Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 607
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Нещо в аромата ме дразни ужасно

# 316
  • Sofia
Лакта бонбони Рошен на кг. от Т-маркет....явно са стари,з-то са твърди и ронливи

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 12:51 от Doli

# 317
Скариди в олио от “Берьозка” в консерва, които са. Такъв потресаващо гранясал вкус дори не знаех, че може да съществува...

Като стана дума за Берьозка, имат пелмени, които си поръчвам от Ebag (основно оттам си пазарувам, не съм си взимала от магазин на Берьозка). Пробвала съм всичките видове: с пилешко, с телешко, със свинско и телешко. Преди всички бяха хубави, но най-много ми харесваха тези със свинско и телешко. В последно време, обаче, сякаш всички са ги развалили. Пилешките са приемливи, телешките и тези със свинско и телешко имат един гаден вкус и аромат като на развалено или отиващо натам. Изчаках около месец-два да видя дали не е от партидата и поръчах пак 2-3 пъти, но проблемът си е налице все още 🙁

Ако някой пазарува от Ebag и обича пелмени, имат и едни с картофи, не знам на Берьозка ли са и те, но са прекрасни, препоръчвам.

# 318
  • Варна
В момента,"Берьозка" имат проблеми с доставките. Някои продукти са в краен срок на годност. Следете етикетите.

# 319
В момента,"Берьозка" имат проблеми с доставките. Някои продукти са в краен срок на годност. Следете етикетите.

Напълно е възможно, но това съм го забелязала от доста време насам, още отпреди кризата в Украйна, та не знам вече какво да си мисля.

# 320
Аз в Берьозка няма да стъпя повече, нито пък в който и да е друг руски магазин, и руски продукти няма да купувам.

# 321
Браво на вас! Това се казва саможертва! Да се откажеш от гориво, газ и електричество, защото са руски. Поздравявам ви!

# 322
Аз в Берьозка няма да стъпя повече, нито пък в който и да е друг руски магазин, и руски продукти няма да купувам.
Ток у вас ползваш ли? Транспорт?

# 323
  • Варна
Собственикът на "Берьозка" осъди остро войната и Путин. Бойкотът на руски продукти е странен избор. На същия принцип трябва да игнорираме турски, американски, английски и македонски продукти.
Бях свидетел на "превземането " на Одрин от бг туристи. Турските продавачи ги псуваха и обиждаха " любезно". Келепирец да има.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 22:41 от Viviana91

# 324
  • София
За да си напълно спокоен, изключи и тока. Карай на свещи, иначе си потребител на руски газ.

# 325
Че продуктите в Берьозка не са руски. Laughing Всичко почти е от Германия и къде ли не другаде.

# 326
Още повече, че се открито обявяват на витрините си, че са против войната!

# 327
Още малко и ще ме набиете, по-леко с агресията и удивителните знаци... Имам си мнение и принципи, споделям ги, за това е темата.

# 328
  • Сф
Аз пък чета етикетите още преди войната сега, и не купувам украински стоки.

# 329
  • Пловдив
Много ме радват хора, които са по католици от папата. Изведнъж тази война отключи едни граждански позиции, солидарност, милосърдие...много ми е лицемерно всичко в голям процент у хората в тази ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт