Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 100 481
  • 989
  •   1
Отговори
# 660
Новият Miss Dior 2021 e най-евтин тук https://www.my-origines.com/de/miss-dior-eau-de-parfum.htm?size=30ml
Купих го есента от този сайт, а сега е още по-евтин:  48 евро за 30мл. Занимавка е с куриери , ама за тази цена си струва…

# 661
  • Бургас
Дами, Adults два варианта ли има или мен са ме прецакали с някакво менте?
Скрит текст:
Имам предвид надписа на шишето и кутията. На единия в скарлет има надпис Let's Settle This Argument Like Adults, In The Bedroom, Naked на моя Naked липсва. Фрагрантика дава само варианта с Naked.
Еми, съвсем читав е парфюма. Твоят предполагам е 100-тица, имаше такива стотици и на Принцесата /ако не греша/ в парфюми шоп. Обяснението е, че са за арабският пазар и тези наименования са неподходящи за тях, затова са така ......"замазани". По тази причина си взех две по 50 на Adults, че ми харесват шантавите им надписи.

Момичета, "хвърляйте по-често оче" на "2 продукта на цената на 1 " в Скарлет. Постоянно добавят нови продукти, които пък бързо е изчерпват.

# 662
За пролетта мисля да купя Мис Диор 2021, влязох да чета заради него и точно на време. Какви са тези слухове за спиране? Само в Мейк ъп ли го има от БГ сайтовете? Всъщност и там не е наличен в момента....

# 663
Цитат на: . Яна

Момичета, "хвърляйте по-често оче" на "2 продукта на цената на 1 " в Скарлет. Постоянно добавят нови продукти, които пък бързо е изчерпват.
Хвърлям и от вчера са добавили две червила. Те поне да можеха да се комбинират цветово Close

# 664
Алиена спирането не се отнася за дамския Miss Dior 2021, a Милен имаше предвид, че има слух за спиране на мъжкия Giorgio Armani Acqua di Gio ProfumoBlush

# 665
  • Бургас
Вчера следобед имаше 6 продукта, привечер бяха повечко /не много, но .../. За мен например интерес представляват:
Take It Away Gentle Eye & Lip Makeup Remover 100ml Разгримиращ лосион за очи и устни Estee Lauder 2 бр за 29лв
Yuza Cologne EDC 30ml Одеколон Jo Malone London - 2 бр за 49 лв
червилото на МАС, мини комплектите на PUPA биха били поджодящ подарък за тийнките приятелки на дъщеря ми, имаше лятна лимитка на DKNI, явно вече изчерпана 2*100мл за 42 или 44 лв

Обаче надхвърлих лимита за месеца и спирам, освен ако не изскочи нещо АМА МНОГО изкушаващо.

# 666
ТОП оферта от ScarletBeauty:

Yuza Cologne EDC 30ml Одеколон Jo Malone London - 2 бр. за 49 лв.

https://www.scarletbeauty.bg/bg/aromati-ooniseks-aromati/january-gift/?pagetype=6

Унисекс аромат, който се откроява. Цената е невероятно ниска.

https://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone-London/Yuja-Cologne-60484.html

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 13:47 от fena123

# 667
# 668
Новият Miss Dior 2021 e най-евтин тук https://www.my-origines.com/de/miss-dior-eau-de-parfum.htm?size=30ml
Купих го есента от този сайт, а сега е още по-евтин:  48 евро за 30мл. Занимавка е с куриери , ама за тази цена си струва…

И аз се интересувам от новия Miss dior. Има ли го някъде в бг сайт на добра цена? В makeup вече е изчерпан Sad

# 669
Алиена спирането не се отнася за дамския Miss Dior 2021, a Милен имаше предвид, че има слух за спиране на мъжкия Giorgio Armani Acqua di Gio ProfumoBlush
Да, благодаря. Аз видях само цитата и се заблудих.

# 670
# 671
  • София
Позитивен отзив за parfium.bg - от тях взех търговски продукт 80мл Paco Rabanne Olympea Blossom, който с код ЗИМА10 излезе още по-добре/мисля, че сработва над 100лв/. Бърза доставка - за ден и нещо, отлично опаковано. Hands Plus1

# 672
И аз се интересувам от новия Miss dior. Има ли го някъде в бг сайт на добра цена? В makeup вече е изчерпан Sad

https://parfium.bg/christian-dior-miss-dior-2021-parfyum-za-jeni-edp + код зима10 - 10 %  става цена без аналаг на пазара за количество - 100мл.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 11:38 от Milen™

# 673
Привет, търся NISHANE HACHIVAT, за момента го има само в ЕЛИНОР, но цената не ми е много ОК, може ли да споделите по добра оферта ако Ви попадне някъде.
Лятото взех Ani i Hachivat ot парфюми-шоп и ги заплатих приблизително по 220-230  не помня точно колко, но ако изпадне някъде пак около тази цена, бих се радвала.
Хубав ден и успешни парфюмни покупки през 2022 Wink !

# 674
Привет, търся NISHANE HACHIVAT, за момента го има само в ЕЛИНОР, но цената не ми е много ОК, може ли да споделите по добра оферта ако Ви попадне някъде.
Лятото взех Ani i Hachivat ot парфюми-шоп и ги заплатих приблизително по 220-230  не помня точно колко, но ако изпадне някъде пак около тази цена, бих се радвала.
Хубав ден и успешни парфюмни покупки през 2022 Wink !
Ани и Хачиват ги има и във вариант 15 мл миниатюри или заедно в комплект на сайта на производителя. Цените са по-достъпни така. Но пратките от Турция дали отиват на митница и дали се дължи мито...

Общи условия

Активация на акаунт