Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 756
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 295
От днес пускат тенекии със зехтин. Някой купувал ли е от този зехтин преди, за да даде мнение за вкуса и качеството?

# 2 296
  • София
kittykitty88, отиди с касовата бележка и, извикай управителя и подложки те за моп-а, ако касиерката, която те е обслужила е на работа и нея. Обясни за грешката. Мисля, че ще ти върнат парите. Ако имаш възможност още тази сутрин отиди до филиала. Обясниха ми, че такива грешки идват от сходни кодове на продуктите.

# 2 297
  • Пловдив
Някой се интересуваше от детските кухни, в Лидл Пловдив Тракия имаше 3 броя по 70 лв.бяха на разпродажбите.

# 2 298
  • Г. О.
Относно кухните - от телефона за обслужване на клиенти казаха, че не могат да съдействат и да ми доставят до близкия филиал, тъй като кухните са отчислени и дори да има някъде, те са върнати от клиенти и са единични бройки. За съжаление няма как да отскоча до Пловдив да си купя кухня. Ще чакам следващо зареждане.

# 2 299
Идвам с питане дали тези кърпички са в ПА? Взех 2 пакета за кухня от последното пускане и са Уникални.

# 2 300
Идвам с питане дали тези кърпички са в ПА? Взех 2 пакета за кухня от последното пускане и са Уникални.

Да,в постоянен асортимент са ,на 2,49 както си пише. Седят до универсалните кърпички,при почистващите препарати.

# 2 301
Здравейте !
Моля ,ако го видите някъде в гр.София да ми кажете къде

# 2 302
  • София
Няма да използвам следните купони, ако му трябват на някой, нека ме цитира :
- Вафлени пурички ванилия -20% до 3 броя
- Скумрия -2лв до 3 кг
- Котидж - 4лв за 2 броя , до 6 броя
- Течен сапун -70% за втори, до 6 броя

Да попитам Замразените багети с чесън / билки колко време след изпичане са ОК за хапване? 24 часа примерно допустимо ли е да стоят или най-добре ден за ден да се пекат?

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 11:43 от RebelHeart

# 2 303
  • Варна
Топли се ядат багетите. Като постоят стават на камък.

# 2 304
  • София
Здравейте.
Как си предотстъпвате купоните?
Тепърва се ориентирам в темата Blush .
Благодарение на нея вчера разбрах, че съм имала някаква скреч карта след предното пазаруване, която изобщо не съм скречнала Stuck Out Tongue и е изтекла естествено.

# 2 305
  • Sofia
Как си предотстъпвате купоните? ..
Активираш въпросния купон/и... екранна снимка и я споделяш, на който там.

# 2 306
Замразените багети с чесън / билки [/b] колко време след изпичане са ОК за хапване? 24 часа примерно допустимо ли е да стоят или най-добре ден за ден да се пекат?
Докато не станат на камък или не мухлясат 😁
Какво да им е по-различно от нормален хляб?

# 2 307
Дали има черна ряпа?

# 2 308
# 2 309
Изобщо не ям лютиво, но това сладко ми хареса. Не е лютиво.

Общи условия

Активация на акаунт