Намаления – Зима / Пролет 2022 г.

• 117 977
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Somewhere far away
Поръчвала съм чанти и шапки от obuvki.bg - доволна съм и от продуктите и от изпълнението на поръчката.

# 631
Имат и отделна тема във форума. Там може да прочетеш повече.

# 632
Някой знае ли в zlatnaribka дали ще има великденски намаления тази година и евентуално кога ще стартират?

# 633
obuvki.bg и modivo са една фирма, видимо от страниците им за контакт, където са споделили един и същ централен адрес и фирмени данни

https://modivo.bg/kontakti
https://www.obuvki.bg/kontakti

# 634
Здравейте, някой има ли код за аптеки Гален ?
И аз бих се радвала ако някой сподели код 🤗
Често пускам поръчка от тях но никога не са ми изпращали код.
От повече от 2 години всеки месец поръчвам, с 50-60 лв.поръчка, случвало се и в един месец два пъти, всеки път с голяма сума, обаче никога не съм получавала код. Обикновено взимам промоционални продукти и на това го отдавам.
Търся сайт с дамски маратонки на ниски цени, напр. на Пума,черни.

# 635
Камея, аз поръчвам постоянно от Фешън дейс. Имат намаления редовно.
Има и код за допълнителни 10% намаление.

# 636
  • София
Здравейте, някой има ли код за аптеки Гален ?
И аз бих се радвала ако някой сподели код 🤗
Често пускам поръчка от тях но никога не са ми изпращали код.
От повече от 2 години всеки месец поръчвам, с 50-60 лв.поръчка, случвало се и в един месец два пъти, всеки път с голяма сума, обаче никога не съм получавала код. Обикновено взимам промоционални продукти и на това го отдавам.
Търся сайт с дамски маратонки на ниски цени, напр. на Пума,черни.

В момента в About you има намаления. Иначе се сещам за СпортДепо и СпортДирект

# 637
  • Пловдив
Само да съобщя, че Бершка Нямат 10% за нов клиент...оня ден така и не дойде. Днес пак писах и ми казаха, че няма и де извиняват за неудобството Angry

# 638
  • пустинята Гоби
В Reserved има 20% намаление за поръчка над 100 лв. и безплатна доставка.

# 639
  • Тра-ла-ла
-50% на всичко в Грация и Кавалер. Забелязвам увеличение на първоначалните цени, не знам дали на всичко, но поне това, което бях харесала.
Подлъгах се аз. Реших да им дам още 1 шанс след като ме прецакаха на Черния петък и ми отмениха поръчката 15 дни по-късно. Днес отидох да си взема маратонките - дефектни. Там, където има лак, беше напукано. Потърках да видя дали не е лепило - не беше. По бялата подметка отстрани имаше сиви следи сякаш обувките са носени навън. Набутах се с 8 лв и нещо доставка и връщане. Никога повече Грация

# 640
Икея имат само дтес БД за поръчка над 300 лв за зони 2 и 3.

# 641
Има ли някакъв код за отстъпка или за нови клиенти на тейкауей?

# 642
-50% на всичко в Грация и Кавалер. Забелязвам увеличение на първоначалните цени, не знам дали на всичко, но поне това, което бях харесала.
Подлъгах се аз. Реших да им дам още 1 шанс след като ме прецакаха на Черния петък и ми отмениха поръчката 15 дни по-късно. Днес отидох да си взема маратонките - дефектни. Там, където има лак, беше напукано. Потърках да видя дали не е лепило - не беше. По бялата подметка отстрани имаше сиви следи сякаш обувките са носени навън. Набутах се с 8 лв и нещо доставка и връщане. Никога повече Грация
Аз пък тъкмо щях да се похваля, че поръчах и всичко е наред. Много съжалявам за преживяването!

# 643
Само да съобщя, че Бершка Нямат 10% за нов клиент...оня ден така и не дойде. Днес пак писах и ми казаха, че няма и де извиняват за неудобството Angry

Не знам какво са ти казали, но на имейла аз получих 2 кода - за 15% и за 10%.
Аз също се учудих защото преди нямаха такова нещо.

# 644
  • Пловдив

Не знам какво са ти казали, но на имейла аз получих 2 кода - за 15% и за 10%.
Аз също се учудих защото преди нямаха такова нещо.
е, как? Я ме светни Simple Smile
Тия отговори са от съпорта...

Общи условия

Активация на акаунт