Отговори
# 660
Емкааа , тийзъра има ли го в ютуб да го погледна .

харесват ми  като комбинация двамата .

тази ще го съблазнява

# 661

Heart Eyes Е-хаа, най-после нова радост за окото
че ми писна от клипчетата на албанката днес..
от видяното всичко ми харесва!
Hands Ok Hand

# 662

Да се порадваме на красавеца, че след малко ще направя гифки и с идиота Халюк. Но за моя изненада в трейлъра Халюк не ме подразни много, пък и само за секунди видях голото му космато тяло с щръкналите гърди. Joy
     Феми, още нищо не е качено в  YouTube.

# 663
Разреждам за Халюк. Давай гифките украсени със сърце.

# 664
# 665
Weary Оо-о, нее.. не го ща този Халюк
 нека се порадваме на другия му образ..
Sunglasses

Flowers Blossom ФЕМИ* този скок* да го запомним  за каста с палавия Чаго.. Joy

# 666

Софи, ето още малко стоп кадри - радост за окото и наслада за душата.

# 667

Heart Eyes Зашеметяващ Толгахан, липсваше ми тази красива лудост*  Sunglasses

# 668

Софи, вече нямам идея колко пъти изгледах видеото. Впечатли ме със слънчевите кадри, цвят, природа и пищност. Не зная какъв е сценария, но трейлъра е много свеж и забавен. А Толга е отново във вихъра си. Блести! Жалко, че е само двучасов филм.
    Пожелавам на нашия актьор-продуцент пълни зали и успех на “AYNASIZ HALUK artis(z)-polis”. Дано скоро ни зарадва и с други продукции!

# 669

Heart Eyes Днес не виждам друго,само невероятния Халюк* Sunglasses

Kissing Heart Sunglasses

Flowers Bouquet Flowers Hibiscus Flowers Blossom Flowers Four Leaf Clover Gift Heart

# 670
# 671

Прекрасна неделя за всички красиви хора в темата Hug
Гифчетата ви са страхотни, накараха ме да търся и видеото.
Не знам дали сте го споделили по-назад в темата и затова го споделям - картина и звук Heart Eyes
Много сте заразителни с енергията и емоцията която излиза от всеки коментар в темата.
Благодаря за позитивизма, който разпространявате Heart Eyes

# 672
Здравейте, момичета!

Скрит текст:

Днес е ден за прошка. Прощавайте и простено да ви е. Целунете ръка и прегърнете. Няма по-хубаво от това човек да се научи да прощава, но не само на останалите, а и на самия себе си.

Когато човек прощава, това не значи, че е слаб, а истински. Когато иска прошка, това не значи, че е грешник, а че е като всички останали. Ние живеем и грешим и именно грешките ни учат да сме по-добри.

Простено да ни е!

Скрит текст:
Прекрасна неделя за всички красиви хора в темата Hug
Гифчетата ви са страхотни, накараха ме да търся и видеото.
Не знам дали сте го споделили по-назад в темата и затова го споделям - картина и звук Heart Eyes
Много сте заразителни с енергията и емоцията която излиза от всеки коментар в темата.
Благодаря за позитивизма, който разпространявате Heart Eyes
    Дени, благодаря за видеото, не сме го споделяли, защото не можах да го открия. Наистина друго си е да се види със звук. Трейлърът обещава една забавна, романтична и интересна детективска история. А Толга е невероятен и в двата си образа.

# 673
Flowers Bouquet ЕМИ* Flowers Hibiscus ЦВЕТИ* Flowers Rose ЦЕЦЕ* Flowers TulipФЕМИ* Flowers Cherry Blossom ГРОЗДЕНЦЕ* Flowers Sunflower ДЕНИ**Hands Pray

Kiss

# 674

Софи, толкова красота в един пост - харизма, чар, сексапил ... излъчването е страхотно. Имаме вкус към красивото, еййй!
     Ще прибавя и малко женско присъствие - за разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт