20 г. съм им абонат, но ме нервят здраво. Да не говорим, че всеки следващ е на все по- високи цени. Въпросът е къде да отида? Има ли читави изобщо?

Не си на никакъв, а на изтеклия, евентуално с по- малко мегабайти или по-висока такса.
Ако отидеш в офис да подпишеш, ще се води, че си техен клиент и няма да можеш да разтрогнеш договора до 14 дни, ако случайно решиш.

Аз предпочитам от централата да ми правят договор, дават по- добри оферти от магазините и не са толкова нахални.
вече изтекъл договор може да го разтрогнеш когато си поискаш без неустойки.
на тях това им е целта - да преподписваш за да си вързан здраво за тях.

# 14 438
Някой има ли проблем с abv.bg пощата? За първи път ми се случва да не зарежда.

# 14 439
  • Буркина Фасо
в момента е пушка.
преди 2 ч имаше проблем за кратко.

# 14 440
Вече и при мен гръмна пушката. Отворих я. Hands Plus1

# 14 441
  • Точно където трябва

вече изтекъл договор може да го разтрогнеш когато си поискаш без неустойки.
на тях това им е целта - да преподписваш за да си вързан здраво за тях.

То се изкушавам да не преподпиша, но и условията, които остават не ме устройват много. Не се напъваха много с оферти. Което ми беше ясен сигнал, че няма да предложат нищо добро

# 14 442
Имам деанксит, дали ще се успокоя, ако пия 1 или 2?  
Преди години позната пише това хапче и от тогава помня, че лекарката, която беше моя позната и бях там, го изписа сутрин и на обяд по едно като я предупреди да не го пие след 15 чacà. Не знам точно какво му е действието, но щом не бива да се взима след 15, трябва да има някакво влияние на съня, но едва ли приспива.

# 14 443
Официално прието ли е изписването на буквата "т" като ръкописно "ш" и чертичка отгоре?
Не.

# 14 444
Ръкописно т е обърнато ш. Едно време се е слагала чертичка отгоре, но не е задължително.

Общи условия

Активация на акаунт