Променя ли се мъжът женкар?

• 13 796
  • 333
  •   1
Отговори
# 300
Когато ку*вара умря, на надгробната му плоча написаха - "Най-накрая си легна сам".

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Направо умрях от смях 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. А по темата май нямам думи .... в такива моменти се радвам че имам 3 момчета ,че това ако беше моя дъщеря незнам...🤐🤐🤐🤐

# 301
Ааххахахаха това ми е новата любима тема Joy

# 302
  • Варна
Kisses, хипотетично може да имаш и 3 подобни снахи.😉
Нора Недкова отговаря на профила на форумната звИздЪ. Идентично IQ. Бащата бе от кликата на Иван Костов. Но е със залязла кариера, въпреки присвоините дивиденти.

# 303
Ако имам такива снахи ще ме пишат в друга тема 🤣🤣🤣. Тогава ще пише свекървата го остави без наследство и даже нямаме пари за Слънчев бряг 😁😁😁.....

# 304
Е какъв Слънчев бряг, на Марс ще искат снахите, докато пораснат синовете Simple Smile

# 305
Ей, авторке, твоя съвършен мъж кога се връща от Бали? Grinning

# 306
Елоро, ти на летището ли ще го посрещаш?😉

# 307
И аз смятам да ида с Елора, нека и ние намажем от това съвършенство.

# 308
Няма да ходя момичета. Искам ъпдейт по сапунката Mr. Green

# 309
Авторке, категорично щях да се разсърдя,  че не ме е взел на Бали. Тоя трябва да го въртиш,  не да го взимаш на сериозно. Според предлагането и ползването. Това научих ,аз от такъв.
Живей, скъпи подаръци,  елитни заведения, хотели, ползвай със здраве, но не си го слагай на сърце. После го зарежи.

# 310
  • София
Нали някоя друга трябва да е щастлива, то не може всичко за една

# 311
Ааа, признай си, че и ти му стана фенка на тоз Ерос с бентлито и сега се чудиш как да прередиш авторката! Сигурно и СВ си написала, да кандидатстваш спешно за някоя позицийка във фирмата му, ако има нужда 😁

# 312
Щом е до CV, съм прередила Авторката до 3. Grinning

# 313
Ма, това е за временно ползване, не за дългосрочна инвестиция.  Това авторката трябва да научи. За по- хубав живот временно.

# 314
Ей сега ще ви пратя CV-та на мъжовете и в събота ще сте на бали.
И си вземете ботушите и дъждобраните, че два дена вали.

Общи условия

Активация на акаунт