Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 101 221
  • 989
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Някой поръчвал ли си е парфюм от сайта get.bg? Чудя се дали са оригинални. В момента имат намаления.

# 226
  • София
Да, оригинални са, но не е ясно как стои въпроса с наличността.
Докато чаках намаления в чуждестранните сайтове, parfumdreams.de ми пратили мейл с персонален код за 25 % отстъпка. Все още е спряна доставката до БГ и не може да се плати с българска карта, платих през Paypal и до превозвач. Сега чакам тази красота Heart Eyes и няколко дребни неща.

# 227
Има ли код за Parfium.bg? Благодаря!

# 228
КОД за -10%: 2022 .

# 229
  • София
При мен не става. И аз чакам.

# 230
При мен и предишният- "усмивка" не проработи, затова реших да го приема като знак от съдбата, че не ми трябва поредната бутилка. Grinning

# 231
Здравейте! Някой поръчвал ли си е парфюм от сайта get.bg? Чудя се дали са оригинални. В момента имат намаления.
Аз през април един Шанел 19,тестер , но вече не са на 1 стр.  сайта 🙊. При мен като се обади девойката да потвърдя поръчката ми каза, че били заредлили парфюма на по висока цена / около 5лв/ и била ли съм съгласна да я платя, защото "други клиенти обикновено не били имали проблем" и аз казах, че щом ми е приета поръчката на една цена, е редно да заплатя нея и тя се съгласи. Получих си тестера с капачка и празен ход, в кутия, всичко си беше ок!

# 232
  • Стара Загора
Някакъв код за Нотино има ли?

# 233
  • Пловдив
Vesika, до кой превозвач поръча от parfumdreams.de? Години наред се боря с тях - отказват ми поръчките до превозвачите. Пробвах с няколко и не става - не доставяли до бизнес сгради.
Има някаква промяна за доставката до България ли? Защото доскоро доста съфорумци поръчваха до БГ без проблем.

# 234
  • До сърцето...
Здравейте, в магазина на Елинор в Бизнес парка, дали има за проба парфюми на collection?

Арабските парфюми на Елинор са в шоурума на Черни връх. Имаше някои при последното ми ходене (за Attar говоря).

# 235
Milen, Радика, благодаря за отговорите за Елинор. Ще отида до Черни връх значи и дано да има това, което искам да тествам.

# 236
Аз през април един Шанел 19,тестер , но вече не са на 1 стр.  сайта 🙊. При мен като се обади девойката да потвърдя поръчката ми каза, че били заредлили парфюма на по висока цена / около 5лв/ и била ли съм съгласна да я платя, защото "други клиенти обикновено не били имали проблем" и аз казах, че щом ми е приета поръчката на една цена, е редно да заплатя нея и тя се съгласи. Получих си тестера с капачка и празен ход, в кутия, всичко си беше ок!

А познаваш ли го като аромат преди да купиш този тестер? Шанелите в get.bg са ми силно съмнителни ...

# 237
Тъкмо Шанелите гледах в гет.бг. Доста са позаредили. Супер цени на VCA, Ботега Венета (някой търсеше преди време), Армани код видове и други...Оригинални са им нещата, не по долу от тези на "парфюми шоп нет" предвид цените. Както нямах нужда от нищо изведнъж много изкушения ми се появиха.

# 238
Здравейте!

Присетила съм се за един стар аромат - Lanvin Marry Me от 2010 и си спомням, че няколко години по-късно не успях да го намеря. За изненада виждам, че сега го има тук-там.
Не съм си купувала парфюм онлайн, за това се допитвам до вас - notino.bg или parfimo.bg?
Гледах, че и двата сайта са с положителни отзиви и все пак. На едното място има и тестер. Дали е подходящо? Оригинални ли са?

# 239
От няколко дни се
 чудя какъв парфюм да подаря на сестра ми. Бюджет до 50 +- лв. Да не е специфичен,лесен за харесване и за офис,но не и много банален. Последно носи само Бушрон 4
Гледам следните,като съм за номер 1 по принцип
https://www.parfimo.bg/rochas-mademoiselle-rochas-couture-eau-de … um-za-jeni-90-ml/
Има го по-евтин на  друго място,но пак тестер
https://www.parfimo.bg/coach-coach-eau-de-parfum-za-jeni-90-ml-tester/[/u
или друг фланкър..
https://www.parfimo.bg/roberto-cavalli-roberto-cavalli-pour-femm … e-parfum-za-jeni/
https://www.parfimo.bg/roberto-cavalli-just-cavalli-for-her-eau- … -toilette-za-jeni
Последния е на много добра цеба,заслужава ли си?, Четох,че е специфичен ... И навсякъде тестерите са празни в моя град.
Приемам идеи. Трябва ми за 12.01. да е тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт