Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 4

• 39 542
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Ългаз не вярвам да е направил подобно деяние отивам да готвя тема.

# 736
Даже и да приемат, че ръкавицата е подхвърлена, но как Ългаз ще вземе кръв от Енгин. Ще приключи за минути тази работа. В сградата нали има камери - ако това беше кабинета на Ългаз, ще видят записите.

# 737
космите са къси, предполага се че са от космите на ръката

аз гледах, четох коментари, още ми е хаотичен епизода в главата

имаше много хубави романтични сцени

много ме хвана яд на този с от лабораторията с дългата коса... мижитурко, подкупен, как не го гризе съвестта?!, унищожи кариерата на Ългаз като прокурор и вкара Джейлин в затвора, но това не е най-лошото - уби човек!, а Енгин трябваше да си лежи в затвора.

Сега Ългаз ще трябва и себе си да защитава. Метин като нищо ще му се нахвърли да му чете конско.

Метин с какви ОЧИ ще му  чете конско .  Той  как ще клепа когато се  разбере за Зафер - и за миналото  ,и за сега .

# 738
  • Плевен / София
И аз съм разочарована. Все едно и също - уликата изчезнала, уликата подменена.

Такива важни прокурори, а правосъдието им бардак.
Да...и мен вече ме е яд...Въртим се в кръг, като куче, което иска да захапе опашката си...Вярно, че трябва да се въртят серии, но....не по този начин...Всичко в един момент олеква...

# 739
Както видяхме, Сема е майстор на завъртулките - то не беше един убиц, не бяха двама,
не беше жена с дълга коса, не беше шампоан (той ще се пови явно по-късно!),
не бяха следи от мъжки обувки, ръкавица, косми от старото кресло на Ългас и т.н.
Какво ли не измисли!!! Прекалено много неща натрупа! Само и само да заблуди
публиката... Струва ми се малко самоцелно.
Според мен Джунейт просто гони мястото на Йекта и евентуално връзка с Нева.
Йекта не му ли стига историята с жена му, че като е захапал Джей, не я пуска...
Но очевидно и той ще си намери майстора.
Мен ме интреесува най-много как Сердар ще си намери майстора! Много е гаден!
Така или иначе, сериалът е  многолинеен и много интересен за гледане.

# 740
  • Кърджали
Идеята не е да обвинят Ългаз в убийството на Енгин. Това и Йекта  знае че няма как да стане. Няма кой дпринда вземе насериозно такова обвинение. Ъкгаз беше през цялото време я с Ерен, я с Парс.
Но Йекта знаеше че Ългаз е ходил след това на мястото. И използва това. Иска да обвини Ългаз че е подменил улики в полза на Джейлин. Така отпада съмнението за трети човек там и отново на мушката е Джейлин. Ръкавицата беше единствената неоспорима улика. 
По угарките няма днк, реално няма как да доказат на кого имот кога са тези следи. Ако сакото не беше изгоряло, окей, със сравнителен анализ на проба от пясъса който е останал по отпечатъка и почвата в гората щеше да стане. Но сега нищо
Сега остава да се надяваме Парс да не обърне пак гръб на Ългаз и да усети нещо. .

Връщам се да ви прочета и после ако има нещо ще допиша

# 741
Даже и да приемат, че ръкавицата е подхвърлена, но как Ългаз ще вземе кръв от Енгин. Ще приключи за минути тази работа. В сградата нали има камери - ако това беше кабинета на Ългаз, ще видят записите.

Цитат
а интересно тогда как обяснять кровь Енгина на перчатке? да могут слазат что раз это волос Илгаза ну он подбросил перчатку но откуда он мог взят (подделат)на перчатке, кровь уже с умершего человека?они что скажут что он  в морг за ним ходил? или что с земли подбирал?

Българските и руски криминални репортери са на ход...

# 742
Цитат
още ми е хаотичен епизода в главата
И на мен ми е хаотичен, кукличке, ама не мисля, че причината е в главата ми. Hug
Имаше някакво накъсване на действието, подскачане ту при тези, ту при другите...
Ако Ниязи е търсил косми от ръката на Ългаз, защо ги търси във високата част на стола или седалката, ако от колата му? Че и не един, а няколко косъма намери. Smirk
Загадка остана и кой беше този, който следеше Ниязи в телефонната кабинка и ... фас някакъв прибра...
Мисля, че появата на Мердан на погребението на Енгин не е случайно, явно Деде се е захванал с Йекта.

# 743
Ългаз ли не знае, че тези неща се доказват с ДНК. И всички са наясно, че ако е искал да го направи, не би се издънил по такъв елементарен начин. Още следващата серия ще разследват и ще разберат, че някой ги мами.

# 744
Сема остава усещане за безсилие вече ,много елементарни похвати  ползват кукловодите ѝ .
Както се писа ,така ли няма камери в полицията ,съда , прокуратурата .......
И този  Сердар .....баш БОС .....умен , умен ....

# 745
Дано дядото е надушил нещо около Ниязи и този дето взе угарката да е негов човек, т.е. на Мердан дЕдЕ

# 746
Дано дядото е надушил нещо около Ниязи и този дето взе угарката да е негов човек, т.е. на Мердан дЕдЕ

Що дЕдЕ го сложиха под карантина ,само поздрави  гелин Джейлин........

# 747
До края на сезона има около 16 серии - не разбирам какво искате да гледате. Днес започнаха още сюжетни линии и всички са интересни.

# 748
  • Кърджали
Аз съм доволна от серията.
Имаше много хубави сцени между двамата влюбени. Беше интересно и да се наблюдава вътрешната борба в Ългаз по случая който пое - дали да позволи на семейството да вземе парите или да постъпи правилно според закона. Много добро решение, точно като в негов стил. Нева и Парс имаха хубави сцени. Черимата конници на апокалипсиса също имаха много хубав момент.  Метин исках да го убия . Йекта който го убие, ще го почерпя.
Знаем кой е истинският убиец. Мисля че онова , което изпусна като го пребиха не е напразно и ще влезе в действие.
Четиримата малоумни ( да не се бърка с Конниците на апокалипсиса)  забъркват бели. Сердар избра Парла да е мулето и да донесе наркотика, който Мерве да прибере за няколко дни в дома на Ерен. Демек чакат ни нови бели Сериал се събира, има какво да гледате до юни. Все пак не може мине се не мине и да убиваме някого

# 749
Джейлин каза на Ългаз "обичам те" и той е толкова щастлив. Heart Eyes  Отново постъпи както той искаше и го направи без да лъже и нарушава закона - второто му дело. А тя ще го опознае и сама ще поиска сватба. Сънят ѝ беше много смешен - представих си как Макбуле избира рокля и я кара да пробва Joy

Общи условия

Активация на акаунт