? Въпроси всякакви ? (2022 г.)

• 551 181
  • 14 736
  •   1
Отговори
# 14 415
Изглежда са го махнали...мошеници.
Ти пак им пиши след ден два..може на друг служител да попаднеш, те се сменят...
ПС..много рових в гугъл, не ми излезе за левчето..

# 14 416
Благодаря, Тете, може и по телефона да ги питам.

# 14 417
Може и у фейса Grinning...да ги притиснеш Trollface

# 14 418
  • София
С плащането на всяка фактура през My Vivacom, получавам 1 лев отстъпка винаги.
Изпращат автоматичен СМС и мейл за това.
Току що платих за да проверя има ли все още - има, получих и СМС и мейл.

# 14 419
И аз така получавам. Смс и мейл, като лоялен клиент.

# 14 420
Казвайте от кога ви е договора, защото явно има значение.
На майка е от април 2021..получава лев, смарт с.

# 14 421
  • Точно където трябва
От А1 трябваше да изпратят договор с куриер. Още го няма. В момента съм на никакъв. Преди 2 дни изтвче стария, реално нямам подписан нов. От 20 г. съм им абонат, но ме нервят здраво. Да не говорим, че всеки следващ е на все по- високи цени. Въпросът е къде да отида? Има ли читави изобщо?

# 14 422
  • Бургас
Имам деанксит, дали ще се успокоя, ако пия 1 или 2?  Мъжът ми получи инсулт преди няколко дни и до днес бях добре. Но днес съм много притеснена той да не се притеснява, дали обръщам достатъчно внимание на детето, защото имам и домакински задължения - готвих, шетах, обичайните, и в същото време мисля за бъдещето как ще се справяме. Говорих по телефона по работа и бяхме любезни, но мисля какво си е помислила отсрещната страна, дали не съм засегнала някого по някакъв начин. Просто искам всичко да е наред, ама какво ми става, как да се успокоя, гади ми се от нерви. Ако пия деанксит да не заспя? А детето има нужда от мен будна поне до към 22:00, че нали е Бъднивечер, приготвили сме си масата двамата.

# 14 423
Дианксита му трябва натрупване. Пий мента, глог и валериан.

# 14 424
  • Бургас
Нямам, Сигме. А сега да ходя до аптека не ми е вариант, че ако изкарам колата няма да намеря място за паркиране после. Рева сега, искам да се успокоя и хем осъзнавам, че нямам голям/неразрешим проблем, хем много съм притеснена.

# 14 425
  • Сф
От А1 трябваше да изпратят договор с куриер. Още го няма. В момента съм на никакъв. Преди 2 дни изтвче стария, реално нямам подписан нов. От 20 г. съм им абонат, но ме нервят здраво. Да не говорим, че всеки следващ е на все по- високи цени. Въпросът е къде да отида? Има ли читави изобщо?

Не си на никакъв, а на изтеклия, евентуално с по- малко мегабайти или по-висока такса.
Ако отидеш в офис да подпишеш, ще се води, че си техен клиент и няма да можеш да разтрогнеш договора до 14 дни, ако случайно решиш.

Аз предпочитам от централата да ми правят договор, дават по- добри оферти от магазините и не са толкова нахални.

# 14 426
  • UK
Нямам, Сигме. А сега да ходя до аптека не ми е вариант, че ако изкарам колата няма да намеря място за паркиране после. Рева сега, искам да се успокоя и хем осъзнавам, че нямам голям/неразрешим проблем, хем много съм притеснена.

Абсолютно нормално и естествена е реакцията, преживяваш нещо ужасно и празниците засилват тези емоции. Намери някой с който да говориш и да ти препоръча медикаменти ако трябва.

Пробвай с деанксита щом нямаш друг вариант.

# 14 427
Обади се пак и му кажи, че всичко е наред. Да не се притеснява. Ти също.

# 14 428
Според мен и едно хапче деанксит ще има ефект. Не е трябвало днес да се претоварваш толкова, една година и без софри може да се мине. Човек лудва с тези подготовки. И спри да мислиш изобщо за бъдещето, само да се филмираш. Ще се възстанови мъжът ти и всичко ще бъде наред! Просто малко търпение. И за детето не се притеснявай толкова, едва ли иска нон-стоп внимание. Сега се успокой, и си прекарайте една спокойна вечер с детенцето и следващите дни не се товари с някакви домакински тъпотии.

# 14 429
Аз съм страхлива, когато детето е било зле/болно, не съм пила успокояващи точно за да не заспя като талпа и да съм безполезна в нужда...

Аз да питам за тук...четох общите условия, ще купуваме/сваляме игра утре от това нещо:
https://store.steampowered.com/
Нещо шашми някакви, редовен ли е сайтът...всякакъв съвет би ми бил ролезен  всъщност...
А, и да търся cd key от друг сайт, или няма нужда?

Общи условия

Активация на акаунт