Парфюмни размисли и страсти - 268 януари 2022

• 64 778
  • 682
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Имам I want Choo и ми харесва. За мен е всесезонен. Става и за сега, и за по-топло време.
Не ми е даже близко до нищо от изброените - ни обувката на CH, ни Lancome Idole, ни Boucheron Quatre, а имам всичките.

# 332
Става ли за покупка на сляпо,стана ми любопитно като ви чета? Не съм го виждала в моя град,а ми се иска да го тествам и после да поръчам.

# 333
Става ли за покупка на сляпо,стана ми любопитно като ви чета? Не съм го виждала в моя град,а ми се иска да го тествам и после да поръчам.
За мен да. Доста приятен и жизнерадостен аромат. Носи ми настроение.

# 334
  • Mostly in my mind
обувката не знам как мирише. не се сещам да съм я душила.
ВечеПетя, доста ме обнадежди. благодаря Simple Smile понеже, Мимето74, поръчах на сляпо аз Grinning в петък пуснах поръчка от Дъглас за 10 мл /за пробата/, но на другия ден получих имейл, че се е изчерпал и извинителен код за 20%. как да не си поръчам повече милилитри Grinning

# 335
За мен да. Доста приятен и жизнерадостен аромат. Носи ми настроение.
И за мен. Обичам го страстно и го нося често.

# 336
  • by the sea
става, да, става и за подарък
сладък е по женствен и елегантен начин, не е от прекалено захаросаните гурмета, сладостта му идва от нотката на праскова,  форалните нотки и ванилията му придават нежност и мекота, много прилича на dreams sunset

моя е точно на сляпо взет 10мл и почти свърши
п.п моя беше на голяма далавера от Дъглас, имаше промоция 18-19лв нещо от сорта.

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 21:15 от RedPanDa

# 337
  • Mostly in my mind
а откъде си го купувате, понеже имаше значителни разлики в цените в няколко сайта. в емаг / не разбрах кой  е продавачът/ беше с 20 лв по-евтин.

# 338
От Дъглас го взех моя. 20% намаление имаше, мисля.

# 339
Леле, на мен никак не ми беше поносим този парфюм. И на мен ми прилича доста на Обувката, но май ми идва по-труден от нея за носене.

# 340
  • София
After Sunset за мен няма много общо с ниша, безопасен ми се струва за сляпо. Жизнерадостен, плодов, за реалната си цена е абсурд. За 45 лева/30 мл за колкото го взех от Скарлет си става. Доста е момичешки, сочен, но някак май какфоничен. Не си представям, че някой би го уплашил, но и не мисля, че някой ще остане дълго в негов плен.

# 341
След като буквално никога не съм купувала парфюм в живота си (на 25 съм и все съм карала на подаръци, следователно парфюми, които не харесвам, ууф) този месец съм се насочила към Gucci Bloom Nettare di Fiori и Boucheron Rose d'Isparta/Diptyque Eau Rose (рози или смърт!). Много искам да си взема Le Baiser du Dragon на Картие, но от 4 месеца не е в наличност никъде.

# 342
  • София
Наистина ли? Познаваш ли го?
Спрян е отдавна и придобиването му е много трудна работа.

# 343
Имате ми парфюми, които пръскате и се трансформирате във принцеса-фея от приказките?
Аз така се чувствам с червената обувка. Първо бях бомбардирана в социални мрежи с негативни мнения най-вече от мъже и дори не опитах ще ми хареса ли, а от намаления си купих дългодишната ми черна обувка вместо нея. Уви, в някой форум прочетох, че има личи и директно се облякох да изляза до парфюмерия. Беше любов от първо вдишване  (както и посестримата й)

Парфюмирам се и изведнъж съм фея с розови криле, пърхащи мигли и грациозна походка, нежно пристъпвам и лек аромат се носи, примамващ те да се доближиш и да усетиш топлата ванилия, студена роза, смело личи.. Обожавам я! Първите дни се пръсках с нея преди лягане и заспивах като опиянена с мечти за принц, свалящ короната от главата ми, за да гали дългите ми руси вълни, реещи се от нежния морски бриз Grinning
 Уви, струва ми се, че не е много трайна или силна дори в началото на мен, макар и да ми се развива доста по-нежно отколкото на майка ми, на която ванилия не се усеща и ухае някакси синтетично, а например на мен ла ви е Бел ми се развива кофти.
Ако някой тук притежава Делина, прилича ли наистина? Нещо се обсебих от мисълта за подобни аромати…

# 344
Да, прилича, но Делина е много много по- хубава.

Общи условия

Активация на акаунт