Търся електронна книга - 36

• 84 735
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!
Търся книгата "Корона от позлатени кости" на Дженифър Л. Арментраут в pdf или epub формат. Ако може някой да ми я изпрати на имейл yozii5@abv.bg
Благодаря предварително! Simple Smile
Изпратих я.

Може ли и на мен да я изпратите
a.p.panayotova@gmail.com

Може ли и на мен да я пратите
dimanatasheva237@gmail.com

# 286
# 287
Привет, четящи хора!  Hug
Прочетох "Земно привличане" на Л. Дж. Кастило. Не знам дали много ми хареса или факта, че свърши на никъде, ме накара да продължа... порових, потърсих -книга 2 не видях  Frowning1 Това защото няма издадена такава или аз не успях да открия?
Помогнете, моля Simple Smile

# 288
  • Плевен / София
Привет, четящи хора!  Hug
Прочетох "Земно привличане" на Л. Дж. Кастило. Не знам дали много ми хареса или факта, че свърши на никъде, ме накара да продължа... порових, потърсих -книга 2 не видях  Frowning1 Това защото няма издадена такава или аз не успях да открия?
Помогнете, моля Simple Smile
Това е новела. Нищо чудно да е част от поредица. Аз също не немерих нищо повече...Няма други издадени книги от автора.

# 289
Здравейте,

Търся 2, 3 и 4 книга от Академия на проклятията на Елена Звездная, но на български език. Много благодаря предварително.

theodora.yotova@abv.bg

# 290
Здравейте,търся 2 книги  - “Копнеж от Трейси Улф” и “Паднал шут от Девни Пери”. Ще се радвам ако някой ги има да ми ги изпрати. Simple Smile
chocolate.90@abv.bg

# 291
  • Плевен / София
Здравейте,търся 2 книги  - “Копнеж от Трейси Улф” и “Паднал шут от Девни Пери”. Ще се радвам ако някой ги има да ми ги изпрати. Simple Smile
chocolate.90@abv.bg
Новата книга на Девни Пери излезе преди 2-3 дена и няма все още електронен вариант.

# 292
# 293
chocolate.90@abv.bg
Новата книга на Девни Пери излезе преди 2-3 дена и няма все още електронен вариант.

Днес прочетох серията и изобщо не бях обърнала внимание на датата на излизане на тази книга. Simple Smile

# 294
Търся книгите "Чукът на Тор" и "Корабът на мъртвите" на Рик Риърдън.

# 295
Вчера търсих книга  и в read.bg излиза това:

Имате ли Перфектна Химия на Симон Елкелес, че я изтрих без да искам?
дай имейл
   може ли и на мен тази книга nuri.djelilova@abv.bg
И на мен snejanks09@gmail.com

# 296
# 297
  • София
Корона от корал и перли

https://dox.abv.bg/download?id=251b3acb99

# 298

Приятно четене! Simple Smile

# 299
  • София
Здравейте,

Търся 2, 3 и 4 книга от Академия на проклятията на Елена Звездная, но на български език. Много благодаря предварително.

theodora.yotova@abv.bg

Имате поща. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт