Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 214
  • 989
  •   1
Отговори
# 210
  • sofia
Здравейте, има ли код в момента за dolce.bg или е само този за през уикенда (ако все още прилагат тази политика)? 🙂

# 211
  • София
От нотино са ми изпразнили кошницата. Сега ще си поръчам нещата от друго място. Може да платя 10лв отгоре, но поне ще знам защо.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 19:55 от bubanka

# 212
Здравейте, в магазина на Елинор в Бизнес парка, дали има за проба парфюми на Attar collection?
cvetinkka , няма ги налични там. Oт скоро няма и Profumum Roma.

Мисля, че цената ще ви допадне:  https://www.notino.bg/azzaro/wanted-girl-by-night-parfjumna-voda … _source=pazaruvaj

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 07:12 от Milen™

# 213
От нотино са ми изпразнили кошницата. Сега ще си поръчам нещата от друго място. Може да платя 10лв отгоре, но поне ще знам защо.
Моята не е пипната, но е от скоро и няма нищо кой знае колко интересно. Може би готвят намаление от понеделник.

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 19:55 от bubanka

# 214
Активен код за скарлет има ли? Promo15 не работи.

# 215
  • София
Хубав ли е този парфюм на Майкъл Корс ? Някой ползвал ли го е, описание, дълготрайност ?

Иначе доста примамлива оферта, ако имах набелязани неща от Скарлет веднага щях да поръчам. При тях проблема е, че имат кофти цветове на повечето декоративна козметика, а пък и с тези срокове на годност не смея да поръчвам подаръчни комплекти за подарък Grinning та не знам какво да избера от там за 80лв в момента...

# 216
Активен код за скарлет има ли? Promo15 не работи.

Здравейте,

Има активен код, но важи само за ненамалени артикули - welcome10 - за 10% отстъпка.

В момента при поръчка над 100 лв. получавате 2 подаръка и с кода си намалявате, не намалените артикули с 10%.Много е добра офертата.

# 217
Намалена доставка в Парфимо.

Тия подавания на въпроси/отговори за Скарлет....много си личи и в повечето случаи има отблъскващ ефект Wink

# 218
Щом е безплатен 100мл - не ми се вижда да е много хубав Grinning

# 219
Щом е безплатен 100мл - не ми се вижда да е много хубав Grinning
Да беше някой Шанел......

# 220
Получих си днес поръчката от Parfumerie Kirner направена на 01.01. Сложили са ми мостри на Бакара и Голд, както и на непознат за мен бранд The Merchant of Venice - Andalusian soul. Честно казано се надявах мострите да не са на аромати на Мосю, тъй като вече ги познавам и това, което ми харесва придобих. Нямаше гумени мечета, а само един ултра малък шоколадов дядо Коледа Joy

# 221
  • Стара Загора
Всъщност парфюма никак не е лош, но е стара лимитка. Не знам откъдe ги вадят. Grinning

# 222
Преди месец купих от тях 50мл., но не пропуснах и днешната промоция. Лесно ги събирам 80лв. за една поръчка Grinning.

# 223
Хубав ли е този парфюм на Майкъл Корс ? Някой ползвал ли го е, описание, дълготрайност ?

Иначе доста примамлива оферта, ако имах набелязани неща от Скарлет веднага щях да поръчам. При тях проблема е, че имат кофти цветове на повечето декоративна козметика, а пък и с тези срокове на годност не смея да поръчвам подаръчни комплекти за подарък Grinning та не знам какво да избера от там за 80лв в момента...
Хубав е, да, доста траен при мен. Мирише на сливи, канела и Коледа. Носи ми топлина и радост! Различен от всичко в колекцията ми. Харесвам го!

# 224
Нагласих и аз една поръчка от скарлет. Нямам големи очаквания от този Корс, но щом има сливи и Коледа, що пък не?! 😁

Общи условия

Активация на акаунт