Намаления – Зима / Пролет 2022 г.

• 118 494
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Детски ли?
Аз мъжко мнооого малко намерих...нито дънки, нито нищо...
Но за мен си пуснах един чино панталон.

# 436
Детски, да

И още...
Мъжки взех за брат ми и за баща ми, че нямат 46ти размер и мъжът ми не успя да намаже
https://www.reserved.com/bg/bg/2371h-99x/trampki-m-re
https://www.reserved.com/bg/bg/2375h-01x/trampki-m-re
За мен си взех една рокля и една тениска
https://www.reserved.com/bg/bg/1348i-12x/koszulka-k-re
https://www.reserved.com/bg/bg/9052h-80x/sukienka-k-re
Много се зарадвах, че хванах тениската, защото за децата взех с Чип и Дейл от Синсей, та ще сме си в комплект с тях по площадките Joy

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 13:45 от Лайкa

# 437
С какво тези дъски са толкова специални,че някой би дал такава висока цена?
Не искам да звучи като заяждане,наистина ми е интересно.
Аз съм с най-обикновена дървена маса за гладене на Пармаш за няма и 30лв и ми е удобна.
Привет. С уточнението, че и аз не се заяждам, ще се опитам да дам причините за избора си по-долу. Моята дъска не е за 300, а за 150 лв, даже , може би, по-малко. Основно я взимам, понеже четох, че няма да се скапе от парата на парогенератора.  Обикновена дъска за гладене ще се разпадне от парата и горещината, талашита не издържа на такива влияния. Отделно е по-широка, стабилна и сигурна, даже се заключва, т.н. Child lock – предпазен механизъм, който не позволява масата да се сгъне случайно. Позволявам си да цитирам потребителки от форума/ ще звучи като реклама и ха дано па да прочетат и да ми направят отстъпка, ама надали Sweat Smile Следват цитати в скрит текст:
Скрит текст:
+ 1 за brabantia, вярно по-скъпа е,но я имам повече от 10 години и си е също толкова здрава,колкото като я купих. Стабилна е, не е като тези по-малките,които като гладиш и ходиш по тях,защото не са достатъчно тежки.

"Моята дъска е на Brabantia - висока, широка и стабилна, нищо общо с клатушкащите се евтинджос дъски. По-скъпа е, ама се изплаща и удобството е огромно. Особено ММ (190 см) си я харесва, защото не му се налага да си глади нещата прегърбен. Конструкцията и е от ламаринен плот нарязан като мрежа с няколко слоя отгоре - никакви проблеми за дрехите. ".

" Аз самата стигнах до този извод и преди около 2 години си купих скъпа, но стабилна и удобна дъска на Brabantia. Ето от този вид е моята: http://shop.gamaelit.bg/product/masa-za-gladene-124h38sm-veg6n2p#ad-image-0 Купих я от фирмения магазин на Brabantia в Мол Парадайс. Много ергономична и удобна. Наистина има 7 степени на регулиране на височината. Поставката за ютията е супер измислена, парна ютия се поставя там хоризонтално. Гаранцията е 10 години. Калъфите за смяна се продават пак там във фирмения магазин. Моят още не съм го сменила, не се налага."

И характеристики на самата дъска

•   Маса за гладене с широк плот за удобно гладене;
•   Контрол на парата – подложка за събиране водата от парата предотвратява мокренето на пода;
•   Контейнер за събраната вода улеснява изхвърлянето и;
•   Маса с широк плот за удобно гладене на дрехи с големи размери;
•   Изработена от прахово боядисана стомана, осигуряваща здравина и трайност;
•   Плот с отвори за вентилация - позволява на парата да преминава и не задържа влага. Избягват се корозия, мухъл, неприятни миризми и предварително състаряване на вата и калъф;
•   Стабилна поставка пригодена за парогенератори;
•   7 степени за регулиране на височинатa на гладене в диапазона 75-98 см ;
•   Капачки на крачетата – защитават подовата настилка от надраскванe;
•   Фиксатори захващат краката при сгъване на масата за сигурно съхранение;
•   Размери на плота - 124х45см;
•   Размери на масата в сгънато положение – 159х49x8 см;
•   Калъф – 100 % памук, размер "C" - буквата указва точния размер на калъфа, при нужда от смяна.
10 години гаранция

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 13:53 от Nil desperandum!

# 438
Код за Синсей да му се намира на някой?

# 439
  • Countryside
Лайка, къде на сайта на reserved ги гледаш тези обувки? Още преди седмица гледах и сега пак гледах и нищо такова не виждам...

# 440
Букетова, в роздел мъже - обувки.

Аз да попитам къде има евтини дамски ранички, търся за сестра ми. Попадали ли сте...

# 441
Лайка, къде на сайта на reserved ги гледаш тези обувки? Още преди седмица гледах и сега пак гледах и нищо такова не виждам...
Ами те много бързо се изчерпват.
Аз напазарувах днес и вече нищо няма почти.

# 442
Аз вече окончателно подминавам магазини Cropp и House и ставам фенка на Answear. На Sinsay дадох втори шанс, да видим другата седмица какво ще ми пратят... Много ми е тъпо обаче връщането в тези магазини. Дъълга и широка... Разпечатване на фактури, дублиране на заявки за връщане, чакане на заявки за връщане, да не можеш да си върнеш дрехите в следващите 2-3 дни, щото календара не дава... Ами, предпочитам да пазарувам от HM и Answear. Залепям стикера и готово.
Защо е важно дрехите да имат опаковки? За да може някой като е омирисал някоя дреха с гадния си парфюм, да не се омирисват всички дрехи в пратката! Unamused

# 443
Confounded УжасТ! Цялата вътрешна страна мирише на "овче". Еми, сега поръчах нова, да видим пак ли така ще дойде...
Имам едни боти на Geox от овче кожа. Няма да забравя момента в който отворих за първи път кутията. Joy Ужасно миришеха, но с времето не измириса. Ама все пак ботите не са риза и са далече от носа Joy

# 444
  • Стара Загора
Много ми е тъпо обаче връщането в тези магазини. Дъълга и широка... Разпечатване на фактури, дублиране на заявки за връщане, чакане на заявки за връщане, да не можеш да си върнеш дрехите в следващите 2-3 дни, щото календара не дава...
Защо е дълга и широка? Връщала съм няколко пратки от Sinsay - правя нужното в сайта, пращат ми номер на връщането, отивам в Speedy и изпращам дрехите заедно с номера на връщането и номера на самата поръчка, написани на листче (не разпечатвам нищо), също и  имена ми.

# 445
  • пустинята Гоби
Sinsay върнах безплатно по куриер, не знам сега различно ли е. Супер бързо и удобно.

# 446
Много ми е тъпо обаче връщането в тези магазини. Дъълга и широка... Разпечатване на фактури, дублиране на заявки за връщане, чакане на заявки за връщане, да не можеш да си върнеш дрехите в следващите 2-3 дни, щото календара не дава...
Защо е дълга и широка? Връщала съм няколко пратки от Sinsay - правя нужното в сайта, пращат ми номер на връщането, отивам в Speedy и изпращам дрехите заедно с номера на връщането и номера на самата поръчка, написани на листче (не разпечатвам нищо), също и  имена ми.
След като бях писала тука защо ми излиза не знам си какво съобщение на сайта и изчаках датата на куриера, два часа се чудихме със самият куриер коя от "двете" заявки трябва да приложи. Две заявки не бях пускала аз, а на куриера му пратили две с разлика в исписването на адресите. Номер за заявка на връщане няма. А аз имам само номер на поръчка. Както и да е, трябваше да анулира едната заявка. Отварям уж сайта да търся номер за връщане, в същия момент сайтът не се отваря. Накрая куриера се сети да види етикета на кашона, с който аз съм получила пратката и избра по логика заявката с адреса както е на кашона.
И защо трябва аз да си разпечатвам стоковата разписка? Толкова ли не могат да сложат един поръчков лист в кашона? Еми, не ми се струва лесно връщането. Да търся аз номера на поръчки, разписки, принтери... Че и в сайта да избирам всеки продукт, причина... Или целия процес да е онлайн без да разпечатваш нищо, или да си получиш листа, на който само да отметнеш какво връщаш, пък да си ги има номерата, които им трябват. На мен номера не ми трябват и не искам да ми трябват.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 13:04 от amy_nka

# 447
  • София
Нищо не съм печатала. Записах ден, в който да дойде куриера, дадох му пратката в оригиналния плик, в който ми я доставиха, залепена с тиксо и това беше. После той е лепил етикети или преопаковал.

Още по-лесно е връщането в магазин, но съм наясно, че това е привилегия само за някои градове. Искат единствено номер на поръчка. Нищо не се прави предварително.

# 448
Въртят се от няколко души едни и същи модели на Adidas  в олх ако тези дни сте ходили в аутлет дали има намалени стоки 
Или обувки по 45, 50 лв щото тези са пуснати на 65 в олх други са ги пуснали на 80?

# 449
Току-що видях, че са променили процедурата за връщане в Синсей и House (в Cropp още е старата). Явно това със заявките си е било проблем.
Сега пише, че пращали ваучери за връщане. И че след като си попълним онлайн продуктите за връщане, да се обадим сами на Спиди.
Освен това продължават да искат:

Моля, не забравяйте и касовата бележка за покупката - трябва да разпечатате електронната касова бележка, която се намира в детайлите на поръчката, или да поставите в опаковката бележка, на която е изписан номерът на поръчката + името и фамилията Ви на латиница.

Таня, ако ми кажеш, че не си слагала нищо в плика за връщане и са ти върнали парите, вече и аз няма да разпечатвам нищо.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 15:58 от amy_nka

Общи условия

Активация на акаунт