Въпроси всякакви за автомобилите и задволанните устройства ~2022г.~

• 61 095
  • 1 443
  •   1
Отговори
# 1 290
Това беше ирония Wink

# 1 291
Кое е ирония?

# 1 292
Ми прочети целия пост, част от който си цитирал. Всичкото е ирония към КАТ.

# 1 293
Ще си задам въпроса по друг начин.
Правите ли разлика между пътна и патрулна полиция?

# 1 294
Да, и какво?

# 1 295
Кое е елементарно в случката?

# 1 296
Не знам вече как да ти обяснявам, всяка една дума трябва да се разбира различно, това именно е ирония. Като не го виждаш не мога да обясня.

# 1 297
КАТаджиите имат толкова по-важни неща да вършат.... Като да ескортират пияни и дрогирани убийци срещу заплащане, например.
Нищо чудно Онзи, който ти е ударил колата да им е платил някой лев да го оставят на мира и да заметат твоя случай под килима.
Не могат КАТ да се занимават с такива елементарни случаи на примерни данъкоплатци..... Не печелят нищо, а и не си известна най-вероятно, та няма да ги дават и по ТВ. Защо да се хабят..
Единственото което може да има доза ирония е "примерни данъкоплатци". Всичко останало са недоказани обвинения и предположения с определена цел. Манипулативни при това.

Имам много добро мнение за пътна полиция. Вършат си съвестно работата, макар понякога да не са на правилното, а на доходоносното за бюджета място. Моите срещи с тях са доста чести

Но не мога да кажа същото за охранителна полиция

# 1 298
Ти не си елементарен като мен, най-вероятно, затова ти е чудно. Защото полицията пътна, конна или въздушна не си върши работата. Още помня как радостно ни се присмяха в 6-то районно като ни беше открадната колата. И като ми обираха на два пъти служебна кола със стоки. И като един шофьор на автобус преби сина ми на 16 години тогава. Дали си мръднаха пръста - не.
Та за едни драскотини по колата ще тръгнат да се занимават, как пък не... Те си имат по-важни неща.
Да допълня, че сега като се замислих...
25.7.22. Пътувам от Видин към София, бързах много. След Арчар виждам огромни облаци, оказа се пожар. На много голяма площ. Имаше силен вятър, огънят беше почти на метър вече върху пътя, как минах още се плаша. Звъннах на 112 да ги питам защо не са спрели движението, казаха " а, да, знаем... То има пожарни...". Нямаше никакви пожарни по целия път натам. А колите продължаваха да пътуват към огъня. Вместо някой да ги отклони навреме.
Друга случка. 25.9.22 неделя след дълъг уикенд. Пътуваме от Драгичево до Княжево за час и половина. Щото Някой не си е направил труда да организира реверсивно движение. И съсипа празника на хиляди хора. На Владая куките демонстративно се облегнали на караулката със скръстени ръце. И гледат как се гърчи народа. Снимах ги да си ги имам за спомен, да си ги гледам.

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 00:44 от FB680797BGM

# 1 299
Моят опит с полицията за съжаление също не е положителен…няма да разводнявам темата с разкази, но имам случки. Просто търсех някого с подобен казус, благодаря на отговорилите, пазете се и си дръжте очите на четири. Движението е станало отвратително…

# 1 300
Колко километра на месец имате? Sunglasses

# 1 301
Колко километра на месец имате? Sunglasses
Аз ли? Около 1300км.

# 1 302
  • Mediterraneo
Не знам на месец колко минавам  Колата ми е на 3 години и половина, на 45 000 км. Ама да речем 1000 на месец може и да навъртам.

# 1 303
  • София
Откакто работя вкъщи от 2години, ходя само на фитнес и на пазар. Сигурно около 400км на месец.

# 1 304
  • here and now
А защо е въпроса за километрите?
Мине се не мине време и се започва тоя отчет...
Ако е във връзка с полицията, то километрите не са в права пропорционалност със срещите с нея.

Общи условия

Активация на акаунт