Намаления – Зима / Пролет 2022 г.

• 118 492
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
-20% от Златна рибка с код LADY20 до 8-ми 😊

# 466
Фешън дейс и Емаг са под една шапка. Собственика е един.

# 467
Засичали ли сте някъде намалени часовници festina?
Juliany са официален вносител, но когато има намаление, то го пускат всички - и те, и партньорската мрежа. Та, мисълта ми е, че има ли намаление, все едно от къде ще го вземете, стига сайта да е читав (да работи с вносителя). Вече ако си набележите определен модел, може да търсите по кода и да Ви попадне по-евтин някъде, например fashion days, но винаги имайте едно на ум, ако купувате часовници от такъв тип сайтове - те не са официални вносители, не са и техни партньори и при евентуален проблем евтиното може да Ви излезе скъпо Simple Smile

Аз мислех, че фешън дейс са вносител.... Наистина ли не са? Тоест няма разлика дали ще купя от фешън дейс или емаг. Като досега избягвах вторите, специално за часовници, точно защото не знам от къде ще дойде...

Fashion days и Емаг са  заедно

Иначе някой път се намират неща на оферта обаче дрехите обувките и другите подобни неща нямат никаква гаранция а по закон трябва да имат 2 години

# 468
Гаранцията е по закон . Касова бележка единствено ти трябва.
Ти за хартиена ли говориш че няма?

Вкичко има 2г гаранция!

# 469

Вкичко има 2г гаранция!

По принцип знам че всичко в България което е нова стока трябва да има 2 години гаранция ама в емаг например на обувкитв никъде не пише че има а трябва са пише също на дрехите не пише

# 470
На сайта на Festina може да видите за всеки един град и държава кой магазин официално ги представлява.

Скрит текст:

и т.н.

Не знам защо се споменава фешъндейс като те в момента нямат никакви часовници от тази марка.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 20:12 от zzrr

# 471

Вкичко има 2г гаранция!

По принцип знам че всичко в България което е нова стока трябва да има 2 години гаранция ама в емаг например на обувкитв никъде не пише че има а трябва са пише също на дрехите не пише

В закона нали го пише? Нямаш проблем.
В сайта на ссс /обувки/ например си пише.
Просто е пропуск на емаг, който не се отразява на твоите права. Grinning

# 472
Утре да си купите по книга.

# 473
Никога не съм поръчвала от obuvki.bg и не следя кодове, но сега ми се налага, та за това питам - някой код за отстъпка?

# 474
# 475
  • София
Никога не съм поръчвала от obuvki.bg и не следя кодове, но сега ми се налага, та за това питам - някой код за отстъпка?
Сложи нещо в кошницата и не довършвай покупката. Ще ти пратят код за 10 %. 
Преди 2-3 дни ми изпратиха този EOBPPW220110FB0YK5ZRCW, но предполагам, че е изтекъл.

# 476
Тези кодове обаче май не намялаха артикули в промоция.

# 477
  • София
Тези кодове обаче май не намялаха артикули в промоция.
Сандалите, които поръчах с такъв код бяха намалени с 60%. Смъкнах още 10%. Но това беше през декември. Може да са променили нещо. Не съм пробвала повече.

# 478
Относно Емаг ,всяко нещо в сайта има гаранция. Те нямат такава в пратката да я слагат в стоката. Всяка гаранция е в профила ви в сайта. Никога съм нямала проблем с нещо от там, а съм се възползвала. Купувам продукти предлагани само от тях, но не и от партньорите им.

# 479
Честит празник Simple Smile

За About you дали има някакъв код в момента, че за съжаление изпуснах инфлуенсърските 25 процента от хората, които следвам..

Общи условия

Активация на акаунт