Променя ли се мъжът женкар?

• 13 753
  • 333
  •   1
Отговори
# 165
Според мен, на първа среща, трябва ти да си викнеш такси. Може да не му е удобно да оставаш след сеанса. Ако той предложи е ок.

# 166
Авторке, ако не можеш да прецениш дори как да се държиш след секс, къде си тръгнала с такъв мъж? Flushed
Това някаква безвкусна тийнейджърска шега ли е?

# 167
А аз как да разбера дали иска да остана…ако си викна такси да не си помисли-нещо не и хареса, изложих се или не и хареса и тя си отива, я да не я спирам и кой от къде е..Пък, ако го питам-искаш ли да остана може от неудобство да каже-да…
Според мен, на първа среща, трябва ти да си викнеш такси. Може да не му е удобно да оставаш след сеанса. Ако той предложи е ок.

# 168
  • Далечният изток
Ама ти как така ги пишеш сценариите?!
Може да не ти хареса сексът и сама да си извикаш такси.
Може да не му стане....
Може.... сто варианта...

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 23:20 от AIDA_N

# 169
Лелей, невинност на пиксели.

Иначе за секса, намирам за културно донакинът/ята да не прави на въпрос напускането на забивката. Сиреч, пренощува се, все пак не говорим за услуги на час. Също така културно е само да се пренощува и да не се 'забравят' случайно разни вещи - това в случай, че забивката реши, че вече може да претендира за собственост.

# 170
  • София
Авторке, ако не можеш да прецениш дори как да се държиш след секс, къде си тръгнала с такъв мъж? Flushed
Това някаква безвкусна тийнейджърска шега ли е?

Точно това щях да напиша. Изобщо не си за такива работи, авторке. Този ще те помеле. Изобщо, ама изобщо не трябва да ти пука той какво ще си помисли и да си премисляш всеки ход. Ама това идва с опит, зрялост и увереност, не можеш да го симулираш.

# 171
Драмата вече надмина розов роман. Авторката, моля повече уважение към публиката.

# 172
Горкият човек, ако знае къде се е натресал. JoyJoy Почнах да го съжалявам.
Много забавна тема м/у другото.

# 173
Сетих се въпрос.
Първият секс на чия територия е добре да бъде - на жената, на мъжа или на неутрална (хотел)?

# 174
Този ще се окаже БГ вариант на Крисчън Грей, ще се оженят и ще пляска само Авторката. Heart Eyes

# 175
Ако мислите, че темата е шега-подминете. Мислите, че съм тийнейдър-ОК!😂 Явно нямате тийн у вас за да знаете,че те си нямат друга работа, а се ровят из Бг мами и форуми.. Не задължавам никого да чете темата ми. Спазвам добрия тон, макар някои да ми се заяждат, но няма проблем. Свободна държава сме. Форум е. Хора сме. Всеки с мнението и мисълта си. Всеки с проблема си.  Може още по фалшиво да Ви прозвучи, но съм дете на човек от политиката, затова и не заставам със собственото си име… така,че моля не казвайте,че го харесвам заради парите!!! (и нека нападките започнат пак 😀) Да харесвам курвар. Да явно съм наивна…но искам да разбера дали има смисъл да спя с него защото не съм от жените,които си лягат с всеки. Просто го харесвам..и искам да станат нещата…и искам да е само с мен…Благодаря, ако сте го изчели! А ако толкова мидлите, че е фалшиво-нека админа го изтрие. Но не знам кой нормален човек би си измислям и писал и отговарял и тн….

# 176
Айде сега той ще и вика такси. Че защо, тя да не е саката нещо. Не може да набере номера ли?

Ахаа, детенце на политик.
Абе чела съм разни книги за психология, пише че много жени харесвали мъже, които приличат на бащите им  Mr. Green

# 177
Момиче, направо ми се плаче като те чета. Тук жени ти казват, че женкарите са за определен тип жени-обиграни. Тези жени, които ги привиква у тях/на хотел, някога ги е водил на ресторанти. Той им дава подаръци, защото НЕ ЖЕЛАЕ да им даде себе си. Те са съгласни. Двете страни са удовлетворени.
Да ти кажа под сурдинка- ако беше Казанова, щеше да е разпитал къде ти харесва да ходиш /и извън СФ/ и щеше да ти прави такива изненади. Не се заблуждавай- целта е същата. Ти си интересна, защото нямаш опит. Точно за това този е толкова опасен за теб- ще ти съсипе психиката. Ако искаш той да е твоя трофей-трябва да си излизаш с него, но никога да не спиш с него. На въпроса защо- не ти свири на сексуалната струна. Всичко друго е causa perduta.
Скрит текст:
Казанова си харесал една актриса, която не можела да казва "р" и трудно си намирала пиеси, но пък всички мъже били луди по нея. Решил нашия да я отстреля, написал цяла пиеса, в която репликите на главната роля нямали нито 1 дума с "р". Това е висока топка- не Ганя с мерцана, който пуши пури в Кото, докато чака да стане време за ПМ

# 178
  • София
Авторке, наистина вече много пъти ти казахме, че няма да е само с теб. Ако това е смисълът на спането с него, значи не, няма смисъл. Ако искаш да го играеш фаталната жена и да му завъртиш главата, няма да стане, защото не го можеш. Оттам насетне, ако си ок просто да те мине веднъж, или ако му хареса, да правите неангажиращ секс известно време, давай. Но това са ти реалистичните опции. Ако искаш да се залъгваш, можеш.

# 179
Ох, сериозна Шекспирова драма, най ми хареса частта с таксито. Да го викна ли, той ли да го викне... Най-добре отиди с малък сак лични вещи да му стане ясно от раз, да не се хаби да се обажда. Оставаш.

Общи условия

Активация на акаунт