Лидл 159 - Януарско ново начало

• 140 137
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 1 290
15 лева за уши 😵 , егати и деликатеса. Вчера пък една възрастна жена щеше да бие служителите защо не намира пръжки в магазина. 😬

# 1 291
  • Буркина Фасо
така де ... няма само в политиката да има промяна.
и в магазина започват Smiley

# 1 292
Как ви се струва червеното трапезно полусладко/полусухо вино 1.5л 2.70лв от Испания и Португалия? Не разбирам от вина. Аз го оценявам по-високо от сладкото италианско спуманте от 2лв

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 11:38 от Didity02

# 1 293
  • в кукувиче гнездо
Как ви се струва червеното трапезно полусладко/полусухо вино 1.5л 2.70лв от Испания? Не разбирам от вина.

Това и за готвене не става. Кутия, цена, абсурдно е просто. Аз не бих купила. В Испания съм взимала един, два пъти. Само за готвене го ползват там и не ми е харесвало. Но пък имаше българи си го купуваха по едно евро кутията и си го пиеха, бяха доволни.

# 1 294
15 лева за уши 😵 , егати и деликатеса.
И мен това ме спира, макар, че и преди суровите стигаха до 8лв, сега сигурно и повече. 🙄

# 1 295
  • София
Пръжки за 26 лева килото по ме стресираха от ушите.
Вчера в Драгалевци за първи път видях, че на пекарната има отделен сектор за био печива.
Инцидентно пазарувах там, но във филиалите в които пазарувам основно, няма такъв. Или го въвеждат постепенно или ще е само на места където очакват търсене.
Като ново видях серия хигиенен душ гел, хигиенен сапун и пълнител. Не знам какво означава това, сякаш другите са нехигиенни.

# 1 296
15 лева за уши 😵 , егати и деликатеса.
И мен това ме спира, макар, че и преди суровите стигаха до 8лв, сега сигурно и повече. 🙄
Сега гледах в месарския. 7.20 е кило сурови уши

# 1 297
Уши, пръжки, сланина, шкембе, праз....това в Германия продават ли го или тук асортиментът е адаптиран според националните предпочитания и....финансовите възможности?

# 1 298
  • Mediterraneo
В Испания няма такива неща в Лидл. Е, праз има, разбира се.

# 1 299
Как ви се струва червеното трапезно полусладко/полусухо вино 1.5л 2.70лв от Испания? Не разбирам от вина.

Това и за готвене не става. Кутия, цена, абсурдно е просто. Аз не бих купила. В Испания съм взимала един, два пъти. Само за готвене го ползват там и не ми е харесвало. Но пък имаше българи си го купуваха по едно евро кутията и си го пиеха, бяха доволни.
Благодаря, а каква по-добра алтернатива от лидл или К бихте предложили под 10тина лв? Или всичките са еднакви до тази цена?

# 1 300
Поръчаха ми и купих захаросан джинджифил, пробвах го и аз- прекалено сладък, ако не беше такъв- щеше да ми хареса даже много. Реших да погледна на опаковката таблицата - ами как няма да е прекалено сладък, като на 100 гр. съдържанието на захар е 76 гр!!!
Една едничка термо кутия стоеше самотно- разопакована, отворена и без лъжица.
Вече всяка покупка в Лидл трябва да я оглеждам, взех наскоро яйца  - после видях, че едно яйце липсва - не е счупено и да е махнато, нямаше и следа от него (погледнах отдолу опаковката преди да я взема - ако има счупено обикновено има мокро петно, ама явно е трябвало и да я отворя за проверка).

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 13:35 от fenyx

# 1 301
  • София
Има и много прилични вина за под 10 лева.
Аз мога да препоръчам Асеновградски мавруд от Винпром Асеновград, но не знам дали е наличен в Лидл.
Дори и да не е, той е популярен и търсен, лесно ще се намери. Дори мисля и че някои от резервите могат да дойдат под 10 лева.

# 1 302
Има ли някъде салата Италиана? При нас не е снабдявана от 2 седмици.
Няма и при нас.
Много ми хареса литълджема, аз го взех в неделя на 1,79, днес беше 2,69 лв /оплаквам се, че при брадата даже го намалили Mask/.
Падпъдъчи яйца йок, имах купон за два сока банан за 2,00 лв, няма и следа, поне имаше още 1 кора с пудинга, но до довечера едва ли ще има.
А каква лудница беше, нямам думи! Бабите ще се изтепат за маслото Саяна, а аз хич не им харесвамв нещата. И аз пазарувам сутрин преди работа, ама днес беше поледица и не посмях да излезна.
Морена, на патерица, много здраве и късмет!
А и купих по препоръка на Марчева в неделя бонфиле и го направих по нейната рецепта, е нямах марсала, ама стана чудно и с обикновено вино червено /домашно/, благодаря за хубавата рецепта.

# 1 303
В Лидл има много прилично вина под 10 лв. Вече зависи от вкуса и за какво ти трябва. Аз съм фен на пинотаж и кианти, но има и мн други.

# 1 304
Това съм взимала и ми харесва, почти винаги е на около 3 лева.
Но аз не разбирам от вино.

Общи условия

Активация на акаунт