Лидл 159 - Януарско ново начало

• 139 733
  • 2 478
  •   1
Отговори
# 2 385
И рикотата както и други продукти изчезват... без обяснение.
Това поне и преди беше така, обаче пък някои неща се появяваха пак след време. Част от тях с леко променена цена, но без такива бомбастични увеличения...
Скрит текст:
Тази седмица в К. има "промоция"- насипна извара за 5 лева🤣- а преди подобна беше редовната цена, че даже и по-ниска...😬

# 2 386
Аааа, ама защо толкова песимизъм. Я погладувайте малко като мен и да видите няма ли да ви е вкусна всяка хапка храна, която ви влезе в устата. 😁 А и ако ви понася само по едно хранене на ден, пак като при мен, хич няма да ви идва скъпо... Ох, майтап си правя с болестите, но не е смешно положението. 🤐

Адалинд, имаше маратонки, но те са луди - 20 лева! Пладнешки обир. Я да видят в Кауфланд по колко бяха на разпродажбата. 😁

За туршията от бамя ли писахте, че е много кисела? Много ми се искаше да взема днес, но не посмях без да получа благословия от форумното общество.

# 2 387
Повтарям си отговора за зехтина 4л..да, хубав е, купувах редовно от него. Беше по-евтин.

# 2 388
Соул, баш това се опитвам да направя - едно хранене на 24h. Само дето трябва да си пия кафето на гладно и затова съм още 16:8. Ама пак ще спестя Head BandJoy

Между другото, мисля, че в К. ги прибраха вече. И там, дето имаше по много - нищо не е налично към момента.

Сапуните май са обичайните три аромата, няма нещо различно?

# 2 389
Купувах преди зехтин в тенекия 4 л от Лидъл, но на друга цена и не знам дали е същият...🤔 Но беше много хубав, издържаше поне по 4 месеца в стъклени бутилки. За 10-12 месеца не знам, 1 тенекия ни стигаше за около 4 месеца.

# 2 390
От Гърция съм взимала тенекия зехтин и стоя повече от година без промяна в качеството.

# 2 391
  • Бургас
Е ти уби всичко детски в мен. Това беше топ продукта ми от Лидл. По-добро от Филаделфията...
Все пак вземи и опитай. У дома се яде основно Голдеса (като вид крема-сирене де, не като основна храна) още от времето когато беше по 200гр в тъмносиня кутийка. Сегашната синя, която смени сивата е с леко различен състав и малко по-различна консистенция. Като вкус определено не е променена според трима ядящи у дома, а всяка седмица унищожаваме поне 2,5 - 3 кутийки! Правих сляпа дегустация на мъжете с 3 вида крема-сирене и не намериха особена разлика между двата вкуса, така че опитай - вкусове и мнения разни Wink

Вчера останах потресена от персонала в друг филиал, където доста рядко ходя - все едно беше друга верига, с други стандарти!
Скрит текст:
Служители да комуникират викайки от единия до другия край на магазина, докато всеки си реди стока в неговото ъгълче ме изненада доста предвид децибелите... Съобразяване с клиентите нямаше никакво и с начина на зареждане на стока: палетите блокиращи достъпа до цели витрини или регали, а когато се наложи да прекрача "паркирана" палетна количка, опряна плътно в онези подвижни фризерни шкафове, за да стигна до един от стелажите, се изумих от напоителния непукизъм на служителката, която виждайки ме че вдигам крак отново да прекрача количката, за да се върна, сложи един кашон точно там, където можех само да стъпя и поне минута бавно и старателно изрязваше и подравняваше странИците му с макетно ножче. Замълчах си и я изчаках, че иначе щях да избухна. А капакът беше на касата, където станах свидетел на нова служителка ли, не знам, но толкова неадекватно държане... Клиентка връщаше нещо и докато се приближаваше повиканият дежурен мениджър за да оторизира сторното, касиерката държеше на висок глас да обяви пред всички защо го вика: Една женааа връща 2 клина, щото са ѝ мааалкиии! Ако бях на мястото на клиентката, сигурно нямаше да ми стане приятно и щях да ѝ кажа 2-3 приказки. Като почна да маркира моите неща, спече на единия хляб - ама какъв вид бил, ама какво пишело на етикета... и идващата ѝ на другата каса колежка предложи да ѝ каже кода на това, което търси, но тц - А, не, аз сама ще си го намеря кода! Защо реши, че не бързам хич и вместо да ѝ кажат какво да маркира, трябваше да ме забави още минута - не знам. Накрая виждайки, че съм сложила за отделно маркиране на друга бележка апарат за кръвно, много държеше да ми пуснела допълнително хартиено копие на бона. Предложи ми - отказах. Повтори - пак отказах. Ама все пак да Ви пусна - не, не искам допълнително копие, а просто отделен бон, за да запазя само него и да ми е отделна бележката в приложението. Нищо де, аз ще Ви пусна... В крайна сметка се оказа, че цената на етикета се разминава с тази на касата и тъй като вече съвсем закъснявах и съвсем се изнервих, отказах да го купя и да се разправям и прибирайки другите си покупки на 2 метра от там, пак слушах обяснения към идващия ъгейн мениджър "Ами жената ѝ била някаква си друга цена и отказа да го вземе"... Добре че половинЪТ ме извлече набързо навън, щото бях почнала да почервенявам вече от сдържане JoyRolling Eyes Е, след 5 минути получих в приложението си копие на чужда бележка - явно на хората след мен, защото така и не е била анулирала маркирането на въпросния апарат и чекирането на моята Лидл карта. Жалко че вече няма анкети за пазаруването ми, че да им споделя колко са зле в този филиал и да похваля нашия филиал, където обслужването е на светлинни години!
Сори за пространността, ама да си се оплача пък Tired Face

# 2 392
Брада, откъде намери толкова сдържаност...😁🤪 И аз никак не харесвам подобни изпълнения на каса.

# 2 393
  • София
Не е кисела туршията от бамя, не. Като солена я определям, и много хрупкава.

# 2 394
  • На изток от Ада
Адалинд, ти ли беше с двете кафемашини? 😅😜
 При нас мисля, че вече има синьо сирене само в новата опаковка.
аха и аз съм с 2,, едната от Лидл другата За капсули... И две в село, трябва едната да продам.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 23:42 от nasito8988

# 2 395
Жалко че вече няма анкети за пазаруването ми, че да им споделя колко са зле в този филиал и да похваля нашия филиал, където обслужването е на светлинни години!
https://www.lidl.bg/polezno-info/informaciya-za-klienta/anketa
Сподели смело емоциите си Simple Smile

# 2 396
Здравейте, някой засичал ли е сокоизтисквачката, от брошурата която би трябвало да е 20 лв 🙄

# 2 397
Написали са, че показаните изображения са примерни и реално предлаганите може да се различават от тях.

# 2 398
Я погладувайте малко като мен и да видите няма ли да ви е вкусна всяка хапка храна, която ви влезе в устата. Ох, майтап си правя с болестите, но не е смешно положението.
Къде майтап, къде истина, аз трябва да спирам млечните и куп други неща, и само се туткам и ослушвам, че не ми се почва, но както са скочили цените, май е време 😼😏
Вчера взех сметаново масло от млекарници Ракево на 16 лв килото, но не съм го пробвала още.

# 2 399
Някой пробвал ли е да сложи олио или зехтин в шишетата от спрей оцет от италианската седмица? 🙂
Аз.
Скрит текст:
Изобщо нямах нужда от балсамико, тъй като много рядко ползвам, но не се стърпях и купих такова шише, заради спрея. Ползвам го със зехтин - pomace, да пръскам като пека. Малко се омазва пръскалката и след ползване веднага забърсвам със салфетка. Освен това, като го наведа за да пръскам във фрайера, по някое време спира да пръска, докато не натисна няколко пъти вертикално. Но, бива - засега не съм открила по-добър вариант.

Общи условия

Активация на акаунт