Нашите орхидеи – тема 37

• 30 003
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Лиодорото разцъфна напълно - няма повече пъпки Simple Smile Сега ще чакам да си развие кейкито (колко време отнема - година?) и ще стискам палци да не му стане нещо.

Харесвам си я, може да я нарисувам, обаче се надявах да не ми изпратят чак толкова розова (т.е. предпочитах с повече жълто и преливащ ефект).

Исках да си поръчам още някоя, но ще изчакам да се позатопли времето. Може и след 8-ми март, има вероятност да им паднат цените.

# 676
Heart Eyes Раз-кош-на!
Ако решиш да я нарисуваш, моля да споделиш тук Hug

От мен Хюи, Дюи и Луи Joy

# 677
Едно денди ще цъфти у нас. Толкова е мъничко, че не мога да фокусирам на него.

# 678
  • Мадрид / София
Честита баба Марта, момичета!
Вещи Катасетума може да се дели, може и да не. Качих видео (като линк), където Алекс, един специалист за Катасетуми и минита, който обясни, че се оставят 5 морковчета/булби (3 нови и 3 стари) и се рязва ризомата между булбите като се дезинфекцира отреза.
Видеото е на предишни страници (38?) където можеш да видиш.
Сбърках с Импала ама беше ти дето пита. Вече съм сигурна в това.

# 679
Момичета, а това Кимоно ли е?

# 680
  • Мадрид / София
Ново мини влезе в къщи. Такова нежно... как да му устоиш! Обаче корените са горе-долу. Извадих го и го третирах пък дано тръгне. С три цветоноса е.

# 681
  • София
Змей Горянски, не е Кимоно. Ако се сетя как се казваше, ще пиша.

Angela61, минито е Tiny Melissa. Невероятна нежност е! Честито!

# 682
  • Мадрид / София
Raya благодаря за името, ще си го запиша да го имам.

# 683
А моето май е Happy Minho, или поне по картинките като гледам ми прилича на него..

# 684
И аз си мисля за фалчето на Змей, и даже вече малко се ядосвам, че не се сещам. Жълтозелената такава беше Торино, а розовата пак някакъв град, не помня. Толкова пъти сме ги коментирали в темата, и аз съм питала защото ги харесвам и двете, как пък не ги запомних...накрая и аз ще си ги запиша някъде Grinning

# 685
  • София
Май наистина е Happy Minho. Не ми беше познато името.
Phloxx, по-червената е Ravello, бялата с розови вени е Moscow, а Big lip-a Manta Penida…

# 686
Рая, благодаря Grinning записвам си

# 687
На мен ми прилича на това:

# 688
second, наистина много прилича на Pink BalanZ, направо e същото... а сега де, каква е разликата между Happy Minho и Pink BalanZ? Гледам, гледам, ич биля нищо не виждам... Grinning

# 689
Може да са си ги кръстили по различен начин различните хибридизатори 😂

Общи условия

Активация на акаунт