Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 608
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Белла правят почти 90% замразените кроасани и хлебчета в хипермаркети и бензиностанции.
Това не е верно!Хлебчета/франзели ги произвеждат друга фирма.

# 301
От Т маркет е не е хубав

# 302
  • Пловдив
Пише ли някъде на опаковката Чех - сигурен знак да не се купува! 🤢

# 303
Био снакс от Лидъл. Още при отварянето на пакета лъха силна миризма на гранясало. Беше си в срок на годност. ММ беше взел 2 пакета и отидоха директно в коша.

# 304
  • Sredets/Burgas
Подкрепям.
И аз веднъж купих и хвърлих.
Беше отдавна, но добре си го спомням този случай.
Миришеха на гранясало.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 13:26 от Butterfly_Lovehunter

# 305
Драсвайте по едно "любовно" писъмце на Лидл. Може да има промяна, те поне реагират.

# 306
  • In The Middle Of Nowhere
Аз Пепси Манго няма да си купувам повече. Много сладникаво-блудкав и синтетичен вкус...

# 307
  • София
В целта си да бъдат все по-оригинални, Пепси и Кола-Кола измислят дивотия след дивотия.

# 308
Аз Пепси Манго няма да си купувам повече. Много сладникаво-блудкав и синтетичен вкус...

В този ред на мисли, Кока-Кола с кафе няма да си купя никога повече. Точно веднъж се излъгах, вкусът е на нискокачествени бонбони с вкус на кафе, покъртително гнусно е, на никого не пожелавам да осквернява устата си с това нещо. Мисля, че го излях в мивката в крайна сметка, защото повече от 1-2 глътки не издържах.

# 309
  • софия
Аз няма да купя руска салата на Кенар с "proviodic". Най-гадното нещо, което скоро съм опитвала.

# 310
  • о`майна лунна нощ е

В този ред на мисли, Кока-Кола с кафе няма да си купя никога повече. Точно веднъж се излъгах, вкусът е на нискокачествени бонбони с вкус на кафе, покъртително гнусно е, на никого не пожелавам да осквернява устата си с това нещо. Мисля, че го излях в мивката в крайна сметка, защото повече от 1-2 глътки не издържах.

С кока кола се чисти ръжда, засечено по санитарията вкъщи и отпушва канали. И да я излееш, зян няма да стане.

# 311
Белла правят почти 90% замразените кроасани и хлебчета в хипермаркети и бензиностанции.
От Белла главно гадни баници Simple Smile
Кроасани, хлебчета - напр. от групата Симид (имат няколко предприятия)

# 312
На тези витамини няколко пъти им дадох шанс, обаче ефект нулев. При мен не подействаха.

С лака за коса нещо не можем да се разберем. Дали е проблема в моята коса или в него не знам.

# 313
Скариди в олио от "Берьозка", в консерва, които са. Такъв потресаващо гранясал вкус дори не знаех, че може да съществува...

# 314
  • гр.София
Тутии, как разбрахте, че тези витамини не Ви действат?

Общи условия

Активация на акаунт