Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 464
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Поръчах нещо за 2,20лв с доставка от Спиди 3,90...сега получавам съобщение,че дължа за доставката 4,46..
Явно са вдигнали цената,но как вчера е една,днес новата ми е таксувана 🤔🤨
Скрит текст:

# 421
Има ли вериги магазини в които ако цената на етикет и каса не са еднакви,клиента да плаща по-ниската?

Писна ми в този тъп т-маркет с долните им номерца 😤
На етикетите при стоките една цена,много често седят и от предишни намаления явно за заблуда на клиента,на касата винаги по-висока ти маркират 😡

По закон трябва да продават стоката на цената от етикета и има дори специално звено (не си спомням името), което следи за тези неща. Всякакви такива разминавания, стоки без цена и т.н. са нарушение и ако подадете сигнал могат да отнесат глоба, така че карайте се и не им позволявайте да ви минават.

# 422
Относно Спиди: Плащате комисионна 50 стотинки за наложен платеж. И 20% ДДС.
Влезте в сайта на Спиди, има калкулатор изчисли цена ( аз го търся в Гугъл за най лесно).
Пишете подател София, получател примерно Пловдив. Избирате пакет, размери нанасяте стандарт А 4-20/30/2. Наложен платеж 2.20 лв. Излиза подробна разбивка какво сте платили

# 423
Току що пред мен в Т маркет имаше 2 клиентки с проблем в цените с карта Благодаря. На едната не и се занимаваше и плати по-високата цена, но другата не премълча и ходиха да сверяват цените, та тя си плати на намалената. Касиерката беше много "любезна"... "От къде да ви знам вие кои етикети гледате."

# 424
Не бих купила пак този кефир в опаковка от 1 л (всъщност, на нея пише мисля "1 кг"). При предишно зареждане вкусът беше като на кефира в малките бутилки от постоянния асортимент, не усетих разлика. В този има и сухо мляко и вкусът е неутрален, изобщо не е разлив (какъвто аз харесвам):

Цена- 1,99 лв за кефира в голямата бутилка от 1 кг и 1,75 лв за този в малката бутилка (около 400 гр).
Дописвам- и малкият кефир се оказа със сухо мляко...Страх ме е да го опитам, не взех. 😄

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 21:18 от dolce miele

# 425
Повече няма да купя варена царевица от Лидл, горчеше:

# 426
Скоро купувах течен сапун пълнител от ДМ. На касата излезна с 1. 30 отгоре като цена и касиерката се заяде с мен че каквото й излизало на екрана, това трябвало да платя. Бях само аз в магазина и си беше посред бял ден. Аз й заявих че съм сигурна че етикета е друг и троснато и сърдито тя отиде до етикета с мен и пак ми настояваше че трябвало да платя новата цена. Тогава я попитах нямат ли политика за етикетите и по ниската цена, та с 300 зора ми го даде на цената на етикета на рафта. Само дето не ме наби, въобще и дума не можеше да става за безплатно взимане. Много неприятно ми стана тогава.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 00:29 от Lale_Lili

# 427
Пускате сигнал до ДМ. Аз така си мълчах ама напоследък толкова съм набрала на разни магазини, фирми и не знам какво още, че вече нищо не пестя. Пиша си им , да си знаят, че имат недоволни клиенти. Да знаят и че служителите им са нелюбезни.
Писала съм и когато някой служител ми направи добро впечатление. Надявам се всички тези имейли да имат някакво отражение в качеството на работа.

# 428
Преди 2 дни в Т Маркет тръгнах да вземам една сгъваема табуретка, от онези квадратните, дето са като кутия. Хареса ми за детето, да си държи играчките вътре, пък и да си сяда.
На етикета, залепен върху табуретката, пишеше 23.99 лв. На касата като го цъкнаха излезе 35 лв. 😱
Добре, че младежът на касата ми обърна внимание на цената.
Върнах се до щанда откъдето взех табуретката, да не би да не съм видяла нещо - ами не, на всички табуретки имаше залепено етикетче 23.99 лв. 😆
И така, отказах се да я вземам…

# 429
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Т Маркет и ЦБА са направо покъртителни откъм етикети с цени на стоките Sad

# 430
Скоро купувах течен сапун пълнител от ДМ. На касата излезна с 1. 30 отгоре като цена и касиерката се заяде с мен че каквото й излизало на екрана, това трябвало да платя. Бях само аз в магазина и си беше посред бял ден. Аз й заявих че съм сигурна че етикета е друг и троснато и сърдито тя отиде до етикета с мен и пак ми настояваше че трябвало да платя новата цена. Тогава я попитах нямат ли политика за етикетите и по ниската цена, та с 300 зора ми го даде на цената на етикета на рафта. Само дето не ме наби, въобще и дума не можеше да става за безплатно взимане. Много неприятно ми стана тогава.
Според техните правила "Гаранция на каса" имаш право в такъв случай да получиш продукта безплатно.
Знаеш си правата, но не ги търсиш. Касиерката пък знае, че ще я мъмрят, защото не си е свършила работата добре и наглее, ако мине, добре. Минало е.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 17:42 от Пролетно цвете

# 431
  • София
Аз да споделя мой случай от преди месец в Била (Хаджи Димитър) - вечерта отиваме с мъжа ми набързо да вземем стек вода и разни неща за из път и гледам поничките намалени. Хич не ги харесвам, но взех на децата, че са им голям фен. На касовата бележка - стандартната цена. Върнах се, на въпроса ми, защо, отговорът беше: А, тя промоцията е от утре. Ами, защо, тогава са сложени още днес етикетите?! Направо са си за сигнал към КЗП, ама вече като влизам в магазина първо снимка ли да правя на етикета? Бързахме, иначе вярно щях да се върна и после да пусна жалба.

И в Лидл съм засичала по-отрано да пускат промоциите (примерно по брошура е от понеделник, но наредено с етикета още от неделя вечер), но пък на касата си минава на промо цената там.

# 432
  • софия
И аз се разписах днес в Т-маркет. 2 шоколада на касата нищо общо с цената на стелажа. Прибрах си нещата, върнах се, снимах, и викнах мениджър. 20 минути ме мотаха, накрая с 'е айде дай й там един лев' ме изпратиха. Аз с усмивка казах че са 1.40 и ме изпратиха с 'уф айде давай там 1.60' и пак с физиономия и жест тип 'да ходи да си ги...' .
Касиерката настояваше просто да й върна шоколадите и да ми даде парите....но аз пък си исках проклетите шоколади, явно не стана ясно , че е въпрос на принцип.
Едно КЗП да им бях изпратила...имах снимки на стелажа и на бележката - следващия път въобще няма да им го спестя.

# 433
  • до най-прекрасния мъж
И в Лидл съм засичала по-отрано да пускат промоциите (примерно по брошура е от понеделник, но наредено с етикета още от неделя вечер), но пък на касата си минава на промо цената там.
Само ако не е в постоянния асортимент, иначе минава на редовна цена. Но и етикетите в този случай ги сменят след като затворят за клиенти.

# 434
Т-маркет търсят нови помещения с атрактивно местоположение...по друг начин май беше формулирано, но явно ще отварят още обекти. Аз като вляза в магазина до нас, имам чувството по-скоро, че ще затварят...🤭

Общи условия

Активация на акаунт