Отговори
# 615

Nature Sparkles Това е Амине но трудно я разпознах
може би е обработвана с фотошоп, да се чудиш защо..
Thinking

Flowers Bouquet ЕМИ* внимавай какво си пожелаваш
че албанката да не извади някоя фотка на Халюк
с която да ни довърши.. 
Joy Joy

# 616

Nature Sparkles Това е Амине но трудно я разпознах
може би е обработвана с фотошоп, да се чудиш защо..
Thinking

Flowers Bouquet ЕМИ* внимавай какво си пожелаваш
че албанката да не извади някоя фотка на Халюк
с която да ни довърши..  
Joy Joy
    Софи, на тази фотка Толга много прилича на Халюк, само дето не виждаме гърдите. Joy Joy Ако снимката е нова се ужасявам. Маминият хубавец трупа килограми и това не ми харесва...
     Време е да започне да снима, че това заседяване вкъщи и покрай албанката заприличва на лоена топка.    
     Забелязала съм, че ruinkakrystyna пуска всички снимки на Амине, като предварително ги обработва. При Амине не се налага никакъв фотошоп. Тя си е естествено красива и лъчезарна.

# 617

Flowers Bouquet Отдавна съм забелязала че Толга
 в заведение винаги е пред празни чинии
явно албанката го угоява в къщи използвайки
 и нЕкои специални хранителни добавки..
Амине е в другата крайност - винаги пред отрупана маса,
 по едно време дори си мислех
че прави скрита реклама на турската кухня..
Joy

Скрит текст:

Notes

# 618

Софи, с тази чувствена песен направо ме разтопи. Не бях я слушала, но много ми хареса. Чудесен завършек на един приятен и спокоен ден. Благодаря ти!

# 619

Hearts

Hearts

Скрит текст:
Cupid Joy

# 620
Здравейте, момичета!

"Днес да не забравите:
- да правите това, което ви прави щастливи;
- да бъдете с тези, които ви карат да се усмихвате;
- да се смеете, толкова често, колко пъти дъх си поемате
...и през цялото това време, да не спирате да обичате!"

Прекрасен ден ви пожелавам!

Софи, усмихна ме, въодушеви ме и с настроение се захващам да довърша новата тема.
     Благодаря ти!

# 621

.."- Ела тук рекламното ни лице"!! Sleeping

Nature Boom

# 622
Спомени, спомени.........

# 623

И рекламното лице и шефа на империя Козан бяха уникални в този епизод - невероятна игра, силно присъствие, оригинален сценарий. Всичко беше изпипано до съвършенство. Нур и Ийт бяха блестящи!
     Цвети, този сериал не може да се забрави, а Толга и Амине  в образите на Ийт и Нур - никога!

# 624

Hearts .".колко хубаво говори Иит Козан..искам стажът ми да е при него
 само за да го видя още веднъж от близо..
манекенката била бавачка на сина на г-н Иит..
само каква бавачка..много е хубава..направо страхотна..
дали между тях има нещо...такава е за г-н Иит,няма нас да гледа."*.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 625
Рекламното лице има силно присъствие, защото не играе, а се наслаждава

# 626

Най-после ... доживяхме Толга да пусне нещо в сторито си:

"Ченгето Халюк"

29 април
в кината
Продуцент
Толгахан Сайъшман

и
трейлър много скоро

сценаристката, режисьорът и продуцентът

Ето го и актьорът:

# 627
Еми, пожелавам пълни зали, милиони зрители, отлични отзиви и рейтинги  и добри приходи от филма.

Мисля си Толгахан сега като продуцент, и като фен на Фенербахче, където неминуемо се среща с Месут, нека си възстанови приятелството с Амине и да я покани за главна роля. Размечтах се. Мисля, че Амине едва ли ще продължи да се снима в сериали и филми, ситуацията доста се промени.Нали щеше да води модно предаване по един турски канал, какво стана?

# 628

Емка , най после . Дочакахме го  Ченгето и инфото .

Оконачателно Есра Билгич е новата колежка в Плашилото .  Скоро започват снимките .
Ти я харесваш . Аз също от Една надежда стига с Толга .

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 19:29 от femmi2

# 629
Еми, пожелавам пълни зали, милиони зрители, отлични отзиви и рейтинги  и добри приходи от филма.

Скрит текст:

Мисля си Толгахан сега като продуцент, и като фен на Фенербахче, където неминуемо се среща с Месут, нека си възстанови приятелството с Амине и да я покани за главна роля. Размечтах се. Мисля, че Амине едва ли ще продължи да се снима в сериали и филми, ситуацията доста се промени.Нали щеше да води модно предаване по един турски канал, какво стана?
     Цвети, силно се надявах да видим Амине поне като водеща на модно предаване, но тази информация потъна и се забрави. А в последното си интервю Амине като каза, че с Месут са решили да имат 5 деца, надеждите ми се изпариха.
    Не вярвам албанската пиявица и грозника да разрешат на Амине и Толга отново да са един до друг на снимачната площадка. Тази "взривоопасна комбинация" не е по вкуса на половинките! Joy
    Аз се "озъртам" на стадиона да мерна Амине до Толга в ложата, но напоследък албанката взе все по-често да се появява и там. Дали не е заподозряла нещо?! ...

Феми, харесвам много Есра Билгич и се радвам, че Алина Боз е отказала да участва в продукцията с Чачо. Не ми се нрави тази актриса, но ми е любопитно защо е отказала участие в "Плашилото".

Общи условия

Активация на акаунт