Отговори
# 630

Тази красота, албанската пиявица
няма да допусне втори път до съпруга си / не че той се е затичал/
но е жалко че турските сериали загубиха
страхотна харизматична двойка*
Heart Eyes

# 631
Вече можем да пътуваме на екскурзии в Истанбул и Турция.
"Министърът на здравеопазването на Турция Фахретин Коджа обяви новите 5 решения, взети по време на заседание на научния съвет към министерството. Двете най-важни от тях, касаещи и туристите са: Първо- премахват се маските на открито и на закрито ако помещението е достатъчно проветрено и има разстояние между хората. И второто важно решение: премахва се HES кода."
Дано и при нас скоро да премахнат ограниченията.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 23:02 от Цвети &

# 632

Софи, "скрита лимонка" е Толга. Joy Никой не знае какво се върти в главата му и къде "кръшка" от време на време маминият красавец. А турските мъже, хеле пък семейните, се "славят" с похотта си към чуждото, но своето не си дават. Stuck Out Tongue Winking Eye

Цвети, благодаря ти за ценната информация относно пътуването до Турция. Аз през 2021г. 3 пъти прескачах до там, а тази година съм решила и до Кападокия да се разходя. Само дано е здраве за всички и за мен.

# 633
Еми, аз от 2019г. не съм пътувала в чужбина, само из България, защото не съм ваксинирана и нямам сертификат.
Да сме живи и здрави, по-бързо да свърши тази война и всички да се успокоим

# 634
Еми, аз от 2019г. не съм пътувала в чужбина, само из България, защото не съм ваксинирана и нямам сертификат.
Да сме живи и здрави, по-бързо да свърши тази война и всички да се успокоим
Скрит текст:

Цвети, понеже не мога да стоя на едно място и в главата ми е само пътуване, още миналата година сложих 2-те ваксини на Pfizer-BioNtech, а на 9 февруари 2022 г. се ваксинирах и с бустерната доза. Готова съм за екскурзия. Stuck Out Tongue Winking Eye Но както казваш и ти: "Да сме живи и здрави, по-бързо да свърши тази война и всички да се успокоим."
     Напрежението около коронавируса, военните действия, жестоката инфлация съсипаха психическото ни здраве, но вярвам, че взаимно подкрепяйки се и като си вдъхваме вяра и кураж и не губим надежда, ще можем да излезем от този ад и да заживеем спокойно.
     Тази вечер "зациклих" на Asla Vazgeçmem 39.Bölüm и ще ви досаждам с гифки от този епизод.

# 635
Еми, тази сцена е една от любимите ми, благодаря.

Скрит текст:
Еми, ако имаш снимка от сцената, когато Ийт отвлече Нур, той сече дърва , а тя го гледа, после го заключи под дъжда, моля те прати ми я.

# 636

Скрит текст:

Цвети, имам много снимки, колажи и гифки от Asla Vazgeçmem 31.Bölüm.  Пускам някои от тях сега, а ти кажи какво друго да ти изпратя.

Скрит текст:

# 637

Hearts

Hearts

Скрит текст:

Notes Broken Heart

# 638
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА

“Нашето небе е тъй дълбоко,
 Нашите звезди са тъй големи
 И земята наша е безкрайна ,
А се сбира цялата в сърце ми…”

Дора Габе

Лек ден ви желая!

# 639
Здравейте, момичета!

Докато вярваш в нещо,
винаги има НАДЕЖДА!

Много слънчеви усмивки и спокойствие да радват деня ви!

Скрит текст:

# 640

Много е студено за началото на Март,
уж вече не е зима но и пролет не е, не става за разходка..
с днешния почивен ден през работната седмица/ не че предишната
или следващата/ ще се преработя, празника пак стига
" по-близо до масите".. г-н Иит с какъв хъс маже печените филийки
както Нур гледа наредената трапеза..
Joy

# 641

Софи, в този студ наистина най-приятното място е добре заредената маса и дивана за отдих. Joy Аз не успявам да се почувствам празнично! Няма го приповдигнатото настроение, караме по инерция и мислим за други по-прозаични неща.

.. г-н Иит с какъв хъс маже печените филийки
както Нур гледа наредената трапеза..
Joy
   И Ийт, и Нур днес се "вихрят" в кухнята, надпреварват се да ни покажат колко "добре" се справят: с гнева си, с ревността си, но не успяват да скрият любовта си един към друг.

# 642

Yum Ако ни приготвят една турска лазаня*
и я хапнат пред нас..или заедно с нас
ще стане изненадващ празник
заедно с любимците..*
Джано е станал шеф - готвач на италианска паста,
Чаго кара на пици и пастърма,
остава Алп да ни извърти турската баклава
след като почисти, изглади и свърши да плете,
докато го чакам, продължавам със сладолед..*
Joy

# 643

Софиии, такива вкусотии изреждаш, че чак лиги ми потекоха. Joy
    И това меню, поднесено от любимците ... дали ще успея да си хапна, или с отворена уста ще "изпивам" с поглед тези красавци...:

Май и аз трябва да грабна сладоледа, че да охладя страстите. Stuck Out Tongue Winking Eye
    Мечти, мечти ..., а Толга е приседнал с аркадаши и хич не мисли за нас.

Скрит текст:

Ново от сторито на Толга  - поразмърдал се е малко, вчера ни обещаваше скоро трейлър на "Ченге", днес ни казва: "Лимит" се зарежда". Баламосва ни той с кратки видеа и все обещава: "скоро", то това "скоро" като костенурка се придвижва.

# 644

Flowers Bouquet ЕМИ* Толга отдавна ни е отсвирил..
продуцент и бизнесмен който нЕма време за селфита с фен*ки,
само сериозни  "бизнес срещи" с аркадаши..

малко от твоите страхотни гифчета за настроение
с изпълненията на Нур, мноого ме кефи!!
Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт