Намаления – Зима / Пролет 2022 г.

• 117 984
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за новата тема!
Бершка имат до 40% , в efrea.com също дооста добри намаления, както и интересни томболи (на началната им страница има банер с подробности)

# 61
  • Тра-ла-ла
Някой питаше за код за house, при регистрация дават за -10%, важи 7 дена.
Кодът хваща ли за вече намалени стоки?

# 62
Здравейте,
За Озон код дали има (Ozone.bg)?

# 63
Здравейте,
За Озон код дали има (Ozone.bg)?
Пробвай с dnevnik10

# 64
  • Варна
Исках да поръчам от Нouse, но няма опция до офис на куриер и наложен платеж, има само предварително онлайн плащане с карта. Аз ли нещо пропускам, или е така?

Поръчай до адрес, безплатно е. Точно днес получих втората си поръчка оттам. Аз понеже работя в една и съща сграда, където има офис на Спиди, написах адреса и я получих там. С наложен платеж дойде, нищо предварително не плащам аз.

Кодът от -10% хваща и вече намалени стоки.
Преглед няма.

# 65
Абе не ми се иска да съм вързана да чакам куриер, но ще видя. Иначе и аз предварително не плащам нищо, още повече след Черният петък с Лили 😬

# 66
  • Плевен
Абе не ми се иска да съм вързана да чакам куриер, но ще видя. Иначе и аз предварително не плащам нищо, още повече след Черният петък с Лили 😬
Като ти се обади куриер молиш да ти го остави в офис и на другия ден ще бъде в посочения офис.

# 67
Като ти пратят СМС или ти позвънят...казваш, че ще ти е по удобно да го вземеш от офиса им..аз така съм правила с H& M..😊

# 68
Еконт за пренасочване взимат 3 лв, Спиди нямат такса, така че спокойно можеш онлайн да си пренасочиш за взимане от офис, още преди да се е обадил куриер.

# 69
Да, като получиш известие за пратка, влизаш и си пренасочвал. При мен последните пъти има интервал от 1 час, в който ще ми е доставена пратката и доста често в 9.45 е куриера при мен

# 70
  • Варна
Последно гледам на 29/12 съм поръчала от House, днес дойде пратката. Предвид почивните дни мисля че е ок.

# 71
Не видях тема за house, за това ще попитам тук за колко време горе-долу възстановяват парите при връщане? Върнах един панталон преди празниците, все още ни вест ни кост. Доста време ми се струва.

# 72
  • Бургас
Записвам се с намаленията в Oysho. Клиновете им са страхотни
https://www.oysho.com/m/bg/sport/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%82%D1%8A … -c1010129568.html
Благодаря за темата.Purple Heart И за линка също, ще разгледам.

# 73
  • София
Кога пускат намаления в Next по моловете, че съм харесала някои неща? Търсих такава тема, но не открих.

# 74
  • Пеликания
Нотино са със безплатна доставка.

Общи условия

Активация на акаунт