Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 183
  • 989
  •   1
Отговори
# 180
В Douglas код за 15%   HAPPY15
И не забравяйте да си обмените последните точки от декември.
Докога трябва да се използват точките?
До края на януари трябва да се осребрят.

Кодът не хваща намалени продукти. И код за регистрация много пъти не дава, но не съм хванала логиката - май когато върви активен код/ намаление - не пускат регистрационен.

# 181
Във връзка с моята рекламация към Нотино рапортувам, че днес получиха продукта ми и няколко часа по-късно вече имах техния отговор. Изненадващо бързо за мен. Ще чакам евентуално зареждане на продукта,  понеже искам замяна, а не възстановяване на сумата.

# 182
Благодаря за отговора VRay. Аз обичам да експериментирам, така че в дългосрочен план вероятността да остана само с Ланком е малка. ✌️
Ще ми бъде приятно да пробвам комплекта и го оглеждам от много време.

# 183
  • Бургас
Лаленце, аз имам Lancôme Génifique дневният крем и е прекрасен, дано съм ти полезна.Кремът е бестселър с невероятна текстура топяща се по кожата.Обожавам уханието му, нежно и луксозно.Моят е точно от Нотино, но днес не можах да снимам.За пореден път съм доволна от Нотино и от цената на крема 109лв.Revolving Hearts

# 184
И аз похвалвам Нотино за пореден път. Днес поръчах по обяд, утре ще си получа поръчката.

# 185
Доволна от parfumi-shop.net -  днес получих Dior Addict за резерва.

# 186
  • София
Някой има ли наблюдения как е положението с доставките от мейкъп напоследък? Помня, че имаше неразбории с техния куриер, а мисля да поръчам нещо.

# 187
  • До сърцето...
Някой има ли наблюдения как е положението с доставките от мейкъп напоследък? Помня, че имаше неразбории с техния куриер, а мисля да поръчам нещо.
Поръчай със Спиди. Има го в опциите.

Редактирам се. Със Спиди е само до офис. Аз винаги до офис поръчвам и затова не съм обърнала внимание.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 22:04 от Радика

# 188
  • There I was on a July morning
Аз поръчах на 27.12. и на 29.12. си получих пратката с техен куриер  .

# 189
Търся Giorgio Armani Mania pour Homme EDT. Намирам го в три сайта - parfumi-shop, dolce, parfium.bg. Дали има активен код за последните два сайта или може да се намери другаде на по-изгодна цена?

# 190
Включвам се със закъснение в новата тема, Честита нова година на всички и много успешни покупки!
Моята започна ударно с много тестване офлайн, което, уви, само разшири кръга на желаните, които ще търся и онлайн 😄

Имам и почти хепи енд по моята драма със затритата от дхл (или по-скоро спиди) пратка от ausliebezumduft. Днес най-после получих мейл от Спиди, че след разследването им съвместно с дхл, са решили да ми възстановят пълната сума от поръчката по банков път 🥳 Голямото риене и писане на десетки мейли все пак даде резултат. Да видим сега дали ще си спазят обещанието и ще видя пари по сметка.

# 191
Включвам се със закъснение в новата тема, Честита нова година на всички и много успешни покупки!
Моята започна ударно с много тестване офлайн, което, уви, само разшири кръга на желаните, които ще търся и онлайн 😄
Скрит текст:
Имам и почти хепи енд по моята драма със затритата от дхл (или по-скоро спиди) пратка от ausliebezumduft. Днес най-после получих мейл от Спиди, че след разследването им съвместно с дхл, са решили да ми възстановят пълната сума от поръчката по банков път 🥳 Голямото риене и писане на десетки мейли все пак даде резултат. Да видим сега дали ще си спазят обещанието и ще видя пари по сметка.
Ще ви удари тя тая 2022-a година , ама да видим как, дано е само със много здраве! Flowers Hibiscus

Така е, така е, не е лесно, едни постим със сарми, други постят с Collection Privee на Dior! Нищо, де ще го преживея и това! :😄😄😄

Тъкмо вие ми трябвахте, след вихрушката от поръчки в sprayparfums, рязко спряха код welcome10.

Дали случайно вашата вип пресона знае нещо по слуачая или пък братовчедка ви Дебора трябва да се намеси? 😄

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 07:37 от Milen™

# 192
Ма моля вЕ, такъв код не е имало, там кодът е PRIVATE10, нещо сте забравили от толкова оферти къде кое работи 😁

# 193
Ма моля вЕ, такъв код не е имало, там кодът е PRIVATE10, нещо сте забравили от толкова оферти къде кое работи 😁
То бива, бива излагации, ама чак пък толкоа не съм се излагал. Простете невежеството ми и Ви благодаря!  Flowers HibiscusОт гинко билобата ще е, няма страшно. 😁

Виждам два парфюма в parfumi-shop.net които като им се добаваи код - 10 и цената става много добра.

# 194
Само за 48 часа се възползвайте от тази невероятна оферта:
Купете един продукт и получете втория като подарък!
https://www.deliriumexclusive.com/bg/
*Офертата е валидна от 06.01.2022 - 07.01.2022 за избрани продукти.

Погледнах и офертата включва много малко продукти ама някой пък може и да е доволен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт