Намаления – Зима / Пролет 2022 г.

• 117 490
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
В нотино бяха на добра цена, но се изчерпаха май.
Може пак да заредят, следете.

# 691
В пловдив в аутлет на адидас има ли екипи по 60 65 лв или някакви неща на оферта?

# 692
  • Пловдив
В пловдив в аутлет на адидас има ли екипи по 60 65 лв или някакви неща на оферта?

А къде е аутлетът сега? Ако говорите за този под Ленинград, отдавна го няма. Екипи на посочената цена от години не съм виждала и в аутлета в Бургас, който винаги е бил на по-добри  цени...

# 693
Т-Маркет:
5лв. отстъпка при онлайн поръчка над 30лв. с код anketa5
Промокода в валиден до 8 май 2022 г.

# 694
В онлайн магазина на Т-Маркет как може да се разбере коя промоционална цена е валидна само с карта Благодаря? Реших да си поръчам някои неща /благодарности на ЧревоУгодник за предоставения код Simple Smile /, но накрая излезе условие - "За да валидирате обявените в онлайн магазина отстъпки с Карта Благодаря, моля представете Вашата карта на куриера".

Май само такава карта нямам все още, та да знам дали да си направя преди да поръчам продуктите.

Опитах се да разбера по телефона, но очевидно почиват днес тези служители.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 16:27 от Iveta_S

# 695
Някой с излишен код за секция Парфюми от Емаг, дали може да ми го прати на лично  Simple Smile

# 696
# 697
Здравейте, ако някъде сте видели намаление на ортопедични стелки тип Pedag или други, за плоскостъпие....трябва да купувам за няколко човека, може онлайн.

# 698
BonniBonn пращам тк

# 699
  • София
В онлайн магазина на Т-Маркет как може да се разбере коя промоционална цена е валидна само с карта Благодаря? Реших да си поръчам някои неща /благодарности на ЧревоУгодник за предоставения код Simple Smile /, но накрая излезе условие - "За да валидирате обявените в онлайн магазина отстъпки с Карта Благодаря, моля представете Вашата карта на куриера".

Май само такава карта нямам все още, та да знам дали да си направя преди да поръчам продуктите.

Опитах се да разбера по телефона, но очевидно почиват днес тези служители.
Поръчвала съм онлайн миналата година и не са ми искали карта Благодаря за промоционалните неща.

# 700
Здравейте някой да има код за About you който няма да ползва. Може на съобщение да ми го прати. Предварително благодаря.
Ето един за обувки.бг

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 22:55 от Rrr3

# 701
Здравейте някой да има код за About you който няма да ползва. Може на съобщение да ми го прати. Предварително благодаря.
Ето един за обувки.бг

RADOST15 за поръчки над 100 лв,

# 702
  • София
Някой да им отстъпка в Технополис?
А за Биянки код?

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 09:10 от I.R.

# 703
Търся код отстъпка Емаг?

# 704
  • София
Търся код отстъпка Емаг?
Влезте в сайта и там под всеки продукт има код
Мисля че беше нещо от рода на spring но не съм сигурна

Общи условия

Активация на акаунт