Електронни четци - Тема 26

• 48 332
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Напълно съм сериозна!Никога не съм поръчвала по интернет,а чета ,че цената е намалена!И питам!А който желае, може да ми отговори,без "ти сериозно ли"!

# 166
  • Варна
На английски комуникирам с Амазон. Иначе когато поръчваш няма какво толкова да се пише, данните ги вписваш на латиница и това е.

# 167
Месечинка, благодаря ти!

# 168
Имам проблем със зареждането на киндъл. Не беше ползван много време и дава екран с батерия и удивителен. Слагам го да се зарежда, лампата за зареждане свети, но нищо не се променя. На екрана не се появява знак за зареждане. Преди това си работеше съвсем нормално. Смених няколко кабела. Има ли някакъв начин да се оправи?

# 169
Задръж по-продължително копчето за включване и изключване.

# 170
Пробвах и това, но нищо не се случва. Вече стои 1 час на зарядното и нищо.

# 171
Пробвах и това, но нищо не се случва. Вече стои 1 час на зарядното и нищо.
Ще тръгне, вероятно много дълго време е бил с изтощена батерия. Няма смисъл да натискаш копчето, той си е изключен. Можеш за твое успокоение да направиш няколко неща:
- Пробвай да смениш адаптера с такъв за бързо зареждане.
- Ако сега го зареждаш на компютър, включи го в мрежата.
- Смени кабела
- Просто чакай Grinning

# 172
Здравейте! Къде мога да намеря калъфче за Киндъл тъч 8? По-точно разнообразие от калъфчета

# 173
Зареди се!
Първия един час продължаваше да не показва нищо. Явно е бил много разреден.

# 174
  • Варна
Друг път го наглеждай, да не пада съвсем батерията, дори месеци да не го ползваш. Започва да се окислява необратимо и ще се скапе напълно

# 175
Здравейте! Поръчах 2 различни модела Kindle с доставка чрез Gabco, но единият трябва да пристигне в техен офис в четвъртък, а другият - на 5 април. Номерът на поръчката е общ. Какво трябва да направя, за да получа първата пратка навреме, без да чакам да дойде април, за да ми изпратят и двете наведнъж?
П.П. Ако първата пратка трябва да изчака втората, трябва ли да поискам задържане?

# 176
Задържането е само до следващия курс, няколко дни до седмица обикновено. До април няма да го пазят, освен ако не се уговориш нещо с тях. Звъни и питай.

# 177
Задържането е само до следващия курс, няколко дни до седмица обикновено. До април няма да го пазят, освен ако не се уговориш нещо с тях. Звъни и питай.
Благодаря! Получих имейл, че първият киндъл вече е потеглил към офиса на Гъбко. Втория ще го изпратят пак там през април. Според вас, това означава ли, че от Гъбко ще ми го изпратят при първа възможност, без да чакат втората част от общата поръчка? Извинявам се за глупавите въпроси, досега не съм ползвала услугите им.

# 178
Щом го получат в офиса ще го пратят, няма значение дали е обща поръчка.

# 179
  • София
Получих имейл, че първият киндъл вече е потеглил към офиса на Гъбко. Втория ще го изпратят пак там през април. Според вас, това означава ли, че от Гъбко ще ми го изпратят при първа възможност, без да чакат втората част от общата поръчка?
Поръчката е една към Амазон. Гъбко няма как да знаят колко пакета трябва да получат и нямат никакъв интерес да задържат пратка при тях. Получават пакет и го транспортират до получател възможно най-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт