Отговори
# 90
https://www.instagram.com/p/CYKsRjvog-D/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 06:15 от Stella2021

# 91
Здравейте!
Успешна нова седмица!
За любителите на Hercai...

-   Няма да ти позволя да умреш! Няма да ти позволя да си отидеш и да ми вземеш Рейян! Ще се събудиш и ще разкажеш какво е станало!
-   Миран? Къде изчезна? Миран, какво си направил?! Не ми казвай, че си дал кръв за него.

-   Дадох! Защото Хазар Шадоулу няма да умре. Ако умре, Рейян…

-   …
-   Азат, моят проблем не е с теб, а с жена ми. А сега се махни!
-   Вече няма никаква Рейян! Забрави!
-   …

-   Що за гняв е това, че няма край? Върви си. Върви си, Миран. Върви си.
-   Не смей да ми казваш да си ида. Защото не мога! Не мога да отида някъде, където те няма!
-   Миран, не стой повече в сърцето ми…
-   Не ме гледай повече така. Става ли? Може би ще мога да издържа на болката от думите ти. Но сърцето ми не издържа разочарованието в очите ти. Поне един път ме изслушай. Чуй ме, Рейян.
-   Татко… Казваше ми, че любовта е товар за неопитното сърце. Казваше, че не може да я издържи. Нали ми каза, че не умееш да обичаш? Нали ме помоли да те науча? Борих се много, Миран. Много се старах. Но ти така и не се научи да обичаш. Любовта се оказа трудна за сърцето ти. Не знаеш какво да правиш с нея. Татко… Ако татко умре… Не само аз… И ти ще умреш с него… Точно тук… И ти ще умреш с него. Върви си. Върви си!

-   Миран, не прави така. Рейян и без това е разстроена. Сега и ти се появи пред нея. Още повече я ядосваш. Изчакай. Малко изчакай. Нека първо се успокои.
-   Не само Хазар Шадоулу се бори за живота си, Фърат. И любовта ни зависи от това.

И за любителите на Destan... Пророчеството за двуглавия вълк

Дядото на Небесното ханство и дядото на ханството на планините бяха братя. Сега между братските племена, се разгоря огъня на враждата. Племената бяха изпълнени с кръвта на братята. Но степта има нужда от сила. Тюрките трябва да се обединят. Нуждаем се от този, който да обедини родните земи. Ще дойде двуглавия вълк. И той ще обедини тюрките. Небесният Тенгри ще ни даде сила. Златен лък ще ни изпрати. Сребърна стрела на златния лък ще сложи! Двуглавия вълк ще обедини тюрките.
превод Анита

# 92
Цвети 🌹 прекрасен преговор....
Каква борба беше за Миран....., но устоя в любовта си. Много правилно долови, че със евентуалната смърт на Хазар, той безвъзвратно щеше да загуби Рейян, въпреки, че нямаше връзка със случая....

# 93
Така е той си го заслужава и трябва да си го получи да си понесе последствията да стане, като мъж да каже истината на всички в очите и най вече да получи прошката от Асие и Нергис. Но и Асие трябва да се промени в друга насока, защото ходи наперено крещи му в лицето говори на дъщеря си да го забрави, а всъщност очите и говорят друго. Да Захиде отново ще влезе в добра сцена, както беше с ножа.

# 94

.............

Днес, Тони Димитрова има РД....да чуем един шлагер от нея.....

https://fb.watch/arUBUoNCH6/

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 06:16 от Stella2021

# 95
Здравейте, момичета Blush

cvetansk, как ги правиш тези красоти! Hands Clap Благодаря за гифовете за пророчеството в "Легенда"! Flowers Hibiscus

Информация за "Легенда"- смяна на режисьора. Бил много изморен досегашният, поста му се заема от Метин Гюнай. Преди е снимал Ертугрул и Осман. И двата не съм ги гледала, така че не знам . Жалко, досегашният режисьор много хубаво работеше.

И от мен, по точно от нета също за почитателите на "Легенда". Красив колаж на някои от рисунките на Батуга и съответните житейски събития.

И една от малкото сцени, в които видяхме момичетата- воини за кратко точно като млади момичета. Blue Heart
Много за кратко...

Дами, май само 1-2 човека се интересуваме от "Легенда", та се чудя дали да продължавам. Няма проблем ако в темата преобладаващо се вълнувате  от другия сериал, въпрос на предпочитания е. Но ако няма интерес към "Легенда", да не задръствам с информация, разсъждения,  снимки и т.н. Няма да се разсърдя. Blush

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 18:15 от oncee

# 96
Дами, май само 1-2 човека се интересуваме от "Легенда", та се чудя дали да продължавам. Няма проблем ако в темата преобладаващо се вълнувате  от другия сериал, въпрос на предпочитания е. Но ако няма интерес към "Легенда", да не задръствам с информация, разсъждения,  снимки и т.н. Няма да се разсърдя. Blush

Здравейте Flowers Hibiscus
Оncee, не мисля, че е проблем да пишеш за Легендата. Не гледам сериала, но чета всичките ви споделени мисли и истории за артистите и героите. Чудесни материали пишеш за сценарии, образи и цялостно действие на проекта. Мисля, че двете с Цвета се допълвате много добре. Така че, ако искаш мнение - пиши Heart Eyes

Колкото до Съдбата, аз съм доста увлечена по историята, но повече по Акън. Всичко ми е интересно и затова споделям повече за него.Даже само за него. Надявам се да не досаждам. Опитвам се да балансирам, но трудно се получава. Ето гиф от снимките на една сцена....

Ако трябва да съм честна, изтръпнах при вида на магазина и марката. Докато видя камерите и микрофона буквално заврях. Някои от вас ще ме разберат много добре Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 16:21 от DeniAra

# 97
oncee, продължавайте да пишете с  Цвети за Легендата. Аз малко поизостанах покрай празниците, но ще Ви настигна.
Нека всеки да си пише, за това, което му идва от сърце...
Дени, не можах да разбера за какво си изтръпнала....Гледката е повече от прекрасна...ама, все пак....подайте и Джокер....някои и трудно включваме....😀😅🤣👍

# 98
Oncee разбира се, че ще пишеш това, че не го гледам не значи, че не ми е интересно да ви чета, напротив както каза и Дени с Цвети се допълвате, а така и ние получаваме инфо. Както каза и Стели всеки споделя мислите си, разсъжденията и темата е интересна.
Дени дай наистина жокер, че и аз не те разбрах да не си помисли, че Акън купува пръстен на Сандра просто за това се сетих

# 99

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 02:29 от Stella2021

# 100
да не си помисли, че Акън купува пръстен на Сандра просто за това се сетих

Точно това си помислих. Бррр, да пази Господ от подобна глупост....

# 101
Ей богу за друго не се сетих честно и като знам на Дени какво и мнението за Сандра не, че моето е по различно даже ми е интересно, че няма никакъв отзвук от нея вие какво мислите пропадна някъде дали пък не е в някой от хановете на Легенда шегувам се. Цвети и Oncee надявам се да не съм ви засегнала защото филма си е страхотен.

# 102
Ох, Дени разсмя ме.

Онче, никакво отказване. Сериалът е страхотен и си заслужава обсъждането, а и съм убедена, че на балкона има дами, които четат и следят информацията и коментарите както за Вятъра, Съдбата така и за Легендата. Дано в някакъв момент се престрашат да пишат. За всеки има по нещо, а който не се интересува от едно или друго не е длъжен да чете, просто преминава на следващия пост, който го интересува.

Историята на Батуга...

# 103
Ей богу за друго не се сетих честно и като знам на Дени какво и мнението за Сандра не, че моето е по различно даже ми е интересно, че няма никакъв отзвук от нея вие какво мислите пропадна някъде....

Желая й цялото щастие на света, но по-далеч от Акън.
Страх ме е да си помисля за отзвук от нейна страна.
Искам да забравя, че тази жена съществува.

Тази обаче, е огън, пламък, мечта и любов.
С такава жена живота е приключение, предизвикателство, желание...

Как се забравят тези очи и погледи, как...
Тези дни отново превъртам Hercai. Нощеска осъмнах без да си лягам.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 17:57 от DeniAra

# 104
Ей богу за друго не се сетих честно и като знам на Дени какво и мнението за Сандра не, че моето е по различно даже ми е интересно, че няма никакъв отзвук от нея вие какво мислите пропадна някъде....

Желая й цялото щастие на света, но по-далеч от Акън.
Страх ме е да си помисля за отзвук от нейна страна.
Искам да забравя, че съществува.

Как се забравят тези очи и погледи, как...
Тези дни отново превъртам Hercai. Нощеска осъмнах без да си лягам.
И аз.....😉🙄😀

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 02:35 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт