Отговори
# 75

Софи, аз съм зациклила на 33-ти турски епизод. Гледала съм тези моменти само веднъж и то с руски субтитри. Сърце не ми даваше да ги повторя, защото не мога да издържам страданията на Нур и Ийт.
     "Набрала" съм яко злост към Санджактар и докато не пусна този удар с глава, с който Ийт го "закова" - няма да мирясам. Свалих целия двучасов  епизод, за да направя няколко гифки, а то стана една дъъълга поредица. Ще има гифове до края на тема 36.

# 76

Flowers Bouquet ЕМИ* каквото и да пуснеш с г-н Иит ще ми хареса,
в другите му роли не толкова..
но в *Черната перла* изглежда много добре
може би защото е сниман след *Сега и завинаги*

Revolving Hearts

# 77

Софи, съгласна съм, че в периода 2015-2017 година Толга изглежда зашеметяващо. По това време снима и ESKİ SEVGİLİ/ „Бившата ми Любов“ (2017). И в този филм изглежда перфектно. Говорим за визията на героите му.
     А Толгахан - актьорът във всеки един момент е невероятно привлекателен, стилен и изискан. Когато и където и да са го "хващали" папараците, маминият красавец се откроява със стил на обличане,  чаровна усмивка и  закачлив поглед. Разговорлив, коректен, без нотки на звездеене или надменност.
     И преди лягане да оставя за кратко Ийт Козан, за да се насладим на Кенан и Баръш.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 00:16 от Emiliya

# 78
Flowers Bouquet ЕМИ* какво е това ранно лягане точно тази нощ.. Joy Joy

Цитат
Heart Eyes

# 79

Ооо, за мене сега започва свободното и лично мое време. Имам да гледам и епизод от "Клетва". То затова и обърках в предния си пост  Кенан с адвоката Кемал.
     Софи, в колекцията си от красавци прибавих и Гьокберк Демирджи (Емир) от "Клетва". Този актьор силно ме впечатли с игра и излъчване в новия сезон на сериала. Изобщо колкото повече остарявам, толкова повече увеличавам красавците около мен. Joy Joy

# 80

Hearts

Hearts

малко романтика..Heart Eyes

# 81
Да продължа с романтиката:

"Много те обичам! Много силно! Много силно те обичам!
Моя съдбовна грешка!"

„Обичам те, Нур! Обичам те толкова, колкото е възможно един мъж с цялото си сърце и душа да обича една жена!“
Ийт Козан

# 82
# 83
Здравейте, момичета!

"Понякога единствената причина да не оставиш това, което те натъжава е, защото то е било единственото нещо, което те е правило щастлива."

Спорен и спокоен ден!

# 84

красавеца заминал на зимна ваканция
да карат ски с албанката..
Misc Performing Arts

# 85

Софи, това видео албанката го е пуснала в сторито си. Аз прочетох при арабските фенове: "Дъждовен Истанбул🌧💙 Когато се разхождате в дъжда" 😅😍🌧 Но няма да се изненадам ако двамата са на ски. Толга не пропуска да заведе любимата си съпруга и на зимен отдих, че тя е доста "уморена" от домашни ангажименти и висене в Instagram. Ееех, съпруга да си на Толгахан!

# 86

Flowers Bouquet ЕМИ* и на мен ми прилича повече на разходка
но  първото което прочетох под публикацията е,
 че заминават на ски..

# 87

Flowers Bouquet ЕМИ* и на мен ми прилича повече на разходка
но  първото което прочетох под публикацията е,
 че заминават на ски..
    Софи, няма да се чудим дълго. Още утре Алмеда ще се похвали ако са отишли на почивка. Ще "наводни" нета с фотки и клипчета. Няма да ни пусне Толга, но себе си и албанската рода ще снима.

# 88

какво ли става с комисар Халюк.. Joy

# 89
Здравейте, момичета!

Всеки ден е подарък! Нека днешният бъде най-хубавият!
Добрина, топлина, усмивки и красота във вашия ден!

Софи, като чуя за комисар Халюк и се "изприщвам". Хич не ща да си спомням за него, пък и Толга нищо не казва. Знаем само, че премиерата е на 18 февруари. За "Лимит" също нищо не се пише. Какво стана - тази пандемия създаде хаос и напрежение във всички сфери. Нищо не може да се планира, реализацията на продукции също върви трудно.

Общи условия

Активация на акаунт