Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 4

• 38 944
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Не каза дали той ще адвокатства на Джейлин, а защо Седа отиде при Мердан - ще чакаме до следващата седмица. Сигурно реши да помогне на Лачин и да види сметката на Йекта.

# 136
  • Плевен / София
Направо не мога да гледам Йекта на екрана...повдига ми се от фалшивият му патос, а за помощника му....мижитурка и подлизурко...Как е могла Джейлин да допусне такъв мъж до себе си....
Парс щеше да спасява Нева, но Ългаз не може да спаси Джейлин...Как пък никой не се усъмни, че всичко много добре се нарежда и подрежда...
Жалко, че не дават фраг след серията

# 137
Не ми хареса особено епизода , бавен ми беше ...
Но ми хрумна друго - да се обзаложим ли кой е следващият мъртвец ? Аз си мисля ,че Йекта . Не ,че искам да умират повече .

# 138
  • Плевен / София
Не ми хареса особено епизода , бавен ми беше ...
Но ми хрумна друго - да се обзаложил ли кой е следващият мъртвец ? Аз си мисля ,че Йекта . Не ,че искам да умират повече .
Не, аз искам Йекта в затвора...не искам така леко да му се размине...Смъртта е бърза....виж да лежи в затвора дълго е друго...

# 139
Още повече се затегна. Ългаз остана сам , бариери от всякъде. Вярвам че дедето чрез Седа ще отвори пътя на спасението.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 23:11 от Yura65

# 140
Както усещам, това е краят.
Но Ългаз вече е наясно с доста неща, така че ще му е по-лесно
да си изгради защитната теза в делото на Джей..
Единствено Джей трябва да си спомни поне още едно-две неща,
за да се подреди целият пъзъл. Например, песента на птиците (те не спят ли през нощта?)
И мирисът на елхови клонки...
Успордно с това, ще тряба Парс да се захване с Йекта и да го смаже
- с помощта на Лачин и сестра й, както и на дядото. Достатъчно му досади.
Дядото обаче трябва да се захване със Сердар и прителката....

Така както ги подреждам, това няма как да стане в един епизод...

# 141
Прекрасен Ългаз! Всичко ще жертва за Джейлин,но нали каза,че я обича повече от всичко.
Имах нужда да гледам такава история за любов - безрезервна.

Каан и Пънар бяха....

# 142
Много протяжно започна да става действието , с натрупване  и многоточие ,чакат ред

Метин с грях ,неразкрит  от семейството на Джейлин , разнася  и изгуби трупа на Зафер ,сега за капак загрижен за Чънар ,вече и за Ългаз ,гони баща си ........мисия на спасител

дЕДе тъмен субект ,гонят го през вратата ,той си влиза през прозореца ,върти кафене ,Седа му ходи на крака .

Бойната чета на Чънар се увеличи с Парла .

Йекта в АТАКА ,Джунейт от тих, по-тих  ...подлива вода от всякъде .

Ерен го натикаха в ъгъла служебно и  лично .

Парс гузен ли е , службогонец ли е ,завистлив и отмъстителен ли е......

Баш съвджъто и той тъмен субект

И за  капак психолога ...отнесен от вятъра .....

Как ще се спаси Джейлин ,незная

# 143
Екта няма нужда да умира или да го пратят в затвора - достатъчно е да се разбере, че е фалшив адвокат и той е свършен...

# 144
Парс е педант и не иска и прашинка де падне върху служебното му досие - Нева също го разбра.
Страх ме е, че Йекта и Джунейт може отново да подменят проби в лабораторията. Откъде под ноктите на Джейлин ще има епител от Енгин - да не се е борила с него. Нито е одраскан, нито е оскубан. Не е чиста тази работа, подготвена е.

# 145
Парс е педант и не иска и прашинка де падне върху служебното му досие - Нева също го разбра.
Страх ме е, че Йекта и Джунейт може отново да подменят проби в лабораторията. Откъде под ноктите на Джейлин ще има епител от Енгин - да не се е борила с него. Нито е одраскан, нито е оскубан. Не е чиста тази работа, подготвена е.

Все повече си мисля,че Йекта очисти сина си...
Гледам два сериала и чакам епизода да го видя като хората ,но като цяло ми хареса имайки впредвид,че Сема е болна и всичко живо се изтръшка от тази чума.

# 146

Ако Джейлин си спомни поне част от случилото се , ще ми светне поне малко по-подредено ,сега само се нахвърля ,време е за разплитане

# 147
  • Кърджали
Ългаз каза много тежко думи на Метин, но той няма потенциала да ги осмисли

"С години професията трябваше да е най-важна. Тя беше свещенна. Дори не знаех че мама е била болна. Ако ми беше казал дали щях да дойда. Може би щях да идвам, да пътувам. Но знам че нямаше да я изоставя. С години като камък ми тежи, че не я видях, че не я изпратих.
Сега няма да позволя да се случи това. Оставям тази свещенна професия без да я опетня. Но ще послушам сърцето си. Ще бъда до жена си. Не искам отново да съжалявам"
Мислех си че първо ще свалят обвиненията срещу Джейлин и тя тогава ще си спомни ( психологът каза че в затвора почти няма шанс тя да си спомни нещо.може би другаде, където да се чувства по-защитена) . Но вече кой ще бута разследването в правилната посока. На Метин му е  изгодно Джейлин да е в затвора като гледам. Парс си има виновен, по лесно му е да трупа доказателства срещу Джейлин. Ерен вече нищо не може да направи, отнеха му разследването....
И сме в задънена улица.
Като видях как Джейлин скастри психолога се усмихнах, казах си ето го това е нашето момиче .
Не знам кой ми е по- противен ..Йекта или Метин.
Май Метин. Значи 1. Извършваш престъпление вкарвайки невинен човек в затвора , 2. Не подкрепяш детето си 3.  После обаче изведнъж решаваш да бъдеш уж любящ баща и унищожаваш всички улики, в желанието да спасиш сина си , в който до вчера не си вярвал (оставяме настрана че тези унищожени улики можеха да спасят сина ти.... 4. Дъщерята на човека който си вкарал в затвора намира сили да ти прости,да не подаде обвинение срещу теб  4. Сега си се сетил да се правиш на по- бял и от ангелите. Една дума не, една дума не му се откъсна от душата в подкрепа на Ългаз... Една дума ...
Дори дядото намери да каже две думи в подкрепа. Дори Парс се опитваше до колкото може да предпазва Ългаз ( защити го пред главният прокурор) Вярно, не всички действия са му в полза на Ългаз ама ...
Хареса ми разговора между Пънат и Ългаз и как Ългаз му каза че са го спасили от затвора защото двамата с Джейлин са били като пъзел, заедно се допълвали и нямало какво да ги спре.Сега се чувства вече с липсваща част.

Някой унищожава улики между другото - сакото на Джейлин по нещастен инцидент е изгоряло. А по него имаше следи от обувка.Някой е ритнал Джейлин или стъпил върху нея като е била на земята .Обувката НЕ беше на Енгин. После изведнъж сакото се оказа изчезнало.
Кой умее да подменя и унищожава доказателства? Джунейт. кой през цялото време мъкнеше доказателства срещу Джейлин?Джунейт.

Серията ми хареса на мен. Беше много емоционална.
Сега ако има законова вероятност Ългаз след като вече не е прокурор щ, да е адвокат - няма да търсим адвокат на Джейлин. Нали Джейлин беше в такава ситуация във втори епизод, поиска да е адвокат на Чънар за да има достъп до разследването.
Интересно Седа за какво ще се съюзява с Мердан. Лачин поиска помощ от Седа за да се спаси от Йекта. Чънар помоли дядо си да спаси Джейлин, защото иначе батко му ще полудее. Седа  отиде при Мердан (или  па той я повика).... От тук ще изскочи нещо
Но до края на другата серия дано Ългаз си прибере жената вкъщи,че ще психяса и него ще търсим из затворите. ( Пепел ми на клавиатурата)

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 23:29 от Aлекcандрa

# 148
# 149
  • Кърджали
Тъкмо щях да търся песента. Отивам да си я добавям в плейлиста в спотифай
Страхотна е

Общи условия

Активация на акаунт