Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да видя списъка с последователи на моя профил във Facebook?
Как мога да променя имейла, свързан с моя Facebook акаунт?
Как мога да променя настройките за последователи и приятели във Facebook профила си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да видя списъка с последователи на моя профил във Facebook?
-
Как мога да променя имейла, свързан с моя Facebook акаунт?
За да промените имейла, свързан с вашия Facebook акаунт, първо влезте във вашия профил. След това щракнете върху раздела „Настройки“, разположен в горния десен ъгъл на страницата. След това изберете опцията „Общи“ от списъка с налични настройки. В секцията „Контактна информация“ намерете раздела "Имейл" и кликнете върху бутона "Редактиране". Сега можете да въведете новия си имейл адрес и да го потвърдите, като следвате подканите на екрана.
-
Как мога да променя настройките за последователи и приятели във Facebook профила си?
-
Как мога да изключа коментарите за публикация във Facebook?
-
Как мога да спра приятелите си да ме отбелязват в публикациите си във Facebook?
, но аз това към настройките въобще го нямам в приложението или може би не знам къде точно да го открия
На WIFI съм. Нагласила съм ги да се обновяват само на WIFI, аз самата почти не ползвам мобилен и никога не обновявам през него ръчно. Отделно, че когато са се обновявали, не е имало проблем, реално си се ъпдействат, а тук излиза, че има проблем със самата инсталация. Не знам, много е тъпо, само с тези приложения се получава.