Променя ли се мъжът женкар?

• 13 701
  • 333
  •   1
Отговори
# 60
После ще има тема "аз го обичам, а той ми изневерява".

# 61
Прочетох един въпрос - защо авторката си пада по него?

На подсъзнателно ниво жените биват привлечени от мъже, които са заобградени от много и то хубави жени. Знаем, че "хубав" е субективно понятие и може да варира при различните хора. Казвам го, за да не влизаме в излишни дебати относно думата. Innocent Та, както забелязваме авторката се "комплексира" от другите т.н. "приятелки" на въпросния господин. Щом се комплексираш от даден човек, то значи го мислиш за повече от теб, следователно в главата на авторката тези жени са хубави. Така тя на подсъзнателно ниво си казва: "Защо тези жени са около този мъж? Щом са там, значи има качества и е годен материал за разплод. Те са готини, ама и аз съм готина, трябва и аз да съм там!".

Другото, което вълнува доста жени, било то на съзнателно или подсъзнателно ниво, са властта и/или материалните богатства. Това пак се свързва с това, че щом имаш пари и/или власт, то имаш качествата за да ги притежаваш. И пак стигаме за "материала за разплод", колкото и смешно да звучи така казано, ама животни сме си, какво да се прави. Animal See No Evil Smiley

# 62
Аз явно ще разбия тукашната статистика, но ще кажа, че познавам трима, които се промениха. Бяха типичните женкари-хубави, по живота, с възможности. Много женски сърца разбиха. Като минаха 40г. и решиха, че искат семейство, си седнаха на задника. НО, вероятността да се случи при теб е точно 1%. Тези мъже имаха конкретна идея каква жена искат и какви отношения (А и тъй като не им светя на главата всеки ден, към днешната дата може и да е друго). Аз с такъв не бих си губила енергията. За да "се промени" такъв мъж или му трябва жена с мн. опит във всякакъв план, или да пасва на негова юношеска фантазия. По-добре си спести драмата.

# 63
  • Германия
И защо сте такива лоши жени. Разбихте илюзиите на момичето, че тя е единствената и неповторима и мъж-женкар на 40+ години изведнъж ще си седне на трибуквието а и другите курвите около него ще изчезнат с магическа пръчка и ще остане само тя - озарила живота му.
Жените понякога сме големи бели птици, но не лебеди.

# 64
Щото завиждамиииии.. затова! Няма как да е за друго:sunglasses:

# 65
За мъжете женкари най-интересни са жените, с които още не са спали.
След като преспят, откриват с изненада, че и тази е като другите, нищо по-различно няма там долу и се прехвърлят на следващата.
Ако една жена иска да задържи трайно интереса на такъв мъж, не е никак трудно. Достатъчно е само да не пада жертва на обаянието му и да не прави секс с него. Интересът му към нея е гарантиран и то за дълго време. Докато тя не се предаде и си легне с него или докато не го разкара завинаги от живота си.
За този тип мъже ловът е най-важното. Дебненето, съблазняването... Като ловец вегетарианец – чуди се какво да прави после с месото, защото на практика не му трябва.

# 66
Аз изобщо не вярвам, че мъжете женкари се променят. Не го вярвам, че и като остареят се кротват, просто често стават стари и грозни или стари и без кой знае какви пари и добре се преценят, че не са това което са били и бързо биха им били шута, та видиш ли се задомяват 😂 И не, че са се променили и не им се иска, ами просто не могат и си го знаят… друго е да си млад.
Не бих си губила цял живот времето с такъв мъж да си играем на котка и мишка - подходящо е само за тинейджърските години, даже според мен необходимо да се сблъскаш с такъв мъж за обучителна цел 😂 да знаеш какво не искаш и не търсиш.

# 67
  • Най-красивата страна
Ще се промени,да.Когато стане на 70 години и вече не може да вдига самолета...

На този първо му поискай отрицателен тест за венерически болести... за СПИН задължително.

# 68
  • София
За мъжете женкари най-интересни са жените, с които още не са спали.
След като преспят, откриват с изненада, че и тази е като другите, нищо по-различно няма там долу и се прехвърлят на следващата.
Ако една жена иска да задържи трайно интереса на такъв мъж, не е никак трудно. Достатъчно е само да не пада жертва на обаянието му и да не прави секс с него. Интересът му към нея е гарантиран и то за дълго време. Докато тя не се предаде и си легне с него или докато не го разкара завинаги от живота си.
За този тип мъже ловът е най-важното. Дебненето, съблазняването... Като ловец вегетарианец – чуди се какво да прави после с месото, защото на практика не му трябва.

Не задължително. На единия, когото познавам, не му е за лова. Види ли, че жената не иска или има някакви други претенции, до там и толкова. Няма да се зори да я вкарва в леглото и да си прави труда да я съблазнява с месеци. Просто обича да спи с различни жени. Разнообразие.

Във всички случаи обаче, не си заслужава да се опитваш да държиш интереса на такъв. Живот, прекаран в игрички и опити да си интересен на някакъв там, си е пропилян живот. Някои мъже не стават за семейство, а може би ако се кротнеха и станеха, вече нямаше пък те да са интересни. Та жените, които се опитват да ги ловуват, са нещо като обратната страна на монетата.

# 69
Наш добър приятел (женкар, и на мен се е пробвал) уж си намери майстора. Ми майсторът сега гледа две момченца вкъщи, а той пак бройка. В квартала му почти всички са му сродни души - магазинерки, маникюристка, фризьорки, по-шавливи омъжени съседки, скучаещи неомъжени съседки... Вече му подмятаме, че или ще трябва да разшири периметъра или да се ориентира към другия пол.

# 70
Не. Категорично няма оправия.
В краен случай ако отиде на психотерапевт, тъй като по-често безкрайното хойкане е попълване на липси, може и малко да намали бройката.
Имам позната, която прави хороскопи. Според нея в картата може да се види "непрекъсната жажда за нови авантюри". Такива хептен нямат спирачка.
Отделно някои мъже, които са женкари са в двете крайности - имат много голям, или много малък, сещате се какво и искат да демонстрират че (все пак) стават.
Това е доживот. Няма отърваване като пияниците, насилниците... Като бях малка, моето семейство имаше чудно красива съседка. Мъжът ѝ бе известен женкар. Жената влезе в болница да се лекува от рак, той обаче смени пет любовници през това време. Че идваха на етажа и буквално се биеха за него. Иначе любезен, учтив, внимателен - да не повярваш, ако го видиш.
В един момент една от любовниците, го беше излъгала, че жена му се занасяла с лекар и той се разведе на бърза работа.
Друг се перчеше с бройките си, свалеше ме цяла година, а когато официално го разкарах, ми каза, че нещо съм била фригидна, че цяла година ме свалял и аз не съм се дала, а пък в същото време свалил бил 15! момичета ( оказа се, истина, честна дума).
Трети, известен женкар, който и на мен ми се пробваше също, ми призна че бройките имат значение и че му е гот да преследва. След това губи интерес.
И последният женкар, който бе обвързан с приятелката ми, бе и насилник - пробва се на мен!, пробва се на една друга позната и като цяло женкар, докато момичето си седеше в къщи и си гледаше бебенцето на 40 дни....😤🤬 И когато сме го рязали, той се прибирал и си изкарвал на нея...
Така, че женкар ли е, независимо от добрите му навици и ценностна система, трябва да се бяга от него.

# 71
  • Най-красивата страна
Мен лично много ме е гнус от такива мъже..

# 72
Мен лично много ме е гнус от такива мъже..
мен ме хвана най-много гнус от този, последният. Беше ми видял снимката на фб профилът ми, чрез профилът на приятелката ми, беше ми откраднал номерът от нейният телефон и ми звъни да ми иска съвет за нейната бременност. И накрая нагло каза: " ти си едно красиво момиче, бих искал да се срещнем някой ден"!?И това, след като става баща и знае, че съм омъжена.
Не, че другите са цвете, хич даже, но просто тук ме пробваха и мен...

# 73
Не, не се променят. Имала съм такъв, цветя и рози е живота,докато си с него, но ...до там.
Имам потрес от такива и те съветвам, да не се надяваш че ще се промени. Няма.

# 74
И на мен ми е интересна темата. Споменавала съм, че се изгорях с един такъв. Подход - супер, внимателен, галантен, кавалер. Никога с нищо не показа, че е просто секс. И сексът не беше еднократен. С приятели и родители ме запозна, навън сме излизали публично.
Подозирах, че има други, но винаги отричаше. Никъде нищо не го издаде. Никакви хлаби нямаше, напротив, опитваше и успешно се прикриваше.
Доста по-късно разбрах истината.

А междувременно, тръгна с някакво момиче (докато още излизаше с мен, оказва се). Спомена ми след време, че е срещнал някой, който го е впечатлил и иска да опита, но ако аз искам - да се видим днес, ако аз не съм била с дург междувременно!, иначе не искал.

В крайна сметка се ожени за въпросната девойка. Той на 30, тя около 22-23. След готина гаджета.

За съжаление нямам наблюдения дали сега ходи по други, но предполагам, че поне към момента - не.
Иначе ми се иска да разбера с какво точно тя го впечатли толкова. Предполагам, обаче, че му е било трудно с нея, дърпала се е и т.н. и това го е привляклко. Знам ли.
(той - козирог, тя - овен или телец)

Общи условия

Активация на акаунт