Изпитани сайтове за парфюми - януари 2022

• 100 358
  • 989
  •   1
Отговори
# 900
Не правим нищо градивно. Sad

Вчера се опитах да обясня, че сйта има проблем с профилите на доста потребители. Нужно е да пишете съпорта, там по имейл ви познават кой профил сте и веднага го оправят, ако има проблем.

Проблема беше отнесен,  чак до братовчедката на tuali, някой писа ли на съпорта, отговори ли ви, какво?

Ако имаше някакво условие, предполагам не са глупави, щяха да го напишат - че е за настоящи клиенти.

# 901
Не правим нищо градивно. Sad

Вчера се опитах да обясня, че сйта има проблем с профилите на доста потребители. Нужно е да пишете съпорта, там по имейл ви познават кой профил сте и веднага го оправят, ако има проблем.

Проблема беше отнесен,  чак до братовчедкат ана tuali, някой писа ли на съпорта, отговори ли ви, какво?

Ако имаше някакво условие, предполагам не са глупави, щяха да го напишат - че е за настоящи клиенти.
Вчера ми отговориха, че днес ще се свържат отново с мен,  за да потвърдят отстраняването на проблема,  явно технически такъв. Междувременно успях да поръчам през приятелка още снощи.

# 902
  • София
Същото казвам, Milen, да се пише на съпорта при възникнал проблем. Simple Smile Иначе вчера Magicjo спомена, че им е писала за засечката с настоящия код.

# 903
Нотино сменят промоциите всеки понеделник,според мойте наблюдения.

# 904
  • София
Писах им, да, но до момента нямам отговор.

# 905
  • BG-DE
Да, всеки понеделник имат нови промоции в Нотино, а явно вече и синхронизирано изпразват кошниците във всички страни🙁

# 906
Опитах няколко пъти да пиша- мейлите в зачатък са блокирани .... няма да пиша просто за да си чеша езика
Работеше ми кода единствено за 30 процента миналата година и вече нищо не сработва - вероятно ако ми чуят името вече ще си кажат ... ааа това е оная дама от България .....

Разгеле  , чак сега успях да им пиша отново ...

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 13:47 от macadamia

# 907
Някой пазарувал ли е наскоро от КултБюти? Има ли проблем с доставката от Великобритания? Чудя се дали да не забърша един конячен Килиън и да получа подарък goody bag.

# 908
Писах им, да, но до момента нямам отговор.
Дебора беше активна днес преди обед. Понеже имах и друг въпрос към нея, беше ми отговорила

# 909
  • София
Или се е изморила вече, или не може да смогне да отговаря. Smiling Imp

# 910
Някой пазарувал ли е наскоро от КултБюти? Има ли проблем с доставката от Великобритания? Чудя се дали да не забърша един конячен Килиън и да получа подарък goody bag.
Вчера си получих поръчката от там, над 2 седмици чаках, но не ми беше спешно така или иначе. Ама.. те май не шипваха парфюми до Бг, само мостри съм успявала?!
PS сега видях гуди багчето тоя месец... ами, отново избиват с оферта, как да не пазаруваш редовно от тях 😄. А имам и едно кодче за отстъпка...

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 15:10 от tuali

# 911
Кода бил валиден само за клиенти които вече са правили поръчки от сайта .....но с едно намигване Дебора ми каза да опитам отново Simple Smile
This code is available only for the costumer who have already purchased.
But, i make an exception, try now Wink

Debora

# 912
Благодаря Ви, Milen™ от сърце! Изчаквам края на месеца (а.к.а. заплата-ден) и действам! Flowers Hibiscus
Annie_vt, има рязка промяна в цената на вашия продукт. Simple Smile

Тук : MEMO Sicilian Leather цената + код: Sale10 става €166 Важи до 31 януари!

Скрит текст:

# 913
Да, всеки понеделник имат нови промоции в Нотино, а явно вече и синхронизирано изпразват кошниците във всички страни🙁

Благодаря ви Simple Smile Дебна разни неща и забелязах, че спрямо предната промоция (която изтървах 🤭)са завишени цените.Та сега са в кошницата ми Simple Smile. Моята не я празнят 😄.Седи си

# 914
  • София
Като я напънем от бг мама така става - студени кърпи на челото 😁
JoyJoyJoy

Macadamia, значи Spray са изплюли камъчето - явно писането на ясни промоционални условия не им е силна страна. Но е хубаво, че ще направят изключение все пак, отзивчиви хора. Grinning

Забелязах, че официалните цени на Memo са "коригирани" с 20 евро нагоре в сайта на марката - всичко, което преди беше 205 евро, сега е 225 евро. Cry Tук-там някои стокисти все още предлагат бутилки за 205 евро, та цени около и под 300 лв оттук нататък сигурно ще са все по-голяма рядкост. Аз търсих, търсих Siwa на по-ниска от официалната цена и така и не намерих, явно без нея ще си карам, не съм склонна да платя пълна цена, разкошна е, но мога и без нея. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт