Електронни четци - Тема 26

• 46 717
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Има онлайн конвертор, който може да използвате на телефона. След това може да изпратите книгата на имейла си в амазон. И при мен невинаги се тегли книгата автоматично, затова трябва да отворите библиотеката на Киндъла (устройството) и да потърсите заглавието, което трябва да се свали. След това Киндълът го открива и започва да го тегли.

# 76
  • София
Привет!
Моля свиркайте като пуснат намаления на Киндъли в Амазон, че имам поръчка за подарък.

Иначе аз имах проблем с моя Пейпъруайт - от няколко дни почна да се гаси когато си иска, трудно се включва, накрая екрана стана бял и не искаше нито да се изгаси, нито да се рестартира, нищо.
Направо се отчаях, реших, че ще купувам нов...
Добре, че по едно време ми светна лампата да си ъпдейтна софтуера и се оправи, сега си работи перфектно  Simple Smile

# 77
  • хасково
Привет!
Моля свиркайте като пуснат намаления на Киндъли в Амазон, че имам поръчка за подарък.

Иначе аз имах проблем с моя Пейпъруайт - от няколко дни почна да се гаси когато си иска, трудно се включва, накрая екрана стана бял и не искаше нито да се изгаси, нито да се рестартира, нищо.
Направо се отчаях, реших, че ще купувам нов...
Добре, че по едно време ми светна лампата да си ъпдейтна софтуера и се оправи, сега си работи перфектно  Simple Smile

Как успяхте да ъпдейтнете при бял екран?!

# 78
  • София
През компютъра с кабел.

# 79
А къде мога да проведа разговор с Амазон, за да ми махнат рекламите? Не че ми пречат, но ми излизат реклами на някакви германски романчета, пък предпочитам да ми излиза корицата на книгата, която чета.

# 80
А къде мога да проведа разговор с Амазон, за да ми махнат рекламите? Не че ми пречат, но ми излизат реклами на някакви германски романчета, пък предпочитам да ми излиза корицата на книгата, която чета.

Здравейте, аз следвах тези стъпки: https://cbachvarov.com/kak-da-premahnem-reklamite-amazon-kindle/

# 81
Има онлайн конвертор, който може да използвате на телефона. След това може да изпратите книгата на имейла си в амазон. И при мен невинаги се тегли книгата автоматично, затова трябва да отворите библиотеката на Киндъла (устройството) и да потърсите заглавието, което трябва да се свали. След това Киндълът го открива и започва да го тегли.
Рейнбоу благодаря за съвета последвах го и с една от книгите сработи но възникна друг проблем че част от книгите ми излизат на кирилица и няма как да ги търся в търсачката на библиотеката на киндъла проверих дали мога да добавя на клавиатурата кирилица но няма...

# 82
Рейнбоу благодаря за съвета последвах го и с една от книгите сработи но възникна друг проблем че част от книгите ми излизат на кирилица и няма как да ги търся в търсачката на библиотеката на киндъла проверих дали мога да добавя на клавиатурата кирилица но няма...
Радвам се, че поне частично сте успели. Има два варианта, които да опитате. Първо, да отворите библиотеката отново и да изберете да ви покаже всички книги. След това да изчакате половин минутка. Има шанс да се изтегли сама книгата. При мен стана. Второ, да влезете в настройки, езици и да добавите руска клавиатура. Това е възможно при по-новите модели. И, ако правилно си спомням, софтуерът Ви да бъде от версия 5 нагоре.
П.П. Сложих си и руска клавиатура, но с нея открих само част от заглавията на кирилица, които имам.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 18:44 от Rainbow VT

# 83
Ррйнбоу сега пътувам но ще го пробвам като се прибера видях я руската клавиатура  имам я ...ще пробвам и 2та варианта

# 84
Свързах се с чат с Амазон, но за съжаление премахването на реклами е възможно само в US, така ми отвърнаха в чата. Вместо да ми изтрие рекламите ми каза откъде има опция да ги изключа, но се оказа, че аз нямам такава опция и разбраха, че не съм от US...

# 85
Ха, това е странно. Сигурна ли си, че сте се разбрали?
Когато изключвах моите точно това беше аргумента, че не съм оттам и ще ми ги махнат, защото не ме касаят рекламите на чуждоезични книги /което не е особено вярно, ама откъде да го знаят хората/.
Пробвай пак.

# 86
Рейнбоу отново благодаря поисках да ми покаже всички книги в библиотеката и ми се заредиха ..здрава да си 🌷🥃🧁

# 87
Ами човекът от съпрорта, с когото си чатех, беше много любезен. Обясни ми, че се е консултирал с тийм лидера си и се е оказало, че нямат опция да махнат моите реклами. С най-новия модел на Киндъл съм
2021. В крайна сметка ми казаха да се обърна към съпорта на немския Амазон.

# 88
Ако регистрацията ти е в немския, там трябва да се обърнеш, да.

# 89
  • София
Ако регистрацията ти е в немския, там трябва да се обърнеш, да.
Ха, това е странно. Сигурна ли си, че сте се разбрали?
Когато изключвах моите точно това беше аргумента, че не съм оттам и ще ми ги махнат, защото не ме касаят рекламите на чуждоезични книги /което не е особено вярно, ама откъде да го знаят хората/.
Пробвай пак.
Точно защото сме в Европа се съгласяват да ги махнат. Преди месец ми ги махнаха без проблем, дори бяха супер любезни. Но трябва да се обърнеш към този Амазон откъдето е закупен.

Общи условия

Активация на акаунт