Отговори
# 330
Дано не е Софка . Уникален глас не мисля, че ще се справи . Дразни ме с държание.

# 331
Държанието й е излагащо, и аз не мисля, че ще я поканят Софка за Гласът. А и тя си има работа вече в конкурентния формат, където повече пасва спрямо концепцията.

# 332
Снощи приключи Звездите в нас по Нова тв, където Софи Маринова бе част от журито. Не ги умее тези неща. По-добре само да пее.

# 333
Не съм гледала звездите има много негативни коментари за нея като жури и за Тита също . Не ги умеят тези неща.
Не мисля че Софка ще приеме да се излага отново в гласът .

# 334
По-скоро Гласът е на друго ниво от конкурентната продукция и няма да приеме, Софка, ако я канят някъде, що да не приеме Grinning

# 335
Самата тя казва че няма капацитет да коментира . Не е запозната с чуждата музика.

# 336
Най-добре тогаз Орхан Мурат.

# 337
От фолк гилдията най добри са Ивана , Деси слава , Преслава , Тони Дачева  , Глория , Нелина също. Те ще се  спряват за гласът. Има и  нови певици не грабват особено външно .

# 338
  • София
Пуснаха се слухове, че Софи Маринова догодина няма да е жури в другия формат.

# 339
  • Буркина Фасо
май ви е домъчняло за Славена Smiley

# 340
  • Велико Търново
Софи, ако наистина не е жури в Звездите, няма да е защото ще се премести в Гласът, а просто защото не става за тая работа. Имах чувството, че Маги от немай къде ги беше викнал с Тита - не са могли да му откажат. Определено и двете не бяха подходящи.

За мястото на Галена нне мога да гадая кого ще поканят, тъй като не съм много на "ти" с изпълнителите от попфолка, но четейки ви, се замислих, че и Есил е вариант, въпреки че и тя имаше вземане-дамане с Халваджиянови. Ама напоследък много се лигави тя...
Първосигнално обаче в съзнанието ми изникна името на Галин. Той нали сега е и продуцент, та може да оказва помощ не само по въпросите, свързани с пеене и поведение на сцена. Само че ако той влезе в журито, стават трима мъже и също не мисля, че ще е вариант.
За Деси Слава... не знам защо, но като я видя, все си представям как преди мнооого години беше на гости в Шоуто на Слави и каза, че ѝ се е възпалил гласът Laughing Но пък поне вече има опит като треньор...

# 341
  • IC 1101,Abell 2029
Ами и трима мъже да са какво от това.Щом другаде с тази комбинация няма проблем,защо у нас да има.И четирима мъже да са но да са знаещи и можещи,а не две кифли които да са много далеч от тази професия.Аз бих взел Велизар Соколов-Заки,вероятно най-способният ментор в български музикален формат.Хем с Любо ще си правят компания,както от едно друго време в един друг формат.Но пък той сигурно ще струва скъпо.

# 342
  • София
Ами и трима мъже да са какво от това.Щом другаде с тази комбинация няма проблем,защо у нас да има.И четирима мъже да са но да са знаещи и можещи,а не две кифли които да са много далеч от тази професия.Аз бих взел Велизар Соколов-Заки,вероятно най-способният ментор в български музикален формат.Хем с Любо ще си правят компания,както от едно друго време в един друг формат.Но пък той сигурно ще струва скъпо.
В интерес на истината Васко Василев (цигуларя) в един от първите сезони на Х-фактор беше страхотен член на журито.

# 343
  • Велико Търново
О, alex_bg, да, напълно съм съгласна с теб и хич няма да ми пречи, ако са трима мъже. Просто си мисля, че у нас няма да пуснат жури с преобладаващо мъжко присъствие. На мен, например, и Дара хич не ми се вписва като треньор, ама ей, на - вече втори сезон е.
Членовете на журито трябва да са представители на най-популярните жанрове в страната, та явно няма как да се разминем с попфолкаджия, но поне да го/я изберат читав/а.

# 344
  • IC 1101,Abell 2029
В интерес на истината Васко Василев (цигуларя) в един от първите сезони на Х-фактор беше страхотен член на журито.
Може,него в първият сезон не съм го наблюдавал,но ако се е водил като член на жури,незнам какъв ментор е бил,защото журетата са само оценители,а менторите са нещо много повече от това.Освен всичко друго трябва и да са тънки психолози.Спомням си как веднъж Маги Халваджиян се самоназначи за ментор,за да спести някой лев и напълно съсипа един талант потенциален победител.Защо ли?Защото проблемът беше чисто психологически,а той не умее да работи в такава насока.На другият полюс е например Шарън Озбърн,ментор в UK.Нейно момиче на един етап се срина психически и не можа да завърши изпълнението си.Но Шарън и гласува доверие и в крайна сметка я изведе до второто място.

Общи условия

Активация на акаунт