Парфюмни размисли и страсти - 268 януари 2022

• 64 641
  • 682
  •   1
Отговори
# 525
Познавате ли Tiziana Terenzi Mirach Extrait De Parfum ?
Да, аз го имам. Ужасяващо силен, красив, но труден за носене парфюм. Мисля, че не е за теб. Има си мъжко в него, супер много уд, смоли, рози и шафран. Трае и след душ и  трови с повече от две пръс.

# 526
Аз преди известно време се сдобих с Eden, Cacharel и наистина си е собствена категория. Особен, но и привличащ.
Не намирам прилика с Gucci Rush, който също много обичам, но за жалост са реформулирали, наскоро го тествах и е почти друг аромат. Още един съсипан парфюм,...

# 527
От поне година съм вдигнала мерника на този Mirach. Нямам нито един от златните бутилки и мисля, че този би ми паснал отлично. След краткото описание на densi съм на един клик от поръчка...

Влязох да ви споделя какво съзрях току що..
Познайте кой изкарва парфюм..
Мастъркард.. да да.. правилно четете...

Priceless Optimism и Priceless Passion... що за имена, що за чудо...?!?

# 528
  • София
Много полезна тема!
Вчера и аз в студа обикалях да душа. Търся си нещо свежо за пролетта. Харесвам бергамотената нотка. В магазина ми предложиха
https://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Versense-5752.html
Приемам още предложения, за да мога да си избера. Благодаря предварително!

# 529
Eden e за 2 пръсвания на врата и 1 за двете ръце- като сила, красота и нестандартност го сравнявям с Lou Lou.

Алегориите са трайни, нося Granada Salvia и стои 12-15 часа, това определено е отлична трайност за едт.

# 530
Eden e за 2 пръсвания на врата и 1 за двете ръце- като сила, красота и нестандартност го сравнявям с Lou Lou.

Алегориите са трайни, нося Granada Salvia и стои 12-15 часа, това определено е отлична трайност за едт.
Lou Lou не го пробвах, защото бях прочела, че има анасон, а аз имам непоносимост към него. Той изобщо може да не се усеща, но не го пробвах. Allegoria Salvia, харесах най-много, от тези, които пробвах. Но е скъп. Отдавна ми се иска да имам някоя Allegoria. Това, което каза Денси за бутилките, ме натъжи много. Наистина, в магазина имаше една, която изглеждаше доста зле, протрита, очукана... А аз съм влюбена в тези шишета, за мен са великолепни! За Eden ще помисля, защото се познавам. Опасявам се, че ще прави впечатление, което ще ме смущава, защото в някой отношения, съм си смотана. А винаги съм носила аромати, заради себе си. Сега се хващам, че робувам на предразсъдъци и се влияя от мненията на околните. Второто, не е откритие. Heart

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 09:38 от Magda Dimitrova

# 531
Вчера в чест на Мюглер довърших Angel edp. Пазех си последните милилитри за някой по-специален повод, тъй като не мислех да го подновявам. Е, сега размислих. Ще си го подновя. Това е парфюм, който си заслужава човек да има в колекцията си Nature Star

# 532
Алегориите излизат на добри цени на прамоции онлайн, следя и ката видя добра цена подновявам.
Довечера ще снимам шишенце, което разнасям една година, за да прецениш сама.
едит/ ето снимки, изглежда ок, а пътува нон*стоп в несесера с още един куп неща

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 12:28 от Al Georgieva

# 533
  • Sofia
Granada salvia се появява в някои сайтове  за 80 лв .
Имам  4-5 алегории, на моите бутилки нищо им няма.

# 534
  • The Evergreen State

Отдавна ми се иска да имам някоя Allegoria. ... А аз съм влюбена в тези шишета, за мен са великолепни!

Точно така се чувствам и аз. Никога не съм имала Алегория, но бих се зарадвала да имам бутилка от тях. Шишенцата им са толкова красиви. Ароматите са летни и безгрижни но пипнати.

# 535
  • Пловдив
Имам две алегории. Гранада салвия и Пасифлора. И двете съм ги взимала на промоция от Дъглас. Много си ги харесвам. Трайността е много добра за тоалетна вода.

# 536
Любимите ми Алегории са Pamplelune и Mandarine Basilic, но след като ги довърша (това лято, предполагам), няма да подновявам повече. Рядко, изключително рядко нося цитруси. Мандарините са ми най-любими, но и тях нося рядко. Oyedo ще нося още 5-6 години, предполагам, със скоростта с която го нося.
Вчера бях с Аура, любима ми е, но в жега се развива най-богато.

Днес ще продължавам с туберозната вълна и Valentina Assoluto.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 10:45 от Dez

# 537
За Еден няма как да си изкривя душата и да кажа, че не е уникален! Това съвсем не означава обаче, че сме си напълно комплементарни...той ми е в категорията условно носими, ин хоум офис предимно, на четири очи. Преди да се консултирам с фрагрантика относно  пирамидата му,  незнайно защо в съзнанието ми изникна  прасковената тръпчива сладост на друго отминало във времето ароматно творение - Gucci Rush Gucci (чак ми се прииска да си го припомня пак). Също страхотен парфюм, който така и не можах да нося, но който се оказа съвсем приемлив за вкуса на  съпружието ;P Виждам във фрагрантика, че хората са открили даже някакво сходство между двата, което е под огромен въпрос. За подобието с Figment Woman Amouage мога само да гадая.....

И аз намирам голямо сходство с Rush.
Eden ми е голям любимец, зелено-пудрена прелест е, не ми е ретро никак.
При Gucci-Rush има една неприятна за мен нота, може би подправковата, която ме дразни и трябва да чакам да отмине, за да се насладя на аромата. Докато при Eden композицията е много гладка и консистентна, нищо не изскача и не стърчи, чудно е направен.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 12:31 от Анонимен

# 538
Здравейте , колебая се между два парфюма и моля за съвет кой да избера - Guerlain Santal Royal или Sisley Soir d'Orient. И двата не съм ги пробвала.

# 539
Не бих рискувала без тест,за нито един от двата.

Общи условия

Активация на акаунт