Намаления – Зима / Пролет 2022 г.

• 118 493
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
-20% в Бершка на всичко, Но само през приложението и за ненамалени.

# 451
Всичко на ел пи пи връщам в офис на спиди.
Не разпечствам нищо.
После само им връщам re на мейла в който ми казват номера на заявката за връщане с номера на товарителницата.

# 452
Flushed Е, защо така всеки по различен начин връща? Значи аз съм най-голямата будала, че чакам заявки и им разпечатвам разписки... Frowning1

# 453
  • София
Таня, ако ми кажеш, че не си слагала нищо в плика за връщане и са ти върнали парите, вече и аз няма да разпечатвам нищо.
Нищо не съм слагала вътре, дори номер на поръчката. Предполагам, че са се ориентирали по номера на товарителницата или по името ми от нея. Ако се налага пак да връщам, може би бих сложила номера, написан на листче, но тогава не се сетих, че трябва.

Хронологията - На 10.02 съм подала формуляр за връщане. Куриерът дойде на 14.02. На 17.02 са ми признали връщането, a нa 18.02 парите са ми върнати в картата.

# 454
Засичали ли сте някъде намалени часовници festina?

# 455
  • Пловдив
В Джулиани, но намалението е не повече от 10%. https://julliany.com/bg/FESTINA-c396

# 456
Juliany са официален вносител, но когато има намаление, то го пускат всички - и те, и партньорската мрежа. Та, мисълта ми е, че има ли намаление, все едно от къде ще го вземете, стига сайта да е читав (да работи с вносителя). Вече ако си набележите определен модел, може да търсите по кода и да Ви попадне по-евтин някъде, например fashion days, но винаги имайте едно на ум, ако купувате часовници от такъв тип сайтове - те не са официални вносители, не са и техни партньори и при евентуален проблем евтиното може да Ви излезе скъпо Simple Smile

# 457
# 458
  • Варна
Някой връщал ли е поръчка, направена онлайн, на място в магазин в Reserved?
Такива ли са стъпките, както е описано на сайта им?

# 459
  • Тра-ла-ла
Връщала съм в Мохито и Кроп. Лесно е и парите дойдоха по-рано от 14тия ден.

# 460
  • Sofia, Bulgaria
Някой връщал ли е поръчка, направена онлайн, на място в магазин в Reserved?
Такива ли са стъпките, както е описано на сайта им?

Да, съвсем скоро точно така върнах. От магазина не ми дадоха никакъв документ, но по-късно получих имейл и след около десет дни и парите ми бяха в сметката.

# 461
  • София
Juliany са официален вносител, но когато има намаление, то го пускат всички - и те, и партньорската мрежа. Та, мисълта ми е, че има ли намаление, все едно от къде ще го вземете, стига сайта да е читав (да работи с вносителя). Вече ако си набележите определен модел, може да търсите по кода и да Ви попадне по-евтин някъде, например fashion days, но винаги имайте едно на ум, ако купувате часовници от такъв тип сайтове - те не са официални вносители, не са и техни партньори и при евентуален проблем евтиното може да Ви излезе скъпо Simple Smile

Аз мислех, че фешън дейс са вносител.... Наистина ли не са? Тоест няма разлика дали ще купя от фешън дейс или емаг. Като досега избягвах вторите, специално за часовници, точно защото не знам от къде ще дойде...

# 462

Аз мислех, че фешън дейс са вносител.... Наистина ли не са? Тоест няма разлика дали ще купя от фешън дейс или емаг. Като досега избягвах вторите, специално за часовници, точно защото не знам от къде ще дойде...

Не са официален вносител и, до колкото знам, е доста драма при проблем с часовници, защото реално няма кой да им оправи повредата гаранционно. Демек официалните вносители, логично, не желаят да работят с някой, който внася нерегламентирано, че им подбива и цените. Даже съм чувала, че пращат часовници изобщо без гаранция. Аз работя в онлайн магазин за часовници, не си правя реклама умишлено, просто съветвам - изберете който и да е онлайн или офлайн магазин, но да е или официален вносител, или официален представител. Най-лесният ориентир, за са знаете кои са тези сайтове, е да излизат по-напред като резултати в Гугъл и да се занимават само или основно с часовници (евентуално с бижута и други такива аксесоари). Всичко от типа фешън дейс не вдъхва доверие. Даже в емаг може да има читав избор, ако е от доставчик, повече отколкото във фешън дейс, ансуеър и не знам още какво.

# 463
  • Пеликания
В sinsay има безплатна доставка, но не мога да разбера до кога. Май до 8-ми Grinning

# 464
  • София
Khaleesi, много благодаря за изчерпателната информация Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт