Променя ли се мъжът женкар?

• 13 795
  • 333
  •   1
Отговори
# 315
Ааа, признай си, че и ти му стана фенка на тоз Ерос с бентлито и сега се чудиш как да прередиш авторката! Сигурно и СВ си написала, да кандидатстваш спешно за някоя позицийка във фирмата му, ако има нужда 😁

Мда, първа писта съм.
Да бе да, ще му работя. Как пък не.
Парите ще му измъкна и даже няма да си лягам с него Joy

# 316
Към авторката - може да се забавляваш с него, но той не е мъж за една жена. Винаги ще изневерява, да не говорим пък колко ще е трудно да го спечелиш с искреност и непрестореност.
За да го държиш в плен, винаги трябва да имаш на фокус нещо по-интересно от него. Да ставаш от леглото първа, да не му се обаждаш, да вдигаш телефона на третото позвъняване, да си правиш плановете за деня и ако изневиделица се обади за обяд, да го отпращаш спокойно сам да си обядва, защото ти "имаш планове" ( дори и да нямаш в реалност!). Да се чуди колко му даваш в секса и какво би му позволила следващият път. И докато другите примират да го видят в леглото си,  ти се държиш сякаш ти е приятно, но винаги имаш по-добра компания и или по-интересно преживяване. Това е съчетание от горещ секс и хладност, с който може евентуално да го покориш. За колко време, обаче никой не може да ти каже. Защото ревността ти в момента е знак, че имаш чувства, а за да го покориш трябва да не ги показваш.
Съжалявам, но реалността е такава - с искреност и горещи чувства се хващат само добрите момчета.
С прикритост, отчужденост, непостояннство, хладно държане - женкарите, лошите момчета.

# 317
И след последния пост сериалът ще е напълно завършен, даже може и с хепи енд да завърши!

# 318
  • Варна
Ще завърши с уикенд в Бяла. Бали е демоде.😁

# 319
  • София
Вие пращайте CV-та, аз мисля директно снимки на котето да му пратя Satisfied Като ще съм на длъжност, да действам с правилната работна характеристика Relieved

# 320
Е ти пък чак такава крайност. Недей, бъди загадъчна и потайна, прати му снимка на 3 косъма.

# 321
Леле, нахална работа, всички се наредихте за перфектния. Сега ще снимам котака.

# 322
Значи дайте да играем тая игра честно.
Предлагам следното. Пращаме снимки + и на авторката.
Която му хареса - нея си взима  tooth

# 323
  • USA
Според мен мъжа "женкар" е комплесар, мъчи се по -някакъв начин да се покаже, колко е желан.Обикновено е някаква травма да не харесван тиин..и е решил да се промени в един момент -видите ли аз мога да съм готин.
Не знам дали се кротват в някой момент, възможно е.Аз съм на мнение, че човек ако иска винаги може да започне своята промена, но като гледам на тоя човечец му е добре, има още материал за доказване.

# 324
  • Варна
Има и друг тип женкари. Природните им дадености привличат повърхностни  жени. Особено фанатичните фенки, са се влюбвали и в серийни убийци. Женската глупост не е констатация на потърпевш философ.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 01:16 от Viviana91

# 325
Докато тук се разиграват сценарии, авторката вече е на Терминал 2, само по парфюм и шлифер и чака да кацне полета от Бали Grinning
Елора, заради трите косъма се смея със сълзи Joy

# 326
каква е тази луда надпревара за този женкар? да ви дам още един, ако толкова не можете да го разделите... Grinning

# 327
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не се променят.
Проблемът им се корени в отношението с майката

И по- скоро, когато започнат да уважават и ценят жената, спират да я желаят, защото бягат от близостта

# 328
каква е тази луда надпревара за този женкар? да ви дам още един, ако толкова не можете да го разделите... Grinning

Днес чувството ти за хумор избяга ли? Joy
Майтапим се тук, забавляваме се. Мислех, че е ясно.

# 329
Прехвърлих на бързо страниците..

Не разбрах идеята, да му станеш секретарка .Опит в политологията ли ще е? Или да го опознаваш по-добре?
Щото иначе е добре да не се меша работа и удоволствия...

И последно.. Секс веднъж, по-лека ли те прави от секс за 10 пъти?
Секс за 10 пъти, по-лошо ли е, от секс за цял живот с шамари?
И още мога да питам..

Ако мислиш, че любовта промяна същността на мъж - не! Само в приказките и многобройните серии

Общи условия

Активация на акаунт