Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 326
  • 989
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Eelishka, не доставят до БГ. Поръчвала съм от този сайт до превозвача GGBG в Гермaния, нямаше проблем с плащането с карта

# 391
  • София
И аз съм с отказана поръчка от гет.бг, поради изчерпана наличност на Blue Encens Comme des Garcons. Sad

# 392
  • София
Eelishka - тази марката ли имате предвид? - https://www.notino.bg/le-couvent-des-minimes/

# 393
  • София
Deetron, да, същата Simple Smile Знам, че се предлагат от нотино и мейкъп, но в официалния сайт има и мостри и ми се щеше да пробвам това-онова.

# 394
Al Georgieva, как поръча от Couvent? С превозвач до друга държава, или? Имам спомен, че не доставяха до България, а преди време се бях засилила да поръчвам от минитата...
Да, поръчах безплатно до адрес на превозвач в Берлин, ползвах Лерон.бг, 6 лв ми струваше доставката до БГ. Минитата са на добра цена

# 395
За Brasty има ли някакъв код?

С парфюми-шоп някой чувал ли се e? Това със спирането на мострите временно ли е? Много жалко, дано да възобновят предлагането им.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 14:59 от GG_BG

# 396
  • София
И на мен ми отказаха 2 тестера на Лолита Лемпицка Sad

ще взема да им звънна пак да проверя още 2-3 парфюма дали ги има налични - надеждата умира последна Grinning

# 397
Забелязвам интересна тенденция и искам да ви попитам в какъв вид си купувате парфюмите. Да кажем че търся парфюм на Lancome. Разглеждам сайтовете и установявам че опаковка от 75 мл струва да кажем 200лв в дъглас бг. Отварям дъглас.де и виждам че комплект от 100 мл парфюм + спирала на марката + лосион за тяло + 10 мл парфюм за дамска чанта струва 70 евро , съответно го купувам от немския сайт. И не само , купувам подаръчен комплект на JPG с малък парфюм и лосион за 130 лв в нотино , а навсякъде само парфюма е 190. Същото се случи и с комплект на Армани. Виждам в темите че масово се коментират само парфюми и почти никога комплекти. Въпросът ми е дали има причина да се избягват покупки на подаръчни комплекти , има ли разлика в качеството на самия продукт и каква е причината да предлагат много повече за много по-ниска цена Simple Smile

# 398
Здравейте, дали има действащ код за flaconi.de?

# 399
AF-21WELCOMEBG
- 20 лв за Брасти

# 400
  • София
И аз пуснах 5 парфюма в Гет. Сигурна съм, че не са налични, ама малко да симулират работа.

# 401
И на мен ми се обадиха от Гет - 4 дни след направената поръчка - няма наличност.
За тестер La Vie Est Belle L´Absolu става дума.
Защо не си актуализират наличностите?! Явно е много трудоемка работа..
Или пък им е  приятно да въртят по цял ден телефони, за да отказват поръчки?
Няма да отворя повече този загубен сайт.

# 402
Понеже съм сврака и се дразня на сбърканото име на България в сайта на MFK им написах много кратко и любезно писмо да си го оправят и ми върнаха това. Надявам се наистина да го поправят Simple Smile

# 403
  • Пловдив
Аз уж щях да изчакам следващата заплата за нов парфюм , но цените в е-маг на моите желани Givennchy irresistible и Mademoisele Rochas couture ме изкушиха и не можах да се сдържа.

# 404
Спиди са ми възстановили точната сума по фактура от затритата ми поръчка от ausliebezumduft. 3 дни след като писаха, че ще го направят. Само загубеното време в писаници не могат да ми върнат, но поне малко справедливост има.

Общи условия

Активация на акаунт