Променя ли се мъжът женкар?

• 13 783
  • 333
  •   1
Отговори
# 135
А с него говорили ли сте на тази тема
Как се очаква да говорят на тази тема?

# 136
Не, не сме говорили. То, остава и такива неща да го питам без да сме си никакви и да избяга.. 😁😂😅 Иначе с мен е мил и добър, но той с всички дами предполагам е…
А с него говорили ли сте на тази тема? Как се опитва да се представи пред теб?

# 137
  • Далечният изток
Авторке, така или иначе ще си легнеш с него, остави таз престорена нравственост и морал...

# 138
  • София
А с него говорили ли сте на тази тема
Как се очаква да говорят на тази тема?

Има някои си се хвалят. Други подготвят почвата после да кажат, че те са си такива и никога не са го криели. Трети се крият, да могат да залъгват до леглото. Тя щом е решила да се бута, да го подпита. Да видим каква история ще завърти пред нея.

# 139
Много унизително.

# 140
  • Далечният изток
Тя цялата история представя авторката в унизителна светлина, ама.... щом така ѝ харесва.

# 141
  • София
Мех... като гледам как тука се опитват да я откажат да се унижава, като я унижават... Навила си го е на пръста, поне да действа по-хитро. Няма да е първата, дето й е изгорял задникът с такъв, в крайна сметка. Човек така се учи. А не щото некви какички са й се накарали в некъв форум. Трябва сама да си осмисли нещата.

# 142
  • Далечният изток
Тя сама се унижава. Ние какво да направим?! Казваме ѝ не, тя вика - да. Ми добре...

# 143
На мен ми хрумна нещо, гадно е но дали има вероятност да е истина.. да те поставя във френдзоната? Смисъл, да те уважава и харесва но дотам? Той направил ли е крачки към теб в по-такъв смисъл? Говори ли ти за приключенията си с другите жени?
И като почнете да ги величаете умните.. Аз пък не държа да е толкова умен. Това ми звучи на пресметлив. Grinning Стига ми да е природно интелигентен.

# 144
Хайде, дами, не бъдете толкова нападателни. Човек се учи от грешките си, така трупа опит... Има хора, които са непоправими романтици, даже и да си счупят главата, пак вярват в принца. Това си част от човешката природа, както и женкарството. Не е престъпление, просто ще страдат и ще правят още такива грешни избори. Ако успее да и светне рано червената лампа ще е добре, ако ли не..., ще чакам следваща тема.

# 145
  • Варна
Тя сама се унижава. Ние какво да направим?! Казваме ѝ не, тя вика - да. Ми добре...
Къде е казвала - да!? Аз видях само чудене от нейна страна и яко нападки от няколко потребителки.

# 146
  • София
Ми аз не знам какво очакват хората тук... естествено, че теми се пускат с някакви лични мотиви, а не за великата форумна комисия да излезе с решение вместо авторите и те да го последват Wink Винаги накрая автора отива и прави каквото си е решил, независимо дали е чул това, което се е надявал да чуе. Досега никой не е направил обратното, щото са го наобиждали достатъчно.

# 147
  • Далечният изток
Точно затова по-предните ми постове бяха, че ще направи каквото е решила. А е решила да бъде с него. Пита дали той ще се промени, ами 100 човека писаха, че няма. Какво още...

# 148
Не, не ме взима във френд зоната. Опита на няколко пъти да правим секс но се дърпам.
На мен ми хрумна нещо, гадно е но дали има вероятност да е истина.. да те поставя във френдзоната? Смисъл, да те уважава и харесва но дотам? Той направил ли е крачки към теб в по-такъв смисъл? Говори ли ти за приключенията си с другите жени?
И като почнете да ги величаете умните.. Аз пък не държа да е толкова умен. Това ми звучи на пресметлив. Grinning Стига ми да е природно интелигентен.

# 149
  • Далечният изток
Къде е казвала - да!? Аз видях само чудене от нейна страна и яко нападки от няколко потребителки.
Е какво казва?! Не от 9, от 109 кладенеца донесе вода в стремежа си да ни убеди, а всъщност да убеди себе си, че тоз интелигентен мъж не е виновен, че е такъв, виновни са курвите...

Общи условия

Активация на акаунт