Отговори
# 150
Аз ли остарях, но повечето ми е виене и крещене.  Явно са можещи и добре пеещи  участници, но не мога да усетя емоцията в пеенето, гласа, отношението. Не знам защо и избягват българските песни.
Борис, Соня, Никола- това са финалистите за мен. Може и да пропускам някой.
Дано върнат Донко.
Не знам за Елизабет, тя си ходи по конкурси и взима награди, а и виждам че и журито я харесва. На мен не ми е фаворит.

# 151
  • София
Тази година обсъждането тук върви вяло и не мога да запомня имената на участниците. Grinning
Силно антипатична ми е Мишер, не знам как се провря до полуфинал, много пренавита и самовлюбена изглежда, а като вокални данни не блести с нищо според мен. Елизабет по сходни причини ми е неприятна, страшно маниерничене и нулева емоция предизвиква в мен, като я слушам.
Другите полуфиналисти биват, с няколко изненади - например не очаквах Дан да отпадне, защото вокално е много стабилен и като излъчване и поведение на сцена е голям симпатяга, но мисля, че на този етап вотът е "патриотичен" по-скоро, отколкото меломански.
Изпуснала съм прозореца за гласуване за връщане на отпаднал участник, за жалост. Sad
Тази година ме развълнува това изпълнение на Жаклин, невероятно изграждане на песента: Heart

Ще се радвам да я видя на финал, заедно с няколко други души. Simple Smile

Кога са били последните две предавания със слепите прослушвания?
На 09.10 и 16.10 (проверих в канала на предаването в YouTube).

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 01:44 от Klodilia

# 152
  • Мюнхен
Много ме е яд за Дан. Боян не може да му е никаква конкуренcия в моите очи. И Максим ми хареса много от отпадналите.

# 153
Харесвам песента на Калоян по принцип, а и той я изпя добре.

Галена с тия железа направо ме уби.

# 154
Тази девойка е твърдо нЬе

# 155
Елизабет не ми хареса като глас и много са я нацапали с грим.
Калоян ми хареса. Уверен.

# 156
Елизабет пя фалшиво. Изобщо не е за финал.

# 157
Секссимвол 😃

# 158
Интересен кавър на АББА Simple Smile Харесвам го Никола, въпреки че бих предпочела да спечели някой, който все още не се е реализирал на музикалната сцена.

# 159
Още една страхотна песен изпята от Никола. Сякаш можеше и повече. Некво средно е положението с това изпълнение.

# 160
  • София
Ох, то кой го слуша, като го гледа... Heart Eyes

# 161
На Елизабет самочувствието е доста по-височко от възможностите. Тази песен съвсем не ѝ бе по силите. Особено в края доста фалшиво си крещя.

# 162
Ами не ми харесва Силви с тази песен. Друга трябваше да е.

# 163
Силви изпя песента много добре и с енергия.
Дали е надута не знам.

# 164
Силви ни се накара 🤣
Досега най-много ми хареса Калоян

Общи условия

Активация на акаунт