Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 758
  • 2 478
  •   2
Отговори
# 2 310
Тази седмица има потници с дантела три цвята и само розовия, който аз искам няма размер S! Не разбирам защо няма от всички размери за всички цветове...

# 2 311
Подарявам този купон

# 2 312
  • София
Вчера забелязах увеличението  на скаморцата, миналата седмица мисля и беше под 5лв цената (на 16.01 - съм я взела за  3.19лв  - вероятно  е била на намаление, но все  пак) . Суримите също от 1,89лв - вчера бяха 2,29лв

# 2 313
Здравейте, няма да използвам тези купони.

# 2 314
  • София

А това за какво е ? Някой знае ли ?

# 2 315

А това за какво е ? Някой знае ли ?
Ами типично код-промоция ми изглежда, като повечето уебсайтове. Пускат код за 14 февруари за бонбони примерно и който има приложението и въведе кода се възползва. Сигурно ще е 1бройка и 1 ден.. или пускаш оплакване и ти пращат код за намаление..кой знае. Ей сега ще пусна едно оплакване Simple Smile
Подарявам солети 1ст и 2лв купон

# 2 316
  • Пловдив
При нас  (Пловдив, филиал Македония) нямаше нищо интересно на промоция.
Както си бях планирала, купих си броколи, алабаш, от американските кисели краставички и няколко вина - Вила Армира, Изба Варна...
Имаше 30% намален сироп от бъз и джинджифил 3 бутилки и 2 кутии Фереро роше от 14.99 на 10.99 лв.

# 2 317
  • София
Здравейте !
Моля ,ако го видите някъде в гр.София да ми кажете къде
1-2 тетрадки имаше сутринта в магазина на бул. Сливница

# 2 318
Не мога да се свържа с лидл, формата им за контакт. Нито през приложението, нито през 2 различни браузъра. Всичко ми е последна версия.

# 2 319
Здравейте отново и благодаря на отговорилите ми! Замъкнах се по обяд до филиала, бяха бързи и точни по казуса ми. Служителката, която питах дори се зачуди, как са ми го продали. Върнаха ми парите, понеже нямаха липсващата част. Всичко отне под 3 минути.

# 2 320
  • Бургас
При мен няма проблем - зарежда се страницата за контакт.

Ако има бургазлии, дето все още не са се снабдили с дървената детска кухня, в Лилд Галерия имаше 2 при разпродажбите - по 50лв бройката Wink
Аз се сдобих пък със сушилня за плодове и зеленчуци за 15лв и с комплект торбички за пране за левче Simple Smile

# 2 321
При нас от разпродажбите - нищо. Не може така. Ще ходя до още един филиал. 😃

Появили са се конджак гъбите. Не ги видях в брошурата, може да са в приложението. 😏 Този път взех една със зелен чай.

Благодаря на RebelHeart за купона за скаморца. 🍻 Дали я има и в Кауфланд? Дразнят ме с това помпане на цените. 😡

# 2 322
  • София
Как я хапвате тази скаморца? Мисля да я пробвам и аз.
Телешката кайма хубава ли е или е гадна като другата?

# 2 323
  • Somewhere far away
от американските кисели краставички.
Хубави ли  са ?

# 2 324
  • София
Как я хапвате тази скаморца? Мисля да я пробвам и аз.
Директно като мезе. Никога не я обработвам топлинно. Много ми харесва също обилно поръсена със сминдух. Лично пушената ми харесва повече от класика.

Общи условия

Активация на акаунт