Електронни четци - Тема 26

• 48 324
  • 744
  •   2
Отговори
# 180
Evencee и Mrs Jan, благодаря ви Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose !

# 181
  • София
Някой знае ли какъв е проблема на пдф > mobi (и от doc мисля беше така) - през Калибре 3,19.
чета с PP3 /предполагам и на 7 инчовия ще е така/
Идеята е да кача няколко закона... но с тези празни полета, от 120стр в пдф тука ще са 620 сигурно...и си е тегаво.

# 182
Обичайно за pdf файловете. Обсъждано е редовно преди, трябва си програма от рода на ABBY Reader или нещо подобно.

# 183
  • София
Обичайно за pdf файловете. Обсъждано е редовно преди, трябва си програма от рода на ABBY Reader или нещо подобно.
от doc. файлове е аналогична ситуацията.

# 184
Поръчах новия киндъл на 6март, а ми дава доставка в Германия чак на 6 април. Такова нещо никога не е било в амазон.

# 185
Поръчах новия киндъл на 6март, а ми дава доставка в Германия чак на 6 април. Такова нещо никога не е било в амазон.
Най-вероятно го нямат наличен. Датата за доставка на новия Paperwhite Kids е 14 март (т.е. имат-пращат). Може би чакат доставка или производство

# 186
И при мен е така, поръчах на 7 март, ще пристигне в Гъбко на 6 април. А ми трябва по-рано.

# 187
  • София
И при мен е така, поръчах на 7 март, ще пристигне в Гъбко на 6 април. А ми трябва по-рано.
Вие за първи път ли пазарувате от амазон? Преди всяка поръчка - си пише кога се очаква да е доставен дадения артикул...
Устройва те - поръчваш, ако не - не поръчваш от там.

# 188
Вие за първи път ли пазарувате от амазон? Преди всяка поръчка - си пише кога се очаква да е доставен дадения артикул...
Устройва те - поръчваш, ако не - не поръчваш от там.
Да, за пръв път. Поръчах два различни киндъла. Прочетох условията и видях датите, но заради намалението поръчах новия киндъл, въпреки късната дата.

# 189
Как зареждате електронните четци? Само с кабела към компютъра или може и директно в мрежата със зарядно за телефон?

# 190
  • София
Как зареждате електронните четци? Само с кабела към компютъра или може и директно в мрежата със зарядно за телефон?
С кабел от компютъра само когато качвам книги. В останалото време (по-често) от мрежата с адаптера на телефона.

# 191
  • хасково
От скоро съм с новия Киндъл. Първи за мен. Сложила съм си тълковния речния. В първата книга всичко беше наред. А в тази която чета сега имам проблем. Като си задържа пръста върху дадена дума, не се маркира цялата дума ,а само част от нея и съответно не мога да й видя значението в речника. Пробвах и друга книга и там всичко е наред. Някой да е имал подобен проблем?

# 192
От скоро съм с новия Киндъл. Първи за мен. Сложила съм си тълковния речния. В първата книга всичко беше наред. А в тази която чета сега имам проблем. Като си задържа пръста върху дадена дума, не се маркира цялата дума ,а само част от нея и съответно не мога да й видя значението в речника. Пробвах и друга книга и там всичко е наред. Някой да е имал подобен проблем?
Аз не съм имала такъв проблем, но смятам, че е от книгата.

# 193
Здравейте момичета,

Изчетох тази тема и почти цялата предишна, ама се оплетох. Simple Smile Бих искала да ви помоля за съвет какъв четец да си купя от България - Технополис, Техномаркет .. Знам за цената, че е по-висока и много по-неизгодна, но ме трябва за подарък 1 брой и за мен 1 брой. Единият, със сигурност до петък. Бюджетът ми е до 250-300 лева максимум. В момента мета на таблет, но много ми се затормозяват очите, понеже цял ден съм на компютър и вечерта на таблет .. сълзят ми очите в определен момент, а например книгата ми е супер интересна и не ми се иска да спирам .. е налага се, за съжаление.

Благодаря ви предварително и извинете ме, ако съм досадила или “ядосала” някого с глупавата си молба! Simple Smile Лека вечер и благодаря отново! Simple Smile

# 194
Имам следния проблем с киндъл и така и не мога да разбера има ли решение. Имам 4 устройства на моя акаунт. Изключила съм в амазон Device Synchronization (Whispersync Settings), но въпреки всичко като пращам някоя книга от мейла си на мейла на определен киндъл, тя се появява и на другите устройства. Като кликна на нея в другите устройства, започва да се сваля на устройството. Явно първо се появява само като заглавие и корица. Като се опитам да я изтрия от грешното устройство, остава някакъв doc файл, който не се трие, не може да се отваря, но си стои.
Сега купих киндъл за дъщеря ми и всичките ми книги от audible се показаха на новото устройство, а на стария мой киндъл не се показват. Вече съм на ръба да си направя 4 акаунта в амазон, защото не знам как да го оправя това.

Общи условия

Активация на акаунт